AKI-SHIAI 2003

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 26. Nov 2003

Aki-shiai > (fritt oversatt) høst-stevne


Vi hadde invitert 17 klubber i vårt nærområde til stevnet. 5 klubber totalt hadde med utøvere, og det var tilsammen ca. 50 deltagere på stevnet. Slemdal Judoklubb utmerket seg med hele 16 deltagere.





Stevnet startet presis kl. 09.30 etter samlet oppvarming for alle deltagerne. Lars Moland hadde ansvaret for oppvarmingen, og kunne vitne om meget disiplinerte og lydhøre utøvere. Det var nok endel som var spente på kampene.



STEVNET


Det var tilsammen 10 grupper med alt fra 3-6 utøvere. Dermed fikk alle deltagerne hvertfall 2 kamper, og det var også målet vårt. Gjennomføringen gikk bra.



For NJJKs del gjorde utøverne våre en kjempeinnsats! Spesielt gulbeltene Simen, Håvard, Jegan, Patrick, Jørgen og Martin viste at de er blitt flinke etter å bare ha trent judo i nesten ett år.


Det eneste som ble klart for trenerne (bla. undertegnede) var at overgangen fra tachi-waza til ne-waza må jobbes med. Ellers var det mye bra judo fra våre.



Etter kampene var det premieutdeling med medaljer til alle som deltok. Hele stevnet var ferdig kl 11.30. Det er noen fordeler med stevner hvor det ikke er altfor mange utøvere også...



ARRANGEMENTET


Vi hadde endel mennesker i sving under arrangementet.


En spesiell takk til:


Dommere; Alf Uhre, Yoao Salgado, Esther Myhrebø og Stian Jespersen.


Lege/førstehjelp; Ørn Terje Foss


Alle fikk NJJKs klubbgenser som takk for innsatsen.



Også takk til alle andre som bidro til arrangementet med tavler, klokker, listeføring etc. Dette ble et bra arrangement!


Planen, i følge stevnekomiteens leder, Kjetil Ellingsdalen, er å arrangere lignende barnestevner hvert halvår. Så får vi håpe på enda flere deltagere neste gang!



- Bildegalleri: 25 bilder fra stevnet.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.