Et løft for klubben. Kompetanse-heving og modernisering

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Sep 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NJJK har et bra treningstilbud med noen av de beste trenerne i landet. Men vi er ikke helt fornøyd med hvordan vi gjør det administrative og vi har en urgammel nettside. Med bedre verktøy og rutiner og mer struktur kan vi bli enda bedre.



Tiltak vi jobber med høsten 2019:


- Ny nettside


- Nye verktøy for administrasjon av klubben


- Bedre og mer detaljert opplegg for barn og ungdomsgruppene


- Bedre informasjon ut til medlemmene


- Mer individuell oppfølging – ulike veier å gå for den enkelte (trener/dommer/konkurranseutøver/verv)


- Mer struktur og kontroll


- Enda bedre miljø


- Mer aktive foresatte


- Mer sosiale arrangementer


- Kompetanseheving lagledere, frivillige, hjelpetrenere, trenere etc..



Nye verktøy


Styret er allerede i gang med å se på nye nettsider og nye verktøy for medlemsadministrasjon. Vi har har sist helg hatt demo med idrettenOnline og Weborg. 17. september skal vi ha en demonstrasjon med Spoortz samt at vi har fått en testside hos Styreweb. Dette er alle systemer som har signert integrasjonskontrakt med NIF. Vi ønsker en brukervennlig pakkeløsning som vi vet blir fortløpende videreutviklet. Selv om vi ønsker en pakkeløsning vil vi ha et fleksibelt system som kan gi oss frihet til å få en kul ny nettside som vi kan forme etter våre ønsker.



Vi har allerede satt i gang et prosjekt med å teste ut Spond. Alle aktiviteter skal ligge i spond og dere kan melde dere på der.



Hjelp fra foresatte og andre frivillige


For å heve klubben til et høyere nivå ønsker vi hjelp fra foreldrene. Vi kommer til å innføre garderobevakter for å forebygge at ingen blir dårlig behandlet eller mobbet. Når dette har skjedd tidligere har det typisk skjedd akkurat i garderoben. Vi trenger hjelp til vaske utlånsdrakter og sette de på plass. Vi skal ha flere sosiale arrangementer og trenger hjelp til arrangering av disse. Vi skal ha dugnad. Dette skjer ikke så ofte og er ofte veldig hyggelig. Da blir foreldrene kjent med hverandre og med trenerne og styret.



Det kommer mer informasjon etter hvert i semesteret. Lurer du på noe eller har noe på hjertet send gjerne en e-post til info@njjk.no




Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.