Medaljefest på 830-cup i Kongsberg. NJJK stiller med 10 deltakere på årets siste Norges-cup.

Postet av Judo (gren) den 31. Okt 2021

Vi starta dagen med våre 3 yngste judokas Max, Melvin og Matej. De fikk gode kamper og hamret til seg 1 bronsemedalje hver. Matej ekstra fornøyd med sin første kampseier i judokarrieren!

I U18 imponerte Rikke Folkvord sterkt med flere gode kamper og fin judo og fikk gull i -70 klassen. Rohil starta dagen bra fikk mange gode kamper med fin judo og fikk en velfortjent gullmedalje i -90kg Mosa gikk mange fine kamper og kom seg til finalen, der ble det et tap, og endte opp med sølv i -73kg. Hedda gikk flere gode kamper, og var nærme sin første seier mot erfarne motstandere.

I U21 klassen vant Egilsten -66kg etter å ha gått 4 gode kamper. Mansur gikk fine kamper i en meget hard -73 klasse og endte opp med en sterk 3.plass. Rohil forsetter dagen med en bronse medalje i U21

I senior klassen imponerte Mansur enda mer. Han fikk mange fine kamper og stakk til slutt av med gullmedalje i -73 klassen. Egilsten gikk 2 fine kamper i -73klassen men det ble dessverre for tungt i 73 denne gangen. Jihed gikk fine kamper, fikk en 5. plass i 81 kg som var første konkurranse på seks år for ham. Rohil avslutter dagen med en flott prestasjon og ender opp med en fin bronse medalje i senior klassen

Tusen takk til Roy ,Jamal og Jørn Terje for hjelp med coaching og heiing. Takk også til de andre supporterne våre: Frøydis, Stian, Otto, foreldrene til Matej, Dainius og ikke minst Wellington som i likhet med Frøydis stilte i NJJK genser, Skrevet av: Egilsten Pius