Oppsummering Nordisk mesterskap 2011

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 22. Mai 2011

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

På lørdag var det juniorene som skulle til pers. NJJK hadde kun Magomed Eltujev med som utøver denne dagen. Han kom litt senere enn det han skulle grunnet gjenglemt drakt og litt feber, men gjorde til gjengjeld sakene sine meget bra ved å vinne sin klasse -100 kg. Meget imponerende av en mann som har matchvekt på 87 kg til vanlig.



På søndagen var det seniorenes tur. Alfredo Chinchilla stilte i -66kg, og Stig Traavik i -73kg. Det var hard fighting i begge klasser. Resultatlisten endte til slutt med Alfredo som seierherre i bronsefinalen, mens Stig måtte gi tapt i sin siste rekvalifiseringsmatch og endte på en 7. de plass. Rellende resultater på våre tre utøvere er meget bra, og for Magomed sin del så lover dette godt for fremtiden.



Til slutt vil jeg gi en stor takk fra NJJK til alle som har stillt opp som lagledere og hjelpepersonell denne helgen. Jørn Terje fikk en ekstremt lang kveld på lørdagen, men holdt heroisk ut sammen med Magomed, til medaljen hang rundt halsen. Alfredo og Stig coachet hverandre som vanlig med stø hånd fra sidelinjen. Bjørn Kaare Aune, Andreas karlsen, Bo Nordlie, Ihsan Atif, Maarten Majoor og Kjetil Skarstein ble spurt av meg om de ville stille opp og hjelpe til, og har fått skryt på alle fronter fra stevneledelsen for sin upåklagelige innsats. Faktisk er NJJK den klubben som bidro med flest medhjelpere til mesterskapet, TAKK TIL DERE ALLE SAMMEN!



Stolt hilsen fra lederen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.