30 barn på nattreningen

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Sep 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Klokken 18 møtte 30 forventningsfulle barn opp og var klare til en kveld med mye aktivitet.



Det hele startet med litt klargjøring av regler og hvordan programmet så ut. Alle barna fikk lov til å stemme på hvilken film de ville se og deretter var det klar for en lagkamp hvor barna delte seg inn i seks lag på med fem medlemmer hver. Første øvelse var 30 sekunder med burpees per lagmedlem og innsatsen var formidabel fra alle lagene. Deretter fulgte en løpestafett, som nok var en øvelse hvor det lønte seg å ha de eldste utøverne. Den tredje øvelsen var en quiz, og her var det svært jevnt mellom lagene og det var ingen som hadde alt riktig.


Med quizen unnagjort var klokken passert åtte og det var tid for mat, som også denne gangen var levert av Toni’s.



God hjelp fra Vibeke både til innkjøp og organisering av mat og drikkeservering gjorde at alt gikk i ordnede former. Maten var så vel i magen på barna og det var tid for å se på «De utrolige». Mens filmen pågikk var det en tredjedel av barna som så på, resten av barna lekte, leste og koste seg sammen i både dojo 1 og dojo2.



Etter filmen var ferdig klokken 23 var det tid for selve nattreningen som ble ledet av Lars Moland. Den morsomste øvelsen var hvor en utøver skulle stole på de to andre partnerne sine og la seg falle og bli tatt i mot. Kompisbarna fikk prøve å slåss litt i ne-waza etter undervisning i tre holdegrep og økten ble avsluttet med litt lek.



De fleste endte rett i seng, ganske så slitne etter treningen, men noen få holdt det gående lenge, lenge etter – noen helt til sola sto opp igjen.



Til frokost ble det servert både havregrøt og brødskiver med assortert pålegg.



Treningen på lørdag morgen ble holdt av Jørn Terje og alle judokompisene fikk lært seg litt grunnleggende fallteknikk og fikk prøve både å kaste og bli kastet.



Avslutningsvis hjalp alle til med å rydde og vaske litt og en sliten men godt fornøyd gjeng dro hjem hver til sine igjen.



Tusen hjertelig takk til alle voksenforeldrene som bidro med hjelp til organisering og bistand både til måltider og ellers. Viktigst er det imidlertid at de deler på å være våkne gjennom natten slik at trenerne kan våkne opplagte og kunne gjennomføre en god trening også om morgenen.



Takk også til Ahmed som bidro med hjelp også som hjelpetrener :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.