Klubbmesterskap, høst 2002

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Des 2002

Klubbmesterskapet i år var inspirert av den vidunderlige verden av kontorutstyr når de forskjellige vektklassene ble satt opp. Det ble kjempet i klassene Binders, Tegnestift, Tusj, Blyant, Kalkulator, Ringperm, Hullemaskin, Skrivemaskin, og de tyngste av alle, nemlig kopimaskinene.



I de minste vektklassene ble det kjempet tappert og godt. Noen av de som skilte seg ut var Kaisa Celius i klassen Blyant der hun hamlet opp med alle gutta. Kjempebra av Kaisa. Og i klassen Ringperm kjempet Marius Sandem seg til seier i alle kampene. Marius har trent judo i et halvt år, og har gult belte.



I barneklassene blir det ikke samlet poeng (iht. NIFs reglement for barneidrett), og det ble delt ut medaljer og diplomer til alle deltagerne.



For ungdommene er det annerledes. det var bare to rene ungdomsklasser i dette stevnet, Skrivemaskin og Hullemaskin.



I Hullemaskin skilte Aleksander Bakken (3. mon) seg spesielt ut, og slo til og med Ole Moland (2. mon) som veide over 10 kg mer enn Aleksander. Til slutt var det Ole som vant hele klassen, Aleksander kom på andre plass, mens Mette Johansen endte på tredje plass.



I Skrivemaskin klassen var det Øyvind Stiansen som gikk av med seieren. Martin Hemmer endte på andre plass, mens Jørgen Bergquist kom på tredje.



De aller største juniorene/seniorene var i den siste Kopimaskin klassen. Etter beinharde innledende kamper var det Stian Jespersen og Mathias Hansen som møttes i den første semifinalen. Stian gikk seirende ut av den kampen og var klar for finale. I den andre semifinalen møttes de to kjempene Kristoffer Halmøy og Kjetil Ellingsdalen. Det ble en tøff kamp som gikk tiden ut, med en scoring helt på slutten for Kristoffer.



Finalen ble kjempet på ekte hardbark-vis. Stian fikk første scoring, men Kristoffer kom tilbake og kastet Stian på en flott feiing av noe slag. Vinner av seniorklassen ble altså undertegnede, Kristoffer Halmøy.



Etter stevnets premieutdeling ble det delt ut medaljer for årets Norgesmesterskap i Sandnes. Mathias Hansen fikk sin sølvmedalje for 2. plassen i -81 kg. Lars Vasaasen fikk bronse i klassen -66 kg. Mens Lars Moland fikk sølv i -60kg, sølv for sin deltagelse i Oslo og Akershus laget i lagkonkurransen i junior NM, og sølv for sin deltagelse i NJJKs lag i senior NM. 3 sølvmedlajer altså til Lars Moland.



Det hele ble avsluttet med boller og brus til alle deltagerne.



God jul til alle, og vi ses igjen over nyttår.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.