SÖDRA OPEN JUDO 3 2016

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 17. Okt 2016

Originalt skrevet av: Dennis, Jamal og Egilsten

Fredag ettermiddag, møttes vi på Oslo S for å ta toget til Stockholm. Gjennom togturen, hadde vi det sosialt sammen. Vi snakket, spilte kort og noen spilte på mobil og nettbrett. Da vi ankom Stockholm, møtte Karin og Mats fra IK Sødra og Mats som kjørte oss til dojoen, hvor vi skulle sove. Alfredo kjøpte sushi til oss som kveldsmat, som ble raskt spist opp av både barn og voksne. Ingen ville legge seg, men vi måtte gjøre det for å ha oppladet batteri til imorgen. Neste dag våknet vi tidlig, for å spise og deretter dro vi til arenaen.



U15


Når vi startet å konkurrere begynte, Egilsten, Dennis, Mosa, Sindre og Una.


Egilsten fikk sølv og Dennis fikk bronse i -38kg (U15). Jamal gikk i -42kg (U15) og der fikk han bronse.



U13


Deltagerne i U13 var:


Dennis, Anisten, Mark, Una, Sindre og Mosa.


Der alle gjorde en god innsats og gikk fine kamper. Det var mange som fikk medaljer.



U18


I U18 var det bare Hamza Khan fra Oslo judoklubb som konkurrerte. Første kampen til Hamza var mot en stor bamse på 145kg, som ble litt i største laget for Hamza. Men Hamza gikk bra likevel og fikk en bronse.



Herrer og veteran


I herrer og veteran klassene var det bare Alfredo og Jørn Terje som kjempet.


Jørn Terje gikk fire kamper i veteranklassen og vant tre og tapte en og dermed fikk Jørn Terje sølv med seg hjem.


Og deretter går vi over til Alfredo som hadde sikret seg sølv i herre klassen og enda en sølv i veteran klassen og dermed er Alfredo glad for resultatene sine.



Etter stevnet


Etter stevne skiftet vi klærne våre og ble kjørt tilbake til dojoen der vi skulle sette på plass judo baggene fra oss å gå ut å spise.


Vi gikk til en pizza restaurant. Etter at vi hadde spist den deilige pizzaen gikk vi til coop for å kjøpe litt smågodt til kveld. Da vi kom til klubben så lekte vi veldig lenge før sengetid.



Trening på Søndagen før vi reiser


Vi våkner opp klokka 07:30 å spiste frokost. Vi hadde lite tid til å spise frokost om morgen fordi vi måtte pakke sakene våre til avreise til Oslo. Men før vi reiste var det 90 minutter randoritrening med mange svenske judoutøvere. Etter treningen dro vi til sentralstasjonen hvor det var 2,5 timer å vente til toget gikk. Jamal, Egilsten og Dennis gikk rundt på jernbanestasjonen Stockholm C og tulla og spiste god mat. Alfredo og resten av barna slappet av på en kafé mens Jørn Terje og Hamza var og gikk sightseeing i Stockholm by en times tid. Vi tok toget klokka 16:00 og turen hjem var preget av noe soving og ellers god stemning!



Av: Dennis, Jamal og Egilsten


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.