Rapport fra Ippon Cup, Bærum lørdag 16.sept

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Sep 2006

Originalt skrevet av: Ole Moland

Det var duket for nok en runde med Ippon cup. I år var det flyttet ned til Ippons Dojo siden det var ganske få påmeldte. Fra NJJk stilte, Nataniel, Kjetil og Mohammed.



Førstemann ut var Nataniel. Han var ikke helt med fra start og gikk på et tap i sin første kamp. Så fikk han en hontai (uavgjort). Men deretter fikk han summet seg og fortsatte på flotteste vis med to seire hvor han plukket beinet til motstanderen og dæljet dem i matta så det sang etter.



Kjetil fikk god bruk for koshi gurumaen sin og var ikke snauere enn at han vant alle sine fire kamper og ble dermed klassevinner i sin vektklasse.



Mohammed møtte stor motstand i sin vektklasse og endte med to tap og to seire. Kanskje særlig imponerende var det at han vant over Axel på NTGU (Norges toppidrettsgymnas ungsom). Men i Mohammeds klasse var det sånn at det var flere som hadde to tap og to seire, tre stykker for å være eksakt. Mohammed fikk dermed sølv siden han var den letteste i vektklassen. Det er ikke til å stikke under en stol at både tilskuerne og ikke minst motstanderne la merke til at push- upsene han tar etter hver trening har gitt resultater.



Vennlig hilsen Ole Moland Nadderuddhallen, Bærum





Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.