NJJK Beste klubb i Nyttårsstevnet

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Jan 2007

Originalt skrevet av: Ole Moland

For anledningen var stevnet lagt til Mjøndalshallen, ikke så alt for langt utafor Drammen (bedre med en dram i timen enn en time i Drammen:P, for de over 20)


Til sammen ble det 5 gull og en bronse til Norges beste klubb.



Deltagerne fra NJJK var: Kjetil, Simen, Stian, Mohammed, Mette, Ruman, Lars Og Ole. Jørn Terje var med som sjåfør, coach og lagleder, og Kristoffer var på stevnet som representant for STK. I tillegg dukket Morten Schiøtz opp og var heiagjeng midt på dagen.



I dag hadde arrangørene valgt å starte med seniorene, noe som førte til at Lars var førstemann ut. Han fikk ingen lett dag på matta, han måtte slite seg gjennom mange gode motstandere, han hadde først en heftig lang match mot en tysker som gikk til golden score. Lars holdt hodet kaldt, var best taktisk og da tyskeren måtte bli litt mer aktiv ble han sendt på ryggen i matta –ippon. Gull til Lars. Vi er stolte



Nestemann ut var Kjetil. Han gikk gode kamper, hadde flere fine angrep, men møtte sterk motstand og hadde dessverre ikke marginene på sin side i dag og endte uplassert. Vi ser frem til gode resultater i framtida fra dette unge talentet.



Simen var også med. Denne nybakte landslagsutøveren beviste at han hørte hjemme på landslaget og kjempet seg til seier etter seier. Til slutt var det finale, der han møtte ungdomslandslagskollega Magnus Nicolaisen fra Steinkjer som han hadde slitt litt med i innledende pulje. I finalen overbeviste Simen ordentlig og avsluttet med en solid ippon seier. NJJKs andre gull for dagen, og flere skulle det bli.



Det sørget bl.a. Stian for, som lekte seg gjennom den beintøffe -38 klassen. Stian leverte varene nok en gang, og viste at han var en ekte Bakken. Stian er ekstremt aktiv med egne angrep på matta, og jeg tror ikke vi så at motstanderne rakk å angripe en eneste gang, men var henvist til å forsvare seg mot stadig nye gode angrep fra Stian Gull til Stian. Flink gutt



Mohammed var flink og kom seg greit videre fra pulja, men da tida kom for semifinale var han sliten og gikk på et knepent tap. Bronse til Mohammed, slett ikke verst for en med oransje belte.



Ruman var med på sitt første stevne og imponerte. Han viste seg som en hard nøtt å knekke for både klassevinneren og opptil flere landslagsutøvere, da ingen klarte å kaste ham på ippon. Med litt mer teknikktrening vil nok resultatene neppe vente på seg. En sterk debut fra Ruman.



Mette var forhåndsfavoritt og innfridde. Hun vant alle sine kamper på ippon. Gull også til Mette. Stolt av deg



Ole gikk greit videre fra pulja med ett tap i puljen sin. Så fikk han summet seg og med mer gjennomtenkt taktikk og fokusert gjennomføring klarte Ole å revansjere tapet i innledende på en overbevisende måte. Gull til Ole.



Seint den kvelden var det 8 fornøyde utøvere som trasket ut av hallen men med hele 5 gullmedaljer og en bronsemedalje i bagasjen. Gratulerer med innsatsen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.