Nye æresmedlemmer

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 6. Des 2010

Originalt skrevet av: Styret NJJK

Æresmedlemskap


Kriterium:


Lang og tro aktiv deltagelse for NJJK, som f. eks trener, leder, utøver etc. Kandidaten har satt sitt positive preg på klubbens miljø, og deltatt konstruktivt i å fremme NJJK og norsk judo eller Jiu-Jitsu. I tillegg har vedkommende lagt ned betydelig tid i å fremme NJJK og judoens/Jiu-Jitsuens kollektive ideer og verdier. Her under kan nevnes f. eks særskilte resultater i konkurranser, representert klubben i nasjonale verv, internasjonale verv, utviklet judo/Jiu-Jitsu sporten nasjonalt eller internasjonalt, fremmet NJJK og judoens/Jiu-Jitsuens interesser, gjennom innsats i et betydelig antall år.



Jubileumsfesten den 22. oktober var også et ekstraordinært årsmøte grunnet tildeling av æresmedlemskap. Det kom ingen innsigelser på forslagene fra styret og jubileumskomiteen, æresmedlemskapene ble derfor vedtatt av forsamlingen.


Personene under har gjort mye og ikke alt er tatt med her, kun en relativt kort beskrivelse.




Stig Traavik


Har en imponerende karriere som aktiv utøver. Er en av de 4 norske som har deltatt i OL. Han deltok i 1992. Han har hatt trenerverv i mange år, blant annet vært trener. Han har vært en inspirasjon for veldig mange judomennesker over mange år. Han er grunnlegger av det som har blitt veldig anerkjent i det internasjonale og nasjonale judomiljøet: Judo for fred.


Stig er en veldig hyggelig og oppegående person som har bidratt enormt teknisk, sosialt og mentalt i klubben over et betydelig antall år.



Alfredo Chinchilla


Har også en imponerende karriere som aktiv utøver. Var med i OL i 84 og er også fremdeles aktiv. Fikk Bronse i Veteran EM i 2007. Har medalje fra student-VM og 10 NM titler i perioden 1984-2003, har vunnet to kongepokaler. Alfredo har vært trener i mange år og er fremdeles det i dag. Han har vært en stor inspirasjonskilde for mange, spesielt teknisk og har bidratt til å gjøre judoNorge mer mangfoldig.



Thor Petterson


Er vår faste kameramann og tidligere alltid hjulpet til med det tekniske ved arrangementer etc.. Han har vært trener i minst 15 år og vært en altmuligmann som alltid har stilt opp for klubben. Han er fremdeles aktiv i klubben og har sittet i flere komiteeer det siste året.


Thor startet i NJJK i 1964 og var med på å stifte Trondheim judokwai.



May Linn Hystad


May Linn har vært medlem av NJJK siden 1991.


Hun har gode resultater fra en lang karriere som aktiv utøver for klubben med 2 kongepokaler og mange NM-gull(derav 6 indivduelle gull for senior). Hun har vært på landslaget og har flere gode internasjonale resultater. Deltok i EM i 2006. Hun har vært trener i over 15 år i strekk, og har sittet i styret i over 10 år. May Linn er NJJKs første kvinnelige styreleder og nå første kvinne som æresmedlem av NJJK. May Linn har prioritert NJJK foran både karriere og venner og familie og har en ekstrem dedikasjon til NJJK. Primus motor bak oppussingsprosjektet som nå snart er ferdig. May Linn har også vært ansvarlig for planlegging og pådriver for at klubben var arrangør av NM i inneværende år. I perioden siden May Linn ble leder er også klubbens arkiv gjennomgått og tatt vare på. May Linn har fylt de fleste rollene som finnes i klubben og klarer gjennom sin personlighet, entusiasme og engasjement å få klubbens medlemmer med, utvikle klubben og sørge for at alle klubbens medlemmer kan føle seg hjemme her.



Terje Lund


Nestemann er den eneste som har vært aktiv i NJJK i over 50 år og han har vært den som har sittet lengst som leder av klubben og hele tiden vært en god støttespiller for klubben i alle år. Han har vært revisor for klubben så lenge jeg kan huske. Han er en positiv person som man samarbeider med glede med.



Erik Haugen


Erik forlot oss altfor tidlig dessverre og burde nok fått dette æresmedlemskapet for lenge siden. Erik var aktiv i klubben som rådgiver helt til siste slutt. Han har vært trener i klubben,. Han var som poteten og kunne brukes til alt. Han var rolig og behersket, smart og fornuftig. I sin periode dominerte han judoNorge som fighter. 2 ganger nordisk mester og mange NM-titler. Han var en stor inspirasjonskilde i alle år. Vi møter sjelden så fantastiske mennesker som han. For det var det han var: Fantastisk.


Det er veldig hyggelig at hans sønn, som har vært prosjektleder i Bjerkli Bygg i den siste oppussingen av lokalet, var tilstede på jubileumsfesten og kunne motta dette æresmedlemskapet.



Vi mangler foreløpig bilde av æresmedlemmene - er det noen som har som kan sende de til oss?




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.