Sølv og bronse til May Linn i Nordisk mesterskap

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Mai 2017

Originalt skrevet av: Sven Sødal

I mesterskapet stilte deltakere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene opp.



Egentlig var det en litt større gjeng som skulle delta i Nordisk mesterskap i Sverige i helgen, men pga. skader og andre årsaker var det kun May Linn fra NJJK som reiste til Sverige. May Linn fikk derfor et 6-mannsrom helt alene, og dermed god plass til alle klærne sine.



May Linn dro til Sverige fredag og allerede lørdag var det tid for å gå i seniorklassen. Stevnet varte svært lenge og May Linn begynte ikke å gå kamper før i 21 tiden på kvelden. May Linn kjempet seg til bronse og ble kun slått av klassevinner Cecilie Bolander, i tillegg til en en lang, sterk og vanskelig svenske som tok sølvet.



Premieutdelingen var ferdig i halv elleve tiden og May Linn måtte spise lunken mat på hotellet, fordi de fleste restaurantene stengte klokken 22:00. Heldigvis hadde Kim og Hanne bestilt og holdt mat varmt for May Linn. Etter litt rask kveldsmatmiddag, feiret May Linn bronseen med med et glass Pepsi og Eurovision på svensk TV.



Søndag var det pån igjen. Mørbanket og støl fra gårsdagen var det hardt å varme opp. Heldigvis fikk May Linn oppvarmingsjelp av NJJK-venn John Hansen, og etter tre runder med hode-skulder-kne-og-tå var May Linn klar til å gå kamper i veteranklassen. May Linn hadde spionert på motstanderne under oppvarming og hadde lagt noen lure planer for å lure motstandere som så større og sterke ut. May Linn gjorde det veldig bra og klarte nesten å vinne hele greia, men slet dessverre med ei ny stor og sterk svenske med lange armer i finalen. May Linn så lenge ut til å klare en sliteseier, men hun havnet plutselig i et strangulering hun ikke kom ut av. May Linn tok derfor til slutt sølv, som er veldig imponerende med tanke på at hun ikke får tid til å trene så mye. Dette viser at man kan komme langt med teknikk, erfaring og fighting spirit.


Neste år håper May Linn å få selskap av en hel gjeng NJJKere, samt ta revansj mot årets gullvinner i veteranklassen. Tusen takk til Kim som coachet May Linn gjennom kampene.



NJJK gratulerer vår leder May Linn med to medaljer. May Linn bruker det meste av sin tid på å lede klubben og svært lite tid på å trene selv, noe som gjør prestasjonen svært imponerende.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.