Praktisk informasjon til deg som nytt medlem


Når? 

Knøttejudo (3-6år) og nybegynnerkurs for 7-14 år har oppstart jan/febr og aug/sept hvert år. Det er fortløpende opptak for deg over 14 år, dvs du kan starte når som helst på året.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å fylle ut dette innmeldingsskjema

Priser

Se priser her

Treningstider

Se treningstider her

Drakt (Gi på japansk)

Vi trener barbent med judodrakt. Etter et par treninger må utøver skaffe en slik judodrakt for å kunne trene videre. Vi selger drakter i shopen, kan bestilles via vår webshop. Unntaket er knøttejudo - der kan man velge om man vil ha vanlig treningsklær eller judodrakt. Lær å knyte belte her

Gradering (for de fra 7 år og oppover)

For å få en ny beltegrad må man igjennom en gradering. Graderingen koster 300 kroner. Treneren sier i fra når utøver er klar for å prøve å gradere seg. På graderingen skal utøver vise teknikker som står på pensumet til beltegraden.

Er du sent ute for nybegynnerstart? Lurer du på noe? Er du nysgjerrig på om judo er noe for deg? Du er velkommen til dojoen med inngang fra baksiden av Haugerud skole for en prat med trenerne der, eller send oss en sms på tlf 41440311

Forsikring

Alle medlemmer under 13 år er forsikret via NIF sin barneidrettsforsikring. Medlemmer over 13 år er forsikret via egen forsikring. Klubben registrerer standardforsikring (utøverlisensen) på alle aktive medlemmer (som har betalt treningsavgift) over 13 år. Ønsker du konkurranselisensen les mer om den her og gi beskjed til info@njjk.no.

Konkurranser (for de fra 7 år og oppover)

Når utøver har fått gul lapp på det hvite beltet får utøver lov å være med i klubbmesterskapet. Dette er et trygt sted å starte. Etter man har fått gult belte vil man kunne delta på konkurranser utenfor klubben. Treneren sier i fra når det er aktuelle konkurranser og det vil ligge terminliste på gruppesiden her på nett. Klubben vil sende lagleder med på konkurransene men foresatt bør være med på konkurransene i starten.

Foreldre

Det er forventet at foreldre hjelper til på dugnader og når klubben trenger en hjelpende hånd. Klubben drives på frivillig basis av ildsjeler. Det er bare å sende en sms til 41440311 om du ønsker å hjelpe til og ikke har blitt spurt enda. Se mer om hvordan du kan hjelpe til her: Frivillig (njjk.no)  

Miljø og verdier

NJJK jobber for et godt miljø der vi tar vare på hverandre og og hjelper hverandre å vokse som menneske. 


Lurer dere på noe send gjerne en sms til 41440311.


Velkommen til oss!