Ju jutsu Instruktørkurs

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Feb 2006

Originalt skrevet av: Ronny Sandberg

Det ble i tidsrommet 27 januar til 8 februar avholdt praktisk del av trinn 1 utdanningen for hjelpeinstruktører i Nihon Goshin Ryu Ju Jutsu. Dette er det første kurset som organisasjonen har avholdt i Skandinavia, og kurset var en total suksess.



Se bilder fra kurset. 25 stk!



Det var 8 deltagere på kurset, samt 2 eksterne "observatører". De 2 "observatørene" var idrettslig ansvarlig for judo, May Linn Hystad, og idrettslig ansvarlig for jiu jitsu, Arne-Ivar Hansen. Begge disse fikk en relativt god pekepinn på hva vi Ju Jutsu folk driver med på treningene våre. Begge uttalte også stor tilfredshet med gjennomføringen av selve kurset. I tillegg fikk begge muligheten til å bli litt mer kjent med noen av de mer sentrale utøverne i gruppa vår. Noe som faktisk er en hovedmålsetning for gruppa innad i NJJK.



Det ble gjennomgått treningslære, pedagogikk, stilartsspesifikke og administrative emner. Alle utøverne måtte gjennom en skriftlig og praktisk prøve hvor alle bestod de fastsatte kravene.



Kurset var i utgangspunktet ett praktisk anlagt kurs hvor deltagerne skulle få en førstehåndserfaring med hva det vil si å instruere voksne nybegynnere, samt hva som kreves av en hjelpeinstruktør innen systemet vårt.



Deltagerne på kurset var:


Abdel El Arabi, Alex Zografos, Andre Aurdahl, Bjørn Nicolaissen, Doris Quintana, Jasmin Taj, Kenneth Holm, Kim Andre Sundsby, Arne-Ivar Hansen og May Linn Hystad.



Etter endt kurs ble det utdelt nøkler og diplom til deltagerne, og en fornøyd, men sliten gjeng fikk lov til å gå i dusjen.


I retrospekt var det lite som deltagerne ville ha forandret på, og tilbakemeldingene var svært gode.



Kursansvarlig var;


Ronny Sandberg, Sandan (sensei) for Ju Jutsu gruppa.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.