Nyttårsstevnet 2009

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Jan 2009

Originalt skrevet av: Esther Myrebøe

Fem NJJK´ere var påmeldt til Nyttårsstevnet i helgen som var – Azizi som eneste senior, Sakan og Mohamed i junior, Stian og Simen i ungdomsklassene, mens undertegnede og Andreas hadde tatt på seg å ta vare på dem på vegne av klubben.


Stian og Andreas blei dessverre forhindra fra å møte på grunn av sjukdom. Det spørs om det ikke var flere som ikke var helt friske, verken Azizi eller Simen følte seg i form og var nok ikke helt fornøyd med egen innsats.



Simen klarte seg greit i u17 allikevel og vant klassen med fire seire, så resultatet ble så bra som det kan bli – men om man som Simen har langsiktige og høye mål er prestasjonen i løpet hver enkelt kamp viktigere på sikt enn sluttresultatet. Simen var opprinnelig påmeldt også i u20 men trakk seg, et smart trekk med tanke på at sesongen så vidt har begynt og at det kommer flere og viktigere stevner framover.



Sakan og Azizi gjorde det ikke fullt så godt resultatmessig, begge tapte to kamper hver, men gjorde en veldig god innsats under kampene, spesielt med tanke på at begge har trent judo i svært kort tid.



Azizi graderte seg til gult i slutten av november og deltok nå på sitt andre judostevne noen sinne mens Sakan tok opp judo igjen i oktober etter en veldig lang pause og også nettopp har byttet ut sitt gamle monbelte med et gult seniorbelte. Med mer trening og erfaring vil tilsvarende innsats garantert gi bedre utbytte.



Mohamed gikk nok ikke fullt så bra som han pleier og tapte også sine to kamper, fredagens juleball med skolen hadde kanskje litt å si?



Azizi følte seg så pass dårlig at han måtte reise hjem tidlig, mens vi andre blei igjen helt til alle var ferdig med sine kamper og enda til Simen hadde fått sin medalje - jeg synes det er både hyggelig og viktig at vi som klubb er der for hverandre når vi er ute på tur.



Felles for alle våre deltakere er at de er veldig motivert for mer trening og konkurranser og vi kan se fram til å følge dem videre!


Esther


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.