Aleksander Bakken, Ungdom gutter -38 kg

Ole Moland, Ungdom gutter -55 Kg

Kenneth Nygaard, Undgdom gutter -55 kg

Øyvind Stiansen, Ungdom gutter -60 kg

Først ut i ilden var May Linn. Det kom ikke som noen overraskelse at May Linn vant begge sine kamper på Ippon og dermed tok gull i sin klasse. Selv var hun noe skuffet over at seirene satt lenger inne enn de har gjort tidligere mot de samme motstanderne.

I herrenes -66 kg deltok Sam for første gang på judostevne i Norge. I sin pulje vant han alle sine tre kamper på en svært overbevisende måte (tre Ippon). I semifinalen var det Vidar Lund fra Levanger som trakk det lengste strået, og Sam fikk bronse medalje på sitt første stevne som NJJKer.

I jentenes klasse -52 kg var det fem deltagere, Mette fikk dermed fire kamper. Mette vant tre av de på Ippon, men måtte gi tapt for en svensk jente. Svensken var ikke merkverdig bedre enn Mette, men kanskje noe mer rutinert. Neste gang vinner Mette.

Ole og Kenneth gikk begge i -55 kg for ungdom gutter, som var en av de største klassene med 11 deltagere. Først ut var Ole som noe overraskende tapte sin første kamp, dermed måtte Ole vente og se om hans første motstander vant sin neste kamp slik at Ole fikk rekval. Det gjorde han og Ole vant sine neste to kamper greit og var dermed klar for bronsefinale. Samtidig hadde Kenneth vunnet sine to første kamper og var klar for semifinale. Der ble det tap og Kenneth var dermed også i bronsefinale.

I bronsefinalen møttes de to NJJKerne, Ole trakk det lengste strået, og dermed ble det bronse til Ole og femteplass til Kenneth.

Øyvind gikk fire kamper, vant to og tapte to, dette ga syvende plass i ungdom gutter -60 kg. Selv var Øyvind bare passe fornøyd og kommer sterkere tilbake neste gang.

Stig Atle gikk utrolig mange kamper i både åpen klasse og i -81kg for herrer at det ble til slutt umulig å holde rede på når han konkurrerte i de forskjellige klassene. Stig Atle gikk minst åtte kamper og endte opp med bronse i -81 kg for herrer.

Aleksander som veier 32 kg gikk i ungdom gutter -38kg som er den minste vektklassen for ungdom. I første kamp tapte Aleksander mot Thomas fra Alta og endte dermed som nummer to i sin pulje. I semifinalen møtte Aleksander en av sine argeste konkurrenter, Nicolay fra Oslo Judo Klubb, her vant Aleksander på en nydelig o-soto-gari. I finalen ventet Thomas fra Alta som slo Aleksander i første kamp. Aleksander jobbet bra, var konsentrert og veldig bra med grepet. Aleksander hadde full kontroll i finalen og tok til slutt gull i -38 kg klassen.

Nok en gang var det en fornøyelse å være på tur med en gjeng som oppfører seg bra og viser mye bra judo.