Fine resultater fra Norgescup på Kongsberg

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Mar 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

NJJK stilte med til sammen 14 deltakere fordelt på 12 i u15, 1 i U 18 og 2 i senior.

I U 15 deltok Anisten Pius og Dennis Bjertnes i -34 kg. Dennis vant klassen og Anisten fikk tredje plass.

I -38 kg deltok Egilsten Pius og Musa Soslangireev, og her ble det fine kamper og gull og sølv til hhv Egilsten og Musa.

Miguel chinchilla og Sindre Krekling var våre deltakere i en sterk -42 kg klasse hvor Miguel endte opp med sølv etter mange fine kamper og en tøff motstander fra Trondheim i finalen. Sindre fikk tre fine kamper, men motstanden ble litt for tøff denne gangen.

I -46 deltok Jamal Yahia, og han leverte fin judo som holdt til sølvmedalje i klassen.

Rohil Noor var vår deltaker i -66 kg klassen som var sammenslått med -60 kg hvor Rohil egentlig hører hjemme. Til tross for at han var blant de letteste viste Rohil super fighter-egenskaper og vant klassen. Han avgjorde sin siste kamp tre sekunder før kampens slutt etter å ha ligget bak det meste av kampen.

Sean Vinje deltok på sitt første stevne på flere år med sin deltakelse i U18 -60 kg. Fantastisk innstilling og masse guts og mot var imidlertid ikke nok denne gangen, men det mangler bare litt rutine før Sean begynner å vinne kamper på dette nivået.

I seniorklassen deltok Zolteqar Azzizi og Mohammad Reza Sedaghati i en sammenslått -90 kg klasse. Her ble Azzizi litt for lett med sine 75 kg, mens Mohammad kom greit til finalen. I finalen tapte han for en dyktig utøver fra Ippon judoklubb som fikk inn sin spesialsnuing på bakken.