Nattrening våren 2016 med masse gøy!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Apr 2016

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Etter rask og effektiv registrering kl 18 fikk vi samlet alle sammen og gikk gjennom programmet for helgen med vekt på regler for orden og oppførsel.



Med rammen lagt var det duket for ymse leker og aktiviteter frem til Pizzaen ble servert kl 20. Lars hadde bestilt pizza og fikk med seg en gjeng bærere som i det store og hele gjorde en fin jobb slik at vi for første gang fikk oppleve fenomenet «trekkspill-pizza» på Haugerud :-)



Etter maten ble det litt mer lek, før det var tid for film, som ble "Innsiden ut". Embla startet som popcornsjef, men etter at første runde var servert sendte hun den stafettpinnen videre til Liv. I løpet av filmen serverte også Liv av sin nydelige medbrakte sjokoladekake som var mektig populær!



En god del gjesping blant de yngre deltakerne medførte at vi fremskyndte treningen en halv time. Lars holdt treningen på fredag kveld og hadde mange morsomme øvelser og drillet oss spesielt godt på at det bare er hajime som er startsignalet for noe som helst.



På begge treningene fikk Lars og Jørn Terje hjelp av Sean, Jamal og Fathallah som hjelpetrenere.



Etter at treningen var over spiste folk litt mer pizza, lekte land/hav/båt, så på neste film (De utrolige) eller gjorde som Jørn Terje – gikk og la seg.



For første gang på nattreningen i moderne tid var det ingen som døgnet helt – Vibeke meldte om at siste våkne barn sovnet i halv fem-tiden.



Frokosten ble spist med godt humør, noen litt trøttere enn andre klokken 8 og klokken 9 var det tid for trening med Jørn Terje som trener.



Her fikk alle medbrakte venner lært litt grunnleggende holdegrep og deretter slåss med sine kompiser og i tillegg lært litt fallteknikk slik at de kunne bli kastet av en av trenerne. Treningen ble avsluttet med en runde Sumo, hvor spesielt lille Magnus imponerte med voldsom innsats – og til slutt fri hopping og turning på tjukkasen.



Jørn Terje og Lars stod for opplegget også denne gangen, og vi fikk hjelp av Anders Aas og Liv Bjølseth til å holde generell orden, innkjøp, rydding, matlaging og som nattevakt.



Ut på kvelden stilte også Vibeke Vinje opp som nattevakt og bidro også på frokost og med å vaske flere fulle vaskemaskiner med håndklær. Heidi Jenssen kom også om morgenen og hjalp til med å stelle til frokost og med å rydde og vaske kjøkkenet og områdene utenfor etter maten var inntatt.



Tusen takk til alle foreldre som stilte opp og bidro til at barna (og trenerne) fikk en ekstra hyggelig nattrening. Tusen takk også til de tre flinke hjelpetrenerne.



Jørn Terje og Lars var stolte av gjengen som var på nattreningen - nye vennskap ble opprettet - alle tok vare på hverandre og ble inkludert i aktivitetene og samtlige dro glade hjemover på lørdag!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.