Juba Pool II 2014

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Jun 2014

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

7. juni var hele 20 barn fra NJJK klare for å slåss i årets andre juba-pool i nadderudhallen. Siden det var pinsehelg var samlet deltakelse litt lavere, men NJJK stilte med stor tropp og deltok i alle fire klassene.



Klasse 1 var først ut og består av de yngste og lavest graderte utøverne. Vi hadde Sami Yahia, Magnus Bø, Sigurd Bø, Aleksander Malvik, Sindre Krekling og Rohil Noor.



Først ut var Sami, som med god balanse og fin fighterinnstilling vant alle sine kamper. Magnus leverte også en fin innsats med to uavgjorte kamper og to tap. Likevel en klar forbedring fra forrige gang med mer offensiv judo og flere angrep fra Magnus sin side. Sigurd hadde sitt beste stevne til nå. Han vant alle sine kamper, klarer å gå mer oppreist og har forbedret både styrke og teknikk gjennom god treningsinnsats de siste par månedene. Sindre startet med en uavgjort kamp og vant de tre neste. Sindre jobbet veldig bra på bakken denne gangen med flere tekniske snuinger – kastene satt ikke like bra denne gangen men mange angrep og forsøk på et knippe ulike teknikker er positivt. Aleksander fikk seg en trøkk i kampen mot Rohil, hvor han fikk litt vondt i hodet, men deretter slo han godt fra seg og hadde et par nydelige kast som ga både waza-ari og direkte ippon bl.a en fin uchi mata. Rohil i samme klasse leverte igjen et solid stevne og får betalt for høyt konsentrasjonsnivå på treningene med at han scorer høyt med flere ulike teknikker. Han har i tillegg utviklet veldig god balanse og er blitt en skikkelig tøff motstander å møte på matta. Lagleder for denne gjengen var Jørn Terje Krekling og Birger Aune.



Alle fikk medaljer etterpå og så var det tid for laglederbytte hvor Alfredo Chinchilla og Aslan Akhmadov hjalp til for de neste klassene og etter hvert også Jørgen Moland.



I klasse 2 for de yngste med litt mer erfaring deltok Sofia Chinchilla, Anneli Berg Aune, Jonas Vollset og Emily Røed.



I klasse 3, de litt eldre med noe erfaring stilte klubben med Mathilde Moland, Emily Krogh og Fredrik Bratberg.



I klasse 4 for de eldste og mest erfarne stilte Musa Soslangireev, Miguel Chinchilla, Tamerlan Akhmadov, Jamal Yahia, Egilsten Pius, Mansur Abubakarov og Victor Røed.



artikkelen blir utvidet med mer detaljer for klassene 2-4 i løpet av kort tid :-9


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.