Hilsen fra Esther i Brasil

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Sep 2007

Originalt skrevet av: Esther Myrebøe

Jeg er så langt veldig fornøyd med oppholdet hos Minas Tenis Clube, som helt klart ligger et par hakk over de fleste tennisklubber med ca 65 000 medlemmer fordelt på fire filialer og med profesjonelle utøvere i en rekke idretter, deriblant judo.



Vi - det vil si landslagstrener Tron, Ane, Albin og Martin - trener teknikk eller fysisk om morgenen og deltar i klubbtreningene om kvelden. Formen er bra etter litt innledende slit som følge av lang reise (37 timer, inkl overnatting på gulvet på flyplassen i Lisboa siden vi ikke har råd til hotell...) og litt tidsforskjell.


Treningene er veldig bra og jeg nyter godt av de har tre sterke 63-jenter i tillegg til noen over og under i vekt.



Klimaet nå på seinvinteren er dessuten svært behagelig og gir muligheten til å slappe av ved et av bassengene i klubben mellom treninger og drive litt intensiv produksjon av D-vitaminer. Det aller beste er allikevel at folka i klubben her har tatt oss veldig godt i mot og er veldig hyggelige og hjelpsomme.



Det har vært trist for alle at Martin fikk skulderen ut av ledd på trening på onsdags kveld - bortsett fra at både Ane og jeg har opplevd det samme og veit hvor vondt det er er det så altfor lett å sette seg inn i fortvilelsen ved å bli satt ut av spill så nær flere viktige turneringer. For meg ble det litt stress i tillegg - siden det ikke var noen lege i nærheten var det jeg som måtte sette skulderen hans på plass...


Martin takler det heldigvis bra etter omstendighetene og er innstilt på å være med oss resten av turen. Vi andre må uansett konsentrere oss om det kommende mesterskapet.



Søndag 9. reiser vi til Rio og flytter inn på et av de offisielle hotellene der vi møter president Jan Eirik som ankom lørdag, og får på tirsdag også selskap av Pål Herlofsen fra medisinsk komité som skal hjelpe oss å holde hodet klart og fokus på riktig sted både før og under kampene. Jeg går fredag, Ane og Albin på lørdag. Jeg regner med at det blir direkte overføring av kamper over internett alle dagene, dere finner mer info på EJU sine sider www.eujudo.com.



Håper på deres støtte!



vennlig hilsen Esther


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.