Rachael vant NJJKs klubbmesterskap i Kata

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 15. Des 2019

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Etter å ha gjennomført katadommer-kurs tidligere i høst bestemte vi at det skulle avholdes klubbmesterskap i kata i forkant av årets julebord.Brice og Rachael som også har gjennomført kurs i katakonkurranser hadde tatt på seg å lære opp de yngre kreftene i nage no kata slik at vi fikk tilstrekkelig mange deltakere til å gjennomføre konkurransen. De har instruert og forklart og støttet og korrigert alle interesserte utøvere hver søndag siden tidlig i november. For å øke motivasjonen ytterligere ble også de tre første seriene i nage no kata del av graderingen til 1. kyu.Til konkurransen ble det tilsammen seks deltakere:


Brice Fournier, Rachael Gould, Ola Berglund, Rohil Noor, Mansur Abubakarov og Dennis Bjertnes.


De seks deltakerne hadde trent sammen i tre par slik at det ble seks tori-uke starter som deltok siden alle fikk prøve seg som både tori og uke.


Dommere var Rui Casais og Jørn Terje Krekling, som på mange måter var minst like spent på hvordan dette kom til å gå som deltakerne.


Alle gjorde en god innsats og dommernes vurdering var at alle de fire som gikk opp til 1. kyu hadde en god nok kata til graderingen, men Rachael med Brice som uke tok likevel en relativt klar seier med 73 poeng.Resultatliste:


1. Rachael Gould med uke Brice


2. Brice Fournier med uke Rachael


3. Rohil Noor med uke Ola


4. Denis Bjertnes med uke Mansur


5. Mansur Abubakarov med uke Denis


6. Ola Berglund med uke Rohil NoorVeldig morsomt å få til en katakonkurranse, og vi håper å kunne både arrangere og delta på flere konkurranser i denne delen av judo fremover.

40 deltakere i klubbmesterskapet 2019 - Masse flott judo!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Des 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Onsdag 11. desember gikk årets klubbmesterskap av stabelen. Det var 41 deltakere i årets utgave med vektklasser som varierte fra 21 kilo og opp til 70+.Alle deltakerne fikk gå kamper mot motstandere på eget nivå og vektklasse og viste stor fightingvilje. Etter endte kamper fikk alle sammen vafler, pølser og saft å drikke i kiosken.Tusen takk til alle som hjalp til slik at vi fikk gjennomført arrangementet. Suverent team i Kiosken, god bemanning av både erfarne og mindre erfarne på tavler og føring av lister. Hjelp til å organisere utøverne med belter, nødvendig trøst og omsorg. Våre tre unge dommere.Takk også til alle foreldre og familie som var med og heiet og bidro til god stemningJul var temaet for alle vektklassene og om lag i stigende vektrekkefølge var klassene som følger:Nissene


Daniel Huse


Alea Rystad Carén-Gotaas


Teodor Karanovic


Bettina Svanquist


Amina KabirouPepperkakene


Serina Yohannes


Lukas Antanaitis


Ivona Trajkov


Elliot Greenberg


Amine MuumeneRudolfene


Ibrahim Ahmed


Ismael Adnan


Huy Martin Huynh


Hasnain Hassan


Melvin RolstadJulekulene


Daniel Toffa


Iver Standal


Rehan Ashraf


Linus HåkedalAlvene


Linus Bråthen Håkedal


Jesper Gard Iversen


Atila Joudi


Kevin Falsen HeggedalEnglene


Lilian Kruker


Nadia Kabirou


Sabella Zeremariam Yohannes


Jenna Al-arash


Iqras AsqarJulestjernene


Ilez Soslangireev


Sondre Hasselknippe Hiller


Amara Naeem Ashraf


Anneli Berg Aune


Rikke Folkvord


Mostafa ArakiaGrinchene


Maksim Kudresov


Mostafa Arakia


Sindre Krekling


Paolo Davalos


Rikke FolkvordJulemusene


Federico Maltese


Rohil Noor54 NJJKere graderte seg i høst!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Des 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

GUl lapp


Lukas Antanaitis


Iqra Asghar


Rehan Ashraf


Rabia Drammeh


Kevin Leander Fallsen-Heggedal


Elliot Greenberg-Søderlund


Eliana Martinne Grøgaard


Daniel Natdanai Huse


Mohammad Ismail Hussain


Magnus Haagensen Furevik


Matej Mikic


Alfred Nikolai Thallaug Otterdal


Iver Vaagen Standahl


Bettina Synnøve Søbo Svanqvist5. mon med oransje lapp:


Alea Rystad Carén-Gotaas


Aleksander Kruzykowski


Amina Kabirou


Amine Muumene


Aqsa Ahrary


Arelil Sangarathas


Daniel Toffa


Emilie Smeby-Bagge


Hera Ahrary


Ismael Adnan


Ivona Trajkov


Nadia Kabirou


Sofija Radosavljevic


Teodor Karanovic4. mon (Oransje)


Atila Joudi


Ida Bjørnson Hofstad


Sabella Zeremariam Yohannes


Serine Yohannes4. mon med grønn lapp 1 og 2


Abishaanth Ravindrarajah


Hagji Albakov


Hasnain Hassan


Amara Naeem Ashraf3. mon (grønt)


Melvin Rolstad


Huy Martin Huynh


Hasim Ahmed


Linus Bråthen Håkedal3 kyu (grønt helbelte)


Rikke Folkvord3. mon med blå lapper


Artur Papuga


Dino Salimi


Mostafa Arakia


Rodion Kudresov


Roman Kudresov


Shayan Shamloo


Ibrahim Ahmed


Max Theodor Hoven2 mon(blått)


Lloyd Nicklas Dagui Forsberg


Sondre Hasselknippe Hiller2 kyu (blått helbelte)


Ismaeel Hassan


Maksim Kudresov


Trym Arne RomnesHvis feil send sms til 41440311 (May Linn)
Medaljerush for NJJK i NM for ungdom og jr i judo.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Des 2019

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Norgesmesterskapet ble arrangert i Nadderudhallen i Bærum og NJJK stilte med en rekordstor tropp på 19 utøvere.På dag en var det individuelle konkurranser og yngste klasse U15 var først ute. De laveste vektklassene startet sterkt og i løpet av første timen hadde Mark Don i -38 kg, Patrik Auzenberg i -42 kg og Anneli Berg Aune i -52 kg sikret seg hver sitt gull og retten til å kalle seg norgesmester. Utover i stevnet ble det sølv til Musa Soslangireev som tapte knepent i en svært spennende finale i -55 kg klassen. Maxim Kudresov i -60 kg og Alexandra Svarverud i -57 klarte begge å få en bronsemedalje i sine vektklasser.


I U18 Fikk klubben tre bronsemedaljer med Rohil Noor i -73 kg, Jamal Yahia i -66 kg og Dennis Bjertnes i -55 kg. I den eldste klassen -21 kg klarte Mansur Abubakarov med glimrende judo og tøff kjemping å komme seg til finalen, hvor det imidlertid ble et klart tap – uansett en sterk sølvmedalje i stevnets kanskje tøffeste vektklasse.På dag to var det lagkonkurranse og klubben utgjorde brorparten av regionslaget som tok hjem gullmedaljen i U15. I U18 stilte NJJK både med et mix lag og et guttelag. Mixlaget kjempet bra, men det ble akkurat stang ut denne gangen og laget endte utenfor podiet. U18 gutter stilte lag for andre året. I fjor vant ikke de unge utøverne en eneste match, men med mer erfaring og enda bedre innsats klarte vi denne gangen å kjempe oss til en flott bronsemedalje.Trenerne for de unge talentene fra Norsk Judo og Jiu-Jitsu klubb var utrolig fornøyd med innsatsen og prestasjonene som ble vist også av de utøverne som ikke fikk medalje denne gangen.

Medaljefangst for NJJK i Sverige

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Des 2019

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

I Stevnet Trollträffen i Trollhättan i Sverige deltok 15 utøvere fra Norsk Judo og Jiu-Jitsu klubb. Over to dager ble det til sammen 11 medaljer til klubben. NJJK fikk tre gull som gikk til Brice Fournier i seniorklassen -66 kg, Dennis Bjertnes i U18 -55 kg og ikke minst til Maksim Kudresov som leverte en solid prestasjon mot en svært dyktig utøver i finalen og vant U15 – 60 kg. Det ble sølv til Musa Soslangireev både i U15 og U18 -55 kg. Sølv også til Mark Don i -42 kg klassen, mens Jamal Yahia, Amara Ashraf, Ognjen Radosavljevic Patriks og Ravin Kasra alle fikk bronsemedaljer i sine klasser.


I stevnet med i overkant av 250 deltakere ble det mange gode og tøffe kamper også for de andre deltakerne, men dessverre uten medaljer.


Dette var det første stevnet utenfor Norge med medaljeresultater for både Amara og Ravin, som naturlig nok var særdeles fornøyd med innsatsen. Gratulerer til alle!
Graderingstrening!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Nov 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi setter opp graderingstrening for alle som skal gradere seg følgende dager:


Søndag 24. november kl. 18:00


Lørdag 7. desember kl. 10:00


Søndag 8. desember kl. 17:00For de som skal til grønt belte eller mer: Å få høyere grad i judo - fra grønt belte og oppover - krever en del egentrening, dvs ekstra øving utenfor ordinær trening. Snakk med din trener om hvordan du kan få dette til.Det er obligatorisk for de som ønsker grønt belte eller mer å komme på noen av disse tre graderingstreningene. Meld deg på treningen i SPOND!
Klubbmesterskap onsdag 11. desember kl. 17:45

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Nov 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Høstsemesterets klubbmesterskap går av stabelen 11. desember kl. 17:45. Registrering og veiing er kl. 17:45. Viktig å være presis! De som skal hjelpe til med arrangementet må gjerne komme før.Dette er også semesteravslutning for barna, det blir servering av mat og drikke. Det er gratis å være med.Alle barn, ungdom og også voksne er velkommen til klubbmesterskapet. Dette er ofte det første stevnet nybegynnerne er med på og alle får gå mot motstandere på omtrent eget nivå både når det gjelder ferdigheter og vekt. Om man ikke deltar i konkurransen kan man enten hjelpe til med å arrangere eller være tilskuer.Påmelding i SPOND. Invitasjon kommer snart der.Før stevnet starter blir det gjennomgang av regler, hvordan scoringene fungerer og hva dommeren gjør og sier.Alle barn får premie.
NJJK Elite og seniorparti på Rush trampolinepark

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Nov 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NJJK drar til Rush trampolinepark. Arrangementet er for elitepartiet og seniorpartiet. Meld deg på via spond. Får du det ikke opp i spond og ønsker å melde deg på ta kontakt!


Egenandel 60kr
Gradering mandag 9. des og tors 12. des

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Nov 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det blir ingen vanlig trening for barna, kun gradering.Pris for gradering: 300,- som betales med kort, vipps eller kontant ved registrering.Graderingsavgiften inkluderer sensor, belte/lapp, eventuelt judopass og graderingsmerke.Huske på:


- Møt opp i god tid


- spør treneren din om du er klar til å gå opp til gradering i forkant.


- Graderingen koster 300kr. Ta med kontanter eller betal med kort ved oppmøte! (Eller vipps på 65551)Gradering Mandag 9. des:


- Gulbelter og oransje lapp (17:00-18:00 Dojo 1)- Oransje belte - blått (18:00-19:30 Dojo 2). De som skal gradere seg til grønt eller høyere må delta på dette


- Elite 7-15 18:00-19:30 (Dojo 1). Prøvegradering: 2. des. De som skal gradere seg til grønt eller høyere må delta på dette.- Junior/Senior: 19:30-21:00 (dojo 1). Prøvegradering: 2. des. De som skal gradere seg må delta på dette.Gradering Torsdag 12. des:


- Nybegynnere kl. 18:00-19:30(dojo 1) - til gul lappVIKTIG! Gradering for de som skal opp til grønt, blått eller brun mon-grad (under 14 år).


Snakk med Jørn Terje eller treneren din på neste trening om du tenker at du er klar for gradering!
Etter graderingene tar barne og ungdomspartiene juleferie. Det kan være det blir satt opp enkelte juletreninger - mer info kommer.Judoforsikring - trenger du en annen enn du har?

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Nov 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

JUDOFORSIKRING


Alle Judoutøvere i NJJK som er over 13 år og har betalt treningsavgift har obligatorisk grunnforsikring (utøverlisens).


Ønsker du en utvidet forsikring send e-post til info@njjk.no. Utøver betaler det det koster ekstra for utvidet forsikring (Konkurranselisens: 60kr pr år, Premiumlisens:550kr pr år)


Her er oversikt over de ulike forsikringer man kan velge mellom:


Utøverlisensen er den obligatoriske grunnforsikringen som alle må ha. Man får refundert utlegg ved skade, men må selv stå for behandlingsopplegget, først og fremst gjennom det offentlige helsevesenet. Koster 250,- per år.Konkurranselisensen har grunnforsikring, og Skadetelefon. Samme dekning og ytelser som utøverlisensen, men oppfølging gjennom hele behandlingsløpet. Anbefalt for de som deltar aktivt i konkurranser. Koster 310,- per årPremiumlisensen har utvidet forsikring i bunn, med Skadetelefon inkludert. Større rammer for behandling på privat klinikk ved skade, og behandlingsgaranti på 15 dager. Toppidrettsutøvere og de som konkurrerer internasjonalt bør velge denne lisensen. Koster 800,- per årUtøverforsikringen gjelder kun aktivitet i regi Norges Judoforbund eller klubber tilknyttet forbundet. Skal du trene på egenhånd vil du ikke være omfattet.


Forsikringene gjelder utenlands, men husk at dekningene ikke er tilsvarende en reiseforsikring når det gjelder mulighet for refusjon ved avbestilling, dekning av tapt bagasje, behov for akutt behandling ved skade, eller ved behov for hjemreise etter alvorlige skader. Alle anbefales å sørge for en reiseforsikring som dekker skader oppstått ved judoaktiviteter når man skal delta utenlands på trening/konkurranse.Se mer her: Utøversforsikring på judo.no


Halloween - ingen barnetrening torsdag 31. oktober

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Okt 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi håper alle NJJK-ere koser seg på Halloween.


Ingen barnetrening torsdag 31. oktober. Voksentreningen går som normalt.
Disse får dra på Warsaw Judo Open!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Sep 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Til Warsaw Judo Open 27-29. september er følgende tatt ut til å representere NJJK:


- Rohil Noor


- Egilsten Amarasekara Pius


- Marija DelicI tillegg drar Mansur Abubakarov i regi av NTGVi har som mål å følge opp ungdommene våre på en bedre måte. Som et ledd i dette arbeidet kommer det til å bli en nøyere vurdering av hvem som deltar på hvilke konkurranser og leire på høyere nivå. Det er ingen vits i å sende ungdommer som ikke er klare nok til en konkurranse eller treningsleir på høyere nivå. Man må være tilstrekkelig trent, være frisk og ikke være skadet.


Dette vil også hjelpe klubben å bruke de økonomiske midlene vi har på en mer fornuftig måte. Klubben dekker store kostnader ved utenlandsturer, deltakerne betaler kun en egenandel.

Et løft for klubben. Kompetanse-heving og modernisering

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Sep 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NJJK har et bra treningstilbud med noen av de beste trenerne i landet. Men vi er ikke helt fornøyd med hvordan vi gjør det administrative og vi har en urgammel nettside. Med bedre verktøy og rutiner og mer struktur kan vi bli enda bedre.Tiltak vi jobber med høsten 2019:


- Ny nettside


- Nye verktøy for administrasjon av klubben


- Bedre og mer detaljert opplegg for barn og ungdomsgruppene


- Bedre informasjon ut til medlemmene


- Mer individuell oppfølging – ulike veier å gå for den enkelte (trener/dommer/konkurranseutøver/verv)


- Mer struktur og kontroll


- Enda bedre miljø


- Mer aktive foresatte


- Mer sosiale arrangementer


- Kompetanseheving lagledere, frivillige, hjelpetrenere, trenere etc..Nye verktøy


Styret er allerede i gang med å se på nye nettsider og nye verktøy for medlemsadministrasjon. Vi har har sist helg hatt demo med idrettenOnline og Weborg. 17. september skal vi ha en demonstrasjon med Spoortz samt at vi har fått en testside hos Styreweb. Dette er alle systemer som har signert integrasjonskontrakt med NIF. Vi ønsker en brukervennlig pakkeløsning som vi vet blir fortløpende videreutviklet. Selv om vi ønsker en pakkeløsning vil vi ha et fleksibelt system som kan gi oss frihet til å få en kul ny nettside som vi kan forme etter våre ønsker.Vi har allerede satt i gang et prosjekt med å teste ut Spond. Alle aktiviteter skal ligge i spond og dere kan melde dere på der.Hjelp fra foresatte og andre frivillige


For å heve klubben til et høyere nivå ønsker vi hjelp fra foreldrene. Vi kommer til å innføre garderobevakter for å forebygge at ingen blir dårlig behandlet eller mobbet. Når dette har skjedd tidligere har det typisk skjedd akkurat i garderoben. Vi trenger hjelp til vaske utlånsdrakter og sette de på plass. Vi skal ha flere sosiale arrangementer og trenger hjelp til arrangering av disse. Vi skal ha dugnad. Dette skjer ikke så ofte og er ofte veldig hyggelig. Da blir foreldrene kjent med hverandre og med trenerne og styret.Det kommer mer informasjon etter hvert i semesteret. Lurer du på noe eller har noe på hjertet send gjerne en e-post til info@njjk.no


Rapport fra NM senior 2019

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Aug 2019

Originalt skrevet av: Stephan M. Røhrl

NJJK reiste med en stor gruppe av 15 utøvere til NM i Judo til Stavanger idrettshall. Arrangemented var en del av NM uken og delte hallen med vektløfting og turngrenen gymnastikkhjul. Alle kamper foregikk på 2 matter. Laget ble i år forsterket med den nye unge generasjonen av NJJK Judoka som for første gang var med seniorlaget på NM. Etter at alle hadde klart vekten kvelden før, noen med mer svette enn andre, så var alle klar til kamp.- 60kg


Leon Suratin Wangen, Egilsten Pius Amarasekara, Jamal Ibrahim Yahia


I denne vektklassen hadde vi 3 unge utøvere som skulle bevise seg for første gang mot seniorkonkurrentene. Leon Suratin hadde en tung motstander første kamp mot Brovold fra Trondheim. De gikk lenge jevnt men Brovold ble til slut for dominerende og overrasket Leon med et fint kast. Egilsten Pius Amarasekara gikk mot klubbkameraten Jamal Ibrahim Yahia i første innledende kamp. Egilsten fikk en waza-ari og gikk videre. Han tapte semifinalen men sikret seg dermed bronsemedaljen. Jamal og Leon lærte mye og kommer sterkere tilbake neste år.
- 66kgRamyar Izadi, Rohil Noor, Alfredo Chinchilla, Brice Kyung Min Fournier


I denne vektklassen stilte vi med 4 utøvere. Stevnes første kamp var Rohil mot Kraft fra Stavanger. Han var en tøff og sterk utøver men Rohil kastet han 2 ganger for Waza-ari med sine spesialteknikker Tai Otoshi og Uchi Mata. Dessverre blev Dudorkanov i neste match for stark. Rohil fant ikke den rette taktikk mot den spesielle stilen.


Første matchen til Alfredo kunne like godt ha vært finalen. Han møtte fjorårets vinner Johan Heffermehl. Matchen var jevnt gjennom den ordinære kamptiden. En kritisk situasjon kunne ha gitt Wazari til begge, men ble til slutt ikke til fordel for noen. I golden score klarte Heffermehl å få inn en kvelning og Alfredo måtte se seg slått. Alfredo vant deretter sine resterende matcher og tok seg til bronsefinalen mot Simen Brunvatne. Alfredo viste sin erfaring og kastet den unge Brunvatne med sin spesialteknikk og sikret seg dermed bronse!


Brice åpnet konsentrert mot Dudorkanov og vant kampen med to fine seoi nage. I semifinalen blev Heffermehl for sterk og han tapte med en waza-ari på en kontring og en fotfeiing. Dermed var han klar for bronsefinale som gikk mot klubbkameraten Rohil som enda ikke har fylt 15 år. Begge kjente hverandre godt fra mange treningstimer sammen slik at kampen gikk til golden score. Først etter ca 8 minutter i Golden score klarte Brice å få en Wazaari for en Seoi nage og tog sin første medalje.


Ramyar tapte første matchen mot Simen Brunvatne og andre matchen mot Rohil.-73kg


Felipe Mesquita do Valle, Marius Cirvinskas


Her hadde vi to sterke utøvere. Felipe var veldig konsentrert i sine to første matcher og vant begge klart med Ippon med nydelige fotteknikker og et perfekt hoftekast mot Stokke. Dermed var han klar for finalen mot den like suverene Tutunarov i andre enden av trekningen. I finalen ble det en ny jevn kamp, hvor Felipe kom til flere gode angrep som nesten ga scoring. Dessverre klarte Tutunarov å avgjøre til sin fordel et stykke ut i golden score.Marius åpnet bevegelig mot den fysisk ekstremt sterke Andersen og kastet 2 fine Waza-ari med flotte hoftekast. Neste matchen tapte han og gikk hermed bronsefinalen mot Stokke fra Bodø JK. En spennende match der Marius til slut fant sin overmann der han havnet i en armlås. Marius er en ung utøver med flotte ferdigheter og mye potensial. Ingen annen klarer å vri seg ut i luften som han. En skikkelig akrobat som blir å regne med i fremtiden.
-90kg


Mohammad Reza Sedaghati


Mohammad hadde forberedt seg intensivt til denne konkurransen. Han var klar for å vise det på matten. Første matchen mot Lubys varte knapp et minutt. Med hans dominerende grep kastet han Lubys på ippon med et fint hoftekast. Neste matchen skulle bli en reprise av fjorårets finale mot Vidar Skretting. Som i fjorårets match startet den jevnt. Mohammad hadde dog kontroll slik at Skretting ikke fant den rette måten å bryte hans grep. Mohammad avsluttet et hoftekast med en fin ne-waza teknikk til ippon. Mohammad profiterte på mange timer bakkekamptrening og overrasket med skikkelig kontroll og mot til å angripe også i bakkekamp. Didriksen måtte også se seg beseiret i første minuttet og Geirmung Glendrange kunne heller ikke stå imot Mohammad. Begge ble kastet med fine ippon kast. Mohammad vant sin vektklasse på en svært overbevisende måte.
+100kg


Dainius Jasinskas


Dainius møtte den fysisk veldig starke Biela fra Sande. Begge angrep med 100% risiko allerede i det første minuttet. Denne gangen gikk det dessverre ikke i favør av Dainius og han tapte den første kampen.


I den neste kampen var han mer fokusert fra starten. Dette betalte seg med en klar ippon-seier. Dermed hadde han sikret seg sølvmedaljen!
-63kg


Veronica Kristensen


Veronica stilte etter et to års avbrekk fra konkurranser på judomatta. Der møtte hun sterk motstand i Helene Gerhardsen fra Sande SK judo. Det ble en lang og utmattende kamp som gikk til golden score. Veronica ble dessverre kontret til slutt. Neste kamp var mot fjorårets kongepokalvinner Rosa Alsgård. Veronika førsøkte tappert, men tapte kampen. Siste kampen var mot Birgitte Ursin som viste god fysisk form. Igjen blev det en tett kamp der til slutt Birgitte beholdt kontrollen og vant til slutt.-70kg


Beatriz Garcia Moreno


Beatriz gikk en kamp mot den erfarene Cecilie Maria Bolander. Hun angrep tappert og modig og viste i bakkekampen at hun kunne finne noen gode muligheter men klarte ikke å lure sin erfarne motstander.+ 73 kg


Mohammad Reza Sedaghati


Mohammad hadde bestemt seg å gjøre alt for å få kongepokalen i år. Nå møtte han enda tyngre motstandere. Men ingen var sterkere enn Mohammad denne dagen. Han vant alle kamper med Ippon. Bibla, Skretting, Didriksen og Khan ble beseiret etter tur med ippon lenge før full tid! Mohammad hadde dermed an vunnet Kongepokalen for aller første gang – vi gratulerer.
Rapport NM lagVi hadde trent fokusert i flere måneder for å kunne kjempe om gull i år. Mange timer med svette sammen på matta bidro til at lagånden var på topp når vi stilte med kamprop på matten.Ippon 2


Første kamp gikk mot Ippon 2. Vi startet på verst tenkelige visda Brice skadet ankelen i første kamp. Marius måtte se seg beseiret i sin første. Felipe fikk oss tilbake på vinnersporet med en klar ippon seier. Vidar Skretting som vi hadde fått lånt av Oslo Judoklubb hadde walkover og derfor ble Dainius’ sin kamp avgjørende. Han åpnet med et sterkt grep og allerede i første minuttet klarte han å kontre. Dainius sikret seieren dermed lagseieren mot Ippon 2.Region Vest


Dette var en sterk motstander som stilte fullt lag. Rohil, den yngste av alle deltakerne, fikk sjansen for den skadede Brice. Han møtte tvillingbroren til sølvmedaljevinneren fra dagen før i sin klasse. Rohil låt seg ikke skremme og gav han en hard kamp. Hans kloke bevegelser og kroppsholdning gav han en klar fordel. Med en rask Tai otoshi kastet Rohil og fikk Waza ari. Den nå aangripende motstanderen satte stor press på rohil, men Rohil holdt hodet kaldt og kastet han en gang til med en klokkeren Uchi mata for Ippon. Dagens overraskelse og første poeng var sikret. Marius tapte i 73 klassen men Felipe og Vidar sikret de nødvendige poengene for lagseieren.Semifinale mot Ippon I


Alfredo startet mot Heffermehl. Dette ble en jevn og lang kamp. Alfredo fikk in en Yuko tomoe nage som så ut som scoring, men dommerne valgte etter nøye vurdering å annulere. Golden score gikk lenge og man så at Alfredo stolte mer og mer på sin teknisk avanserte og lekne judo. Han hadde bra kontroll men til slutt tok kreftene slut og den unge Heffermehl vant på at Alfredo fikk sin tredje shido.Neste matchen var Marius mot norgemesteren Tutunarov . Han startet klokt men hadde ikke nok stamina til å stå i mot den rutinerte motstanderen. Han tapte etter noen minuter.


Så var det opp til Felipe å starte poengjakten for NJJK mot den nybakte norgesmesteren i 81 kg klassen Sander Berli. Felipe startet veldig konsentrert og gav Berli en tung grepkamp. I andre minuttet fikk Felipe inn sitt spesial- hoftekast og vant kampen på ippon. Mohammad Reza Sedaghati traff på Khan i + 90 kg klassen. Den unge Khan hadde heller ikke denne dagen noe å stille opp med mot det sterke nakkegrepet til Mohammad som tvang han i bakken. Mohammad avsluttet kampen med et fint holdegrep.


Dermed var NJJK I finale mot Region SørFinale mot Region Sør


Alfredo gikk igjen åpningskampen. Dessverre var han fortsatt preget av den lange kampen mot Heffermehl og fikk en waza-ari mot seg. Første poeng gikk til Region Sør.


Felipe slo tilbake mot Andersen. Felipe etterlot ingen tvil og vant overlegent med fine fotkast (De ashi barai). Marius Cirvinskas gikk i en tyngre klasse (-81kg) enn vanlig og kjempet mot den teknisk varierte og sterke Geir Bjerknes der det ble et tap denne gangen. Stillingen var da 2:1 til Region Sør. Vidar Skretting gikk en tung match i 90 kg klassen mot Geirmund Glendrange. Kun i det første minuttet klarte Geirmund å stå imot Vidars gode angrep. Ett strekk i lårmukulaturen tvang Glendrange til å gi opp slik at det sto 2:2. Den siste kampen ble dermed avgjørende for gullkampen. Mohammad gikk mot den fysisk tyngre og starkere Mariusz Miruslaw fra Polen. Men I dag var Mohammad sterkest. Han dominerte de første minuttene i kampen klart på grep og gode bevegelser. Miruslaw endte dessverre med å gi opp etter pådro seg en vridning i kneet. Dermed ble sluttresultatet 3:2 i kampseire og NJJK var norgesmester igjen.Mixed lagTotalt var det 3 lag meldt opp i denne klassen.Første matchen gikk mot Region Sør der Felipe vant sin match klart mot Geir Andersen. Veronica gikk til golden score mot den unge Helene Gerhardsen, men tapte til slutt. Marius tapte mot den tyngre Bjerknes men både Vidar og Mohammad vant klar mot sine motstandere fra Sør. Det betydde til at NJJK vant med 3:2.Den andre matchen gikk mot Ippon. Der startet Felipe igjen mot Tutunarov. Han var revansjesugen. Han angrep og klarte å få inn flere kast som var hårfint fra å gi uttelling med wazaari. Tutunarov forsvarte seg smart. Golden score igjen. En lang og jevn match. Til slutt var det alt eller ingenting og Felipe gikk in med ett hoftekast og ble dessverre kontret. Begge damene tapte sine matcher etterpå. Men Hanne Mårds stilte modig og med brasiliansk Ju-Jiutsu stil mot den erfarne Rosa Alsgård. Også Beatriz Moreno gav den kjente internasjonal erfarene Cecilie Bolander en tøff match men tapte den til slut. Dermed hadde Ippon 3 poeng og seirene av Mohammad og Vidar kunne ikke gjøre mer enn å pynte på sluttresultatet.Dette betydde sølv for NJJKNJJK var veldig fornøyed med resultatene på NM i år. Klubben ble mer sammensveiset og vi heiet alle på hverandre med full hjerte. Til og med andre klubber var imponert og inspirert av samholdet NJJK-utøverne viste. Dette hadde ikke vært mulig uten engasjementet også støtteapparatet rundt utøverne viste med Roger Wangen, Jørn Terje Krekling og Stephan M. Röhrl.Av Stephan M. Røhrl, redigert av Jørn Terje Krekling


Oppstart partier høsten 2019

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Aug 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Nybegynnerstart 7-14 år: Oppstart 5. september torsdag kl. 18:00-19:30Gulbelter + oransje lapp: Oppstart 26. aug - Mandag og onsdag kl.17:00-18:00.Oransje lapp-Blått 1: Oppstart 26. jan - mandag og onsdag kl 18:00-19:00.Oransje lapp-Blått 2: Oppstart 27. aug - tirsdag kl.18:30-19:30 og torsdag kl. 18:00-19:30.Elite: Oppstart 19. aug. mandag og onsdag kl. 18-19:30Ungdomsparti: Oppstart 27. aug. - tirsdag 19:00-20:30


Sommer-trening mandager og torsdager kl. 19:00-20:30!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Jul 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Treningstid: mandager og torsdager kl. 19:00-20:30.


Dette gjelder fra og med 1. juli til og med 15. august.Alle er velkomne, også fra andre klubber!


Budo Nord Cup

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Jun 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

16 ungdommer fra NJJK stilte til start i det prestisjetunge judostevnet, Budo Nord Cup, i Lund i Sverige.Turen var flott sosial, hvor både barn, ungdommer og voksne/lagledere koste seg på tur!Aller best sporslig gjorde Egilsten Pius det med 3. plass i -55 kg, I U18-klassen. Også Rikke Folkvord (4.), Gabriel Krippendorf (5.), Mark Don (7.), Maksim Kudresov (7.) oppnådde plasseringer sterke topp 10-plasseringer i samme klasse.
Også Ognien Radosavljevic, Trym Andre Romnes, Sindre Krekling, Embla Kreklin, Anisten Pius, Ravin Kesra, Rohil Noor, Adam Achour, Paolo Davalos, Luca Vargas & Leon Wangen gjorde også flotte prestasjoner i stevnet.

Gjenglemte klær & flasker gis bort!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Jun 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Gjenglemte klær & flasker blir gitt til veldedig formål dersom det ikke blir hentet neste uke. Vi har åpent mandag og torsdag 1930-2100.
20% rabatt på Flugger farge som NJJK-medlem!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Jun 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Det gis 20 % rabatt på hyllepris på alle Flügger varer hos vår lokale butikk på Fyrstikktoget (Karoline Kristiansens vei 4).


Rabatten forutsetter medlemskap i klubben. Handlende må oppgi klubbnavn eller klubbens kontonummer (893106) hos butikken i kassen ved kjøp.NJJK vil motta 5% klubbstøtte per kjøp.

67 graderinger gjennomført denne våren!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Jun 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Gult halvbelte (5. mon) - 16. stk.


Kruzykowski, Aleksander


Muumene, Amine


Aryal, Sarika


Carén-Gotaas, Alea Rystad


Karanovic, Teodor


Smeby-Bagge, Emilie


Pupovac, Veljko


Tosic, Sumeja


Radosavljevic, Sofija


Toffa, Daniel


Adnan, Ismael


Ivona Trajkov


Kabirou, Nadia


Amina Kabiiro


Ahrary, Hera


Ahrary, AksaGult belte (5. mon) med orange lapp – 12 stk.


Nedrejord, Leo Cox


Joudi, Atila


Yahia, Mohammad Ibrahim


Lebrun, Abel Etienne William


Palijanskas, Titas


Yohannes, Anna Sabra Zeremariam


Yohannes, Sabella Zeremariam


Yohannes, Serine


Eidsvåg, Ørger Hoel


Eidsvåg, Amund Hoel


Vasaasen, Tobias Hystad


Hofstad, Ida BjørnsonGult belte (5. kyu) – 1 stk.


Kolagkis, AristotelisOrange belte (4. mon) – 10 stk.


Rolstad, Melvin


Ashraf, Amara Naeem


Huynh, Huy Martin


Hansen, Alvin Elias Sundnes


Golis, Jakob


Østrem, Ingrid Auli


Skaga-Johansen, Kaja


Klempan, Jan (DSO)


Philipp, Albert (DSO)


Wortmann, Aleesha Deanna Wisløff (DSO)Orange belte (4. kyu) – 5 stk.


Folkvord, Rikke


Truesdale, Magnus William


Mathisen, Glenn-Erik


Saniarov, Vadim


Noor, Saiid AhmedOrange halvbelte (4. mon) med grønn lapp – 6 stk.


Håkedal, Linus Bråthen


Thune, Erik Andreas Karlsen


Ahmed, Hasim


Hassan, Hasnain


Pope, Kelly Sofia Høst


Lenz, Yahel Xavier Nicolaison (DSO)Orange halvbelte (4. mon) med 2x grønn lapp – 1 stk.


Yakushev, Tim


Tim


Grønt halvbelte (3. mon) – 1 stk.


Wallann, Bernhard BlaasGrønt halvbelte (3. mon) med blå lapp – 9 stk.


Wu, Hans-Kristian


Shamloo, Shayan


Heide, Alexander Alp


Hoven, Max Theodor


Ravindrarajah, Abishaanth


Papuga, Artur


Iversen, Jesper Gard


Gregersen, August Dobloug


Truesdale, Erik EmilGrønt halvbelte (3. mon) med 2x blå lapp – 1 stk.


Krekling, EmblaGrønt belte (3. kyu) – 1 stk.


Jaffari, AliBlått Halvbelte (2. mon) – 2 stk.


Dahlen, Isak Thomasson


Dahlen, Eira ThomassonBrunt belte (1. kyu) – 2 stk.


Rachael Gould


Liv Svendsbøe
NB1: Dersom du gikk glipp av graderingen, er det mulighet for å få til en gradering før sommeren. Kontakt Judo@njjk.no


NB2: Dersom du mot formodning oppdager en feil i graderingene, gi gjerne beskjed om dette.Vi gratulerer alle med god innsats!

Sommer-avslutning kl 18-19:30 17. Juni

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Jun 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Sommeravslutning 17. Juni. Njjk inviterer alle barn og ungdom til felles sommersavslutning mandag 17. Juni 18-19:30 med lek, judooppvisning og pizza. Ta med familien om du vil.


Nybegynnerpartiet har egen avslutning kl 17-18 men er velkomne til å delta på den felles avslutningen også!
Bli med på sommersamling i Sande! 8-15 år

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Jun 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad og Emil Shamloo

NJJK drar på Judosommersamling med spillekveld :-)


Fire av landslagets utøvere ønsker å invitere unge judo-utøvere til treningssamling og sosial samling helgen 21. - 23. juni i Sandehallen. Samlingen er for barn/ungdom mellom 8 og 15 år. Samlingen vil inneholde judo, dataspill og masse moro. Med overnatting.


Pris: Egenandel NJJK sine utøvere: 300kr (koster egentlig 600kr men klubben dekker halvparten)


Påmeldingsfrist: 10. juni på oppslagstavlen i NJJKs lokaler eller på pamelding@njjk.no


Sted: sandehallen


Transport: Må dra fra Oslo kl 15:00. Vi avtaler transport nærmere med de som melder seg på.

JubaPool

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Mai 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Samtlige NJJKere viste frem herlig innsats og stor idrettsglede.Rikke Folkvord, Hasim Ahmed, Erik Andreas Karlsen, Bernhard Blaas, Alexander Alp Heide, Tim Yakushev, Lukas Knoll, Hagji Hazyrovitsj Albakov, Adam Hazyrovitsj Albakov, Shayan Shamloo, Roman Kudresov, Rodion Kudresov, Max Theodor Hoven, Adam Dagui Forsberg, Mohammad Ibrahim Yahia, Melvin Rolstad, Kaja Skaga-Johansen, Ingrid Auli Østrem, Huy Martin Huynh, Alvin Elias Sundnes Hansen, Jakob Golis & Eldar Gadzi, deltok på stevnet.Klarer vi 30 deltakere på neste JubaPool? JubaPool er flott for å få litt kamperfaring, samtidig som det er et lavtelskertilbud der det sosiale stå i fokus. Kjempegøy for hele familien!

Nordisk Mesterskap 2019

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Mai 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Konkurransen tok sted i det flotte "Santa Sports Olympic Training Center", som er et olympisk treningssenter med alle fasiliteter for Judo, friidrett, turn, svømming og volleyball.Strålende sol ventet oss på innveiingsdagen, dagen før konkurransen. Etter en god natts søvn var det først ungdommen som skulle vise seg frem på internasjonalt nivå.
U18:- 55 kgJamal startet med en rask "ippon" for en klokkeren "uchi mata". Andre matchen var intens og Jamal klarte aldri helt å få opp farten. Han tapte første kamp, men kom skikkelig tilbake i neste kamp. Her vant han mot en sterk finsk utøver med en "o soto gari". Neste matchen gikk mot Leon som etter et tap i første kamp mot en utøver fra Finland, hadde kjempet seg tilbake i "repercharge". På veien dit viste han en flott "seoi nage" mot en utøver fra Bærumsklubben Ippon. Neste kamp gikk mot klubbkameraten Jamal. Begge gikk ut sterkt, men denne dagen var Leon den mest bestemte. To "wazaari" sendte Jamal ut av konkurransen. Dermed var Leon klar for bronsefinale.I den andre poolen var NJJK´s Egilsten klar for fight. Han åpnet dagen veldig aggressivt og vant begge kamper i poolen mot deltagere fra Ippon. Semifinalen gikk mot den regjerende finske mesteren som Leon tapte for. Kampen var jevn frem til "golden score". Egilsten hadde flere ekstremt gode angrep som nesten gav utdeling. En liten uaktsomhet i grepkamp i "golden score" ga motstanderen en mulighet for en rask "seoi nage" som ledet til "wazaari". Dermed mistet dessverre Egilsten gullfinalen.I bronsefinalen skulle han møte klubbkameraten Leon. Dette ble en tett kamp der Leon angrep under hele kampen, men Egilsten klarte å kontre han og fikk "wazaari". Leon gav aldri opp og fortsatte å presse Egilsten. Egilsten forsvarte seg smart. Til slutt var det kun 10 sekunder igjen og Egilsten følte seg som vinneren. Han bare løp rundt motstanderen og unngikk Leon´s grep. Ved kampens sluttsekund hadde han kun løpt ifra Leon. Etter en diskusjon med hoveddommeren fikk Egilsten derfor "hansokomake" (diskvalifikasjon) på grunn av passivitet. Dermed vant Leon kampen og tok bronse i denne klassen.
- 60 kgMansur gikk i en klasse med mange sterke deltakere. Første kampen var mot en svensk motstander som han hadde møtt tidligere. Han fikk først en "wazari" mot seg, men kom sterkt tilbake med to klare "wazaari". I de to påfølgende matchene ble motstanderne fysisk veldig sterke og han ble kastet. Det ble ikke noe medalje for han denne gangen.
- 81 kgGabriel Krippendorf startet i 81 kg klassen. Han var yngst i feltet, og med sine 75 kg også den letteste. Men dette skulle ikke hindre han å gå ut i en sterk grepkamp mot sin første finske motstander. Han fikk en tidlig "wazaari" mot seg for en "uchi mata"-kontring. Han kjempet videre og fikk belønning med en rask "seoi nage" i siste minutt. Gabriel var helt tomt for krefter, i det kampen gikk videre til "golden score". Gabriel viste sterk kampvilje og fikk inn nok en "seoi nage". Han gjorde “dagens comeback og vant dermed kampen!¨Neste kamp var mot en meget rutinert svensk utøvere der han tidlig havnet i et holdegrep, som tapte kampen for han. Neste kamp gikk mot en like rutinert finsk utøver som klarte å kaste Gabriel med to "ko soto gari". Men på grunn av "Ippon" i tidligere kamp fikk Gabriel en svært sterk 3. plass i denne klassen.

Senior:- 90 kgMohammad Reza Sedaghati, var vår mann i 90-kg klassen.Hans første motstander var en tidligere iransk mester, som nå bor i Sverige. Begge hadde samme høyre kampgrep og kampstil. Mohammad klarte å sette han under press ved mattekanten med ett lite rykk, men motstanderen svarte med en uventet "seoi nage", som ga han en "wazaari"-ledelse. Dette var tungt å hente inn og Mohammad fant ikke det rette middelet mot det sterke høyre grepet, og tapte dermed første kampen.Mohammad hadde tatt seg helt ut, men var klar i hodet for å bare komme enda mer fokusert tilbake.Neste motstander var fra Finland. Mohammad styrte kampen fra starten og finnen kastet inn håndkleet på grunn av en vond skulder.Neste match var mot en islandsk utøver som måtte se seg beseiret etter noen minutter, i en kamp Mohammad hadde total kontroll. Dermed hadde han kjempet seg til semifinalen og mulighet for finaledeltagelse.Der møtte han den nåværende nr. 1 i Sverige, Mattsson. Oppgjøret ble en åpen og intens kamp. Mohammad gikk ut ekstrem offensiv og med tungt grep. Det var flere situasjoner der Mohammad hadde han nesten på vippen. I 4. minutt angrep Mohammad med en "uchi mata" og fortsatte med en "o uchi"-kombinasjon, men Mattson klarte å unnvike, og selv starte en kontring med "ura nage" til "Ippon". Det ble dermed en fin 3. plass for Mohammad. Han gjorde en strålende innsats i denne tunge klassen.
- +100 kgDer var det klart for de store utøvere. – riktig store. Vår Dainius med sine 108 kg virket nesten som et barn sammenlignet med sine finske motstandere som var alle rund 130 – 140 kg. Dainius prøvde seg tappert mot den første av dem, men ble låst i et holdegrep. I neste matchen skadet han kneet og måtte stå over siste matchen. Dermed ble det ikke noe pallplasseringen denne gangen. God bedring med kneet!
- 73 kgFelipe de Valle var vår mann i denne klassen. Han viste ekstrem fokus denne dagen. Han var den eneste som måtte gå en innledende poolkamp. Denne første matchen var mot en utøver fra Sverige. Allerede etter et knapt minutt kastet han sin motstander med en "ko soto gake" til "ippon".Neste kamp gikk mot en fysisk ekstrem sterk finsk utøver. Her viste Felipe sin rutine og kastet han med en fin "o uchi gari".Så var det kun en islandsk utøver som skulle stoppe Felipe på veien til finalen. Felipe tok styringen i kampen fra start. En "o goshi" lot alle rundt han juble. Først var det dømt en "ippon-scoring", men den ble tatt tilbake og justert til "wazaari". Felipe tok det med et smil og allerede i neste hashime kaste han en gang til med "o goshi". Dermed var han i finalen.Her møtte han den unge finske utøvere Olin.


I finalen startet Felipe veldig offensivt, men Olin klarte å holde Felipe på avstand. Olin forsvarte seg smart. En reverse "seoi nage" gav han en "wazaari"-fordel. Felipe var nå tvungen å angripe enda mer aggressivt. Dette utnyttet den finske utøveren. Han ventet og overrasket Felipe med en fotsveip (de ashi barai). Dermed ble gulldrømmen knust, men Felipe leverte en fantastisk dag på Tatami med mange spektakulære store ippon-teknikker. Han var til stor inspirasjon for de unge utøverne og for publikum.

Total tok NJJK 2 bronse i ungdomsplassen, samt bronse og sølv i seniorklassen. Dette er en av de beste resultatene de siste 20 årene. 4 pallplasseringer av en klubb på nordisk nivå er ikke en selvfølge. Touren ble avrundet med flott teamspirit. Coachene Stephan og Roger var fornøyd med resultatene og samhold. Ungdommen kunne lære mye av seniorene på teamet. Alle fikk inspirasjon av hva som trengs for og utvikle seg videre til en bedre Judoka. La oss se hva fremtiden har i vente.
Reisebrevet/referatet er skrevet av Stephan og modifisert av Sven.

Gradering

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Mai 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Datoer gradering:Jr./sr. parti: 3. juniGraderingstrening 10. juni - 18:00Barn/ungdomspartier: 11. & 12. juniGradering foregår i normal treningstid.Gradering koster 300,-


Det vil bli muligens servert noe godt å spise/drikke til alle som går opp til gradering.


Alle som skal opp til grønt belte eller blått belte eller brunt må gjennom prøvegradering.Har du spørsmål til graderingen, eller er usikker på om du har skal gå opp til gradering, snakk med din trener evt. Jørn Terje.Vel møtt! :)
Ny sponsor for NJJK - 15% rabatt på EU-kontroll

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Mai 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Vi gratulerer Autonor1 som ny sponsor av NJJK. Avtalen innebærer en økonomisk støtte til NJJK, samtidig som Autonor1 får flott eksponering. Som en bonus for våre medlemmer tilbyr Autonor1 15% rabatt på EU-kontroll, reparasjoner og service, samt etterkontroll til 0,- Dette tilbudet gjelder for alle NJJKs medlemmer og deres familie.Kontaktinfo:


Autonor 1 AS, Persveien 4 0581 Oslo (Ulven). http://sjekkpunkt.no/bilverksted/autonor1

17 NJJKere i \"Åpent Trøndersk mesterskap\"

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Apr 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

I U15 Imponerte Paolo-Rodrigo Davalos Angulo & Maksim Kudresov stort med sine første seiere i norgescupen. Kruttsterke prestasjoner var det også fra Patriks Auzenberg, og Anisten Pius som klinket til med sølv. Luca Vargas, Ognjen Radosavljevic & Rikke Folkvord imponerte også med sterke 4. plasser.Fjorårets vinner i norgescupen Egilsten Pius fikk igjen fullklaff og tok hjem en sterk seier i U18-klassen. Også Gabriel Krippendorf (sølv), Mansur Abubakarov (bronse) & Jamal Yahia (bronse) fikk medaljer i denne klassen. Leon Wangen, Sindre Krekling & Rohil Noor fikk alle fine 5. plasser i U18.I eldste juniorklasse; U21, imponerte Egilsten Pius og Jamal Yahia nok en gang med hhv. sølv & bronse. Mens Brice Fournier (sølv) og Federico Maltese (bronse) sørget for god medaljefangst også i seniorklassen.Også Sami Yahia, Amara Ashraf, Alexandra Svarverud & Ravin Kasra viste frem fine prestasjoner i norgescupstevnet.Jørn Terje, Hege, Frøydis og Kristoffer stilte opp som lagledere.

Sven takker for seg i NJJK

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Apr 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Etter to og et halvt år som daglig leder i NJJK er det på å trekke seg tilbake og gå videre til nye utfordringer. Jeg vil derfor ha mine siste måneder som daglig leder i NJJK denne våren.Tiden i NJJK har vært flott, givende og lærerik. Jeg kommer til å savne utøvere, foreldre, trenere og ledere. Der gleder meg at NJJK har vokst som klubb i min tid her, og jeg håper det gror frem enda flere NJJKere de neste årene.NJJK er i stor grad driftet på frivillighet. Trenere, ledere og foresatte som bidrar både på og utenfor matten, er klubbens fremste bærebjelke. Det står stor respekt av alt arbeidet de frivillige i NJJK legger ned, og jeg håper alle med NJJK-hjerte eller barn i klubben bidrar i fremtiden om dere har mulighet, slik at NJJK kan fortsette sin vekst og utvikling.Takk til alle utøvere, trenere, frivillige og ikke minst til May Linn og Jørn Terje, for godt samarbeid.Sportslig hilsen, Sven
26 deltakere og 2 gull til Rohil i Østlandscup 1 i Asker

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 27. Mar 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Rohil Noor fortsatte sin fantastiske sesong med gull i både U15 og U18-klassen i Østlandscup 1. Noor har fremdeles ikke tapt en kamp i sin aldersklasse denne sesongen, og ble også nylig ble kåret til «årets junior» i NJJK.Gabriel Krippendorf tapte en jevn finale og imponerte med sølv i U18, mens Patrik Auzenberg, Maksim Kudresov og Mark Don imponerte med hhv. sølv, bronse og fjerdeplass i sine vektklasser.Også Ibrahim Ahmed, Sami Yahia, August Gregersen, Adam Achour, Leo Cox Nedrejord, Ognjen Radosavljevic, Bernhard Wallann, Trym Romnes, Anneli Berg Aune, Rikke Folkvord, Sindre Krekling, Alexander Haugen, Jama Abdulrhaman, Eldar Gadzi, Sondre Hiller, Max Hoven, Martin Huynh, Rodion Kudresov, Roman Kudresov, Shayan Shamloo & Luca Vargas imponerte med sterk deltakelse i stevnet og flere flotte prestasjoner.

Sterk NJJK-deltakelse i NC i Judo på Kongsberg.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 22. Mar 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

I U15-klassen overasket Patrik Auzenberg da han tok gull i sin vektklasse. Luca Vargas, Paolo Davalos & Anisten Pius viste også meget fin judo med bronsemedaljer i sine respektive årsklasser. Også Adam Achour imponerte i U15 med en sterk 4. plass.I U18-klassen imponerte Leon Wangen med bronse, mens Rohil Noor & Gabriel Krippendorf kjempet seg til flotte sølvmedaljer. Egilsten Pius sto for en av stevnes sterkeste prestasjoner med gull i både U18 og U21-klassen. Også Mansur Abubakarov og Leon Wangen fikk med seg sterke bronsemedaljer hjem til Haugerud.I seniorklassen innkasserte Felipe Valle og Brice Fournier hhv. gull og sølv. Marius Cirvinskas & Dainius Jasinskas viste også frem meget sterk judo, noe som holdt til hhv. 4. og 5. plass.Også Mostafa Arakia, Rikke Folkvord, Sindre Krekling & Vadim Saniarov Viste frem fin judo i stevnet, uten at de oppnådde topplasseringer i denne omgang.

Juba pool 1 - flott gjeng gjorde en strålende innsats

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Mar 2019

Originalt skrevet av: Stian Jespersen

Mange smil, mange veldige gode opplevelser og mye god judo!
Rohil Noor - Vinner av \"Årets Junior!\"

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Mar 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

I kriteriene for plaketten står det at kandidaten skal ha gode resultater i klasser med gode utøvere i NM og Norgecup, videre at kandidaten skal fremstå som et forbilde på trening og utenfor judomatta. Rohil vant alle kampene han gikk i U15 i 2018, ble Norgesmester og vant norgescupen sammenlagt i sin vektklasse.Rohil har alltid rett innstilling på trening og er høflig og blid mot alle han møter. Vi er stolte av å kunne dele ut prisen til Rohil!Blir du årets junior i 2019?
Innkalling til årsmøte torsdag 28. februar klokken 19:30

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Feb 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Torsdag 28. februar kl. 19:30 er det årsmøte i NJJK.


Er du forelder eller medlem av klubben kom gjerne og få høre litt om hvordan klubben fungerer.


Trening i vinterferien - uke 8

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Feb 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Jr./seniortrening foregår som vanlig mandag og torsdag.Konkurransepartiet vil ha en økt med Alfredo enten tirsdag eller onsdag.Jiu-Jitsu formidler beskjed via sin Facebookside.Knøttejudo og barne-/ungdoms-partiene har fri i skolens vinterferie.
Ungdoms og junior NM i judo

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Feb 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

I denne saken kan du lese en kort versjon (øverst) og en lang versjon (nederst)Kort versjon:


Dennis Bjertnes, Sindre Krekling og Rohil Noor imponerte stort med gull i U15-Klassen. Leon Wangen klinket til med sølvmedalje i en tøff U18- klasse. Imponerte gjorde også Gabriel Krippendorf som bekreftet sin fremgang på judomatten med bronse i U18 og sølv i U21. Debutantene Aleksandra Svarverud og Maksim Kudresov imponerte stort med bronsemedaljer i sitt første NM. Også rutinerte Mansur Abubakarov kjempet seg til medalje i samme valør i til i U21-klassen.Anisten Pius imponerte med 4. plass i U15, mens Jamal Yahia oppnådde to sterke 5. plasser i hhv. U18- og U21-klassen, men også Anisten Pius og Patriks Auzenberg, Egilsten Pius, Trym Romnes og Marija Delic viste frem fin judo og god innsats i NM-stevnet.Lagleder Jørn Terje krekling er stolt over fremgangen til sine unge disipler og gledet seg over helgens gode resultaterseg til i U21-klassen. Jamal Yahia fikk to sterke 5. plasser i hhv. U18- og U21-klassen. Også Anisten Pius og Patriks Auzenberg, Egilsten Pius, Trym Romnes og og Marija Delic viste frem fin judo og god innsats.
Lang versjon:


For første gang ble NM for U15, U18 og U21 individuelt og Lag arrangert i en helg. Det var Sande sportsklubb Judo som var teknisk arrangør for stevnet.NJJK stilte med mange utøvere både i U15 og U18.I U15 deltok Alexandra Svarverud, Anisten Pius, Patriks Auzenberg, Maxim Kudresov, Trym Romnes, Dennis Bjertnes, Sindre Krekling og Rohil Noor. Alexandra gikk sin første konkurranse i U15 noensinne, var offensiv og uredd og endte opp med en bronsemedalje. Fine kamper og god kjemping var det også fra Anisten og Patriks, men de nådde ikke helt frem til medaljene denne gangen. og Maksim deltok også på sitt første U15 NM, og med god kjemping klarte han å vinne en flott bronsemedalje! Dennis, Sindre og Rohil er alle tre født i 2004 og er eldste årgang i U15. De startet også samtidig på judo i Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb våren 2013 og er de tre eneste som er igjen fra det lille partiet på syv utøvere som startet den våren. Dennis er den letteste av de tre og gikk i -46 kg klassen. Han hadde en tøff kamp mot en sterk utøver fra Ippon judoklubb hvor han lyktes 100% taktisk og utnyttet muligheten da motstanderen ble utålmodig og vant en veldig jevn kamp. De øvrige kampene i klassen hadde Dennis full kontroll over og han vant en vel fortjent gullmedalje! Sindre stilte i -55 kg klassen og var tydelig «på» denne dagen. I den innledende puljen viste han fin judo og vant alle kampene på Ippon. I semifinalen møtte han en motstander han tidligere har slitt med, men denne dagen var det Sindre som kontrollerte kampen og kastet waza-ari med sitt favorittkast og avsluttet med holdegrep til Ippon. I finalen møtte han en dyktig utøver fra Asker som hadde vist fin judo hele dagen. Sindre var imidlertid ikke til å stoppe denne dagen. Han fikk motstanderen inn i sitt bevegelsesmønster kastet en fin O-uchi-gari og avsluttet med et solid holdegrep. Sindre var norgesmester. Sistemann ut i U15 for NJJK var Rohil som stilte i -66 kg klassen. Her var Rohil klar favoritt og han har ikke tapt en kamp i U15 i hele 2018. Rohil viste fin judo og vant alle de innledende kampene sine på Ippon og var klar for finale. I finalen møtte han en dyktig utøver fra Sandefjord som han har gått jevnt med flere ganger. Rohil dominerte imidlertid grepet og det tok kort tid før han hadde kastet motstanderen på en klokkeklar ippon med sin sterke tai-otoshi. NM-gull til Rohil!Etter premieutdelingen for U15 ble vår trener og superveteran Alfredo Chinchilla hedret med 6. dan av Norges Judoforbund for sin kompetanse og lange innsats for judo i Norge. Det røde og hvite beltet som indikerer 6. dan er særdeles vel fortjent til Alfredo.I U18 stilte Dennis og Rohil opp sammen med Leon Wangen, Mansur Abubakarov, Jamal Yahia, Egilsten Pius, Gabriel Krippendorf og Marija Delic. Både Dennis og Rohil får det litt tøft i U18, men de kommer sterkere tilbake i denne klassen i årene som kommer. Marija slåss veldig bra, men ble dessverre skadet med skulderen ut av ledd i sin første kamp. Egilsten lyktes ikke denne gangen og ble dessverre diskvalifisert og dermed uten resultat. Mansur, Jamal og Leon deltok alle tre i -55 kg. Mansur lyktes ikke helt denne dagen. Jamal fikk kjempet seg frem til bronsefinale som endte med tap og dermed femteplass. Leon hadde en veldig god dag og vant alle sine kamper på veien frem mot finalen med fin judo, god taktikk og flotte scoringer. I finalen ble det derimot tap mot dyktige Niklas Mølnå fra Trondheim Judokwai. I -81 kg gikk Gabriel mot erfarne utøvere, og kjempet jevnt med de beste utøverne i klassen. Gabriel mangler imidlertid noe rutine og gjorde noen små tabber, men likevel klarte han bronse i NM.I U21 stilte igjen Leon, Mansur og Jamal opp i -55kg og i denne klassen løsnet det litt for Mansur som klarte å slåss seg frem til bronsefinale som han vant mot klubbkompis Jamal. Mansur fikk dermed bronse og Jamal en ny femteplass. Leon ble dessverre skadet i albuen i en av de innledende kampene. I U21 klarte Gabriel å kjempe enda litt bedre og klarte med det en sølvmedalje i -81 kg klassen.Dagen etter var det NM for lag hvor vi stilte med utøvere til regionslaget for region øst i U15 klassen samt eget lag i gutter U18 og U18 mix. Våre utøvere i U15 klassen gjorde sine saker bra slik at førstelaget til region øst ble norgesmestere hvor Rohil og Sindre var fra NJJK. Maksim, Aleksandra og Patriks deltok på det andre laget fra regionen, men de nådde ikke helt opp denne gangen.I U18 gutter stilte vi med et ungt og lovende lag, men vi møtte tøff motstand denne gangen og endte uten lagseire og uten medalje. I U18 mix stilte vi også lag hvor vi fikk låne en utøver fra Levanger siden Marija ble skadet i individuelt dagen før. Også her ble motstanden for tøff denne gangen, men vi kommer sterkt tilbake i de neste årene.


Klubben er utrolig stolte over våre utøvere som hevder seg så bra i Norgesmesterskapet og vi gleder oss til fortsettelsen. Gratulerer til alle medaljører og deltakere fra klubben.Selvforsvarskurs for kvinner! Kun 100,-

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Feb 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Instruktører: Liv Bjølseth og Rune Sandnes. Rune Sandnes er kursansvarlig og har instruert jiujitsu som selvforsvar siden 1986.Kurset er lagt opp med stor vekt på praktiske øvelser og bevisstgjøring. Teknikkene som læres ut i den praktiske delen drilles og repeteres hver gang. Teknikkene krever ikke styrke - og er tilpasset situasjoner som jenter/kvinner risikerer å bli utsatt for.Påmelding til selvforsvar@njjk.no (fullt navn,fødselsdato, tlf. og e-post som leses jevnlig).Les mer her: http://njjk.no/index.php?id=20070108105254&Selvforsvar%20for%20kvinnerPris: 100,-inkluderer deltakermateriell.
Innkalling til årsmøte torsdag 28. februar klokken 19:30

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 28. Jan 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Styret innkaller herved til årsmøte i NJJK.


Årsmøtet avholdes den 28. februar i NJJKs lokaler.Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 14. februar til may.linn.hystad@njjk.no.


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens nettside.For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov.Foreldre må gjerne også møte! Man vil få et interessant innblikk i klubbens drift. Det vil ikke bli ordinær barnetrening denne dagen.Valgkomiteen jobber i disse dager med innstillingen til nytt styre. Ta gjerne kontakt med komiteens leder Birger Aune.
Se ellers NJJKs loverVelkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen


styret
Bading og natt-trening 01.-02. februar

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Jan 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Påmelding:


Påmelding gjøres ved å skrive navn og fødselsdato og kontakt-tlf.nr. (bruk store bokstaver) på listen som henger opp ved dojo 1. Fristen er torsdag 24. januar. Har du ikke mulighet til å skrive deg på listen kan du sende en epost til info@njjk.noForeldre:


Vi trenger hjelp med transport fra Sognsvann til Haugerud og med nattevakter (6 eller flere voksne deler på å være våkne gjennom natten) Skriv opp på påmeldingen hva du kan bidra med! Skriv også opp hvor mange du har plass til i bilen hvis du kan kjøre.Det er mulig å delta på bare svømmingen, eller både svømming og natt-trening.Det er viktig at vi vet hvor mange vi blir siden vi må bestille mat noen dager i forveien. Hvis du er litt usikker på om du tør å overnatte alene, ta gjerne med mamma eller pappa til å sitte nattevakt! Skriv på påmeldingen om du skal være med på både svømming og natt-trening, eller bare en av delene.Det er lov å ta med en venn, skriv opp navn, alder og telefonnummer også på vennen du tar med.
Program:


Fredag:


18:15 Oppmøte på Norges Idrettshøyskole ved Sognsvann. Vi har bassenget for oss selv i perioden 18:30 – 19:30. Etter svømming, bading, herjing og leking i bassenget drar vi opp til Haugerud. Vi kjører ca. 20:00.20:30 Registrering av de som skal delta på natt-trening. Bagasje og soveposer legges inn i dojo 2.20:35 Pizza og kos.20:45 lek, innebandy, film Det blir servering av popcorn!23:30 Zzzzzzz... Det på tide å finne soveposen for de fleste, men det er alltid noen som har våkenatt på natt-treningen og det blir mulighet for både innebandy, lek og film. Sovetid i dojo 2; her er det stille fra nå av og det skal være absolutt minimalt med gåing mellom dojoene.Lørdag:


08:00 Frokost – alle spiser frokost som serveres fra kjøkkenet.


09:00 Treningsøkt


10:30 Natt-treningen er ferdig, alle bidrar med rydding og rengjøring. Foreldrene kan gjerne og bistå ifm. henting av barna.Dette må du ha med:


Godt humør og god innstilling .


Badetøy og håndkle for de som skal være med og bade.


Judodrakt (venner kan evt. få låne).


Sovepose – liggeunderlag og evt. pute er valgfritt – Vi sover på mattene i dojo 2. (har du ikke sovepose kan vi sikkert hjelpe – bare spør treneren din)- Pyjamas, toalettmappe, håndkle.Forbudt på natt-trening:


Å forlate hallen og eller aktivitetene uten å få OK fra en av de voksne


Spilling på telefon eller nettbrett (det er lov å ringe). – Det er lov å spille kort, på brettspill etc.Nattevakter:


Tusen takk til foreldrene som hjelper oss og stiller opp som nattevakter slik at vi får lov til å arrangere natt-trening med overnatting i hallen.Alle barn og voksne ønskes hjertelig velkommen.Er du eldre enn 14 år og ønsker å delta, send epost til jorn.terje.krekling@njjk.no


For andre spørsmål send epost til info@njjk.no

Innkalling til Årsmøte 28. februar kl. 19:30.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Jan 2019

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Styret innkaller herved til årsmøte i NJJK.


Årsmøtet avholdes torsdag den 28. februar kl. 19:30 i NJJKs lokaler.Saker som et medlem ønsker å tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 14. februar til may.linn.hystad@njjk.no.


Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens nettside.For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov.Foreldre må gjerne også møte! Man vil få et interessant innblikk i klubbens drift. Det vil ikke bli ordinær barnetrening denne dagen.Valgkomiteen jobber i disse dager med innstillingen til nytt styre. Ta gjerne kontakt med komiteens leder Birger Aune.
Se ellers NJJKs loverVelkommen til årsmøte!


Med vennlig hilsen


styret
75 gradering før jul!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Jan 2019

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Gult halvbelte (5. mon) - 21 stk.


Titas Palijanskas


Amund Hoel Eidsvåg


Ørger Hoel Eidsvåg


Rikke Folkvord


Eldar Gadzi


Ida Bjørnson Hofstad


Saim Hussain


Sami Hussain


Atila Joudi


David Licina


Amara Naeem


Kainat Naeem


Leo Cox Nedrejord


Nikolas Alexander Watson Karantzas


Mohamad Yahia


Anna Sabra Yohannes


Sabella Yohannes


Serine Yohannes


Tobias Hystad Vasaasen


Omar Kosini


Kevin Ahmad
Gult belte (5. mon) med Orange lapp – 10 stk.


Emrik Fjørtoft-Rindsem


Alvin Elias Sundnes Hansen


Andrei Zamyslau


Edgar Lund Faugli


Martin Huy Huynh


Jakob Golis


Melvin Rolstad


Kaja Skaga-Johansen


Abishaanth Ravindraratah


Ingrid Auli Østrem
Orange belte (4. mon) – 5 stk.


Hashim Ahmed


Linus Bråthen Håkedal


Erik Andreas Karlsen Thune


Kelly Sofia Høst Pope


Hasnain Hassan
Orange halvbelte (4. mon) med 2x grønn lapp – 4. stk.


Philip Alexander Wegner Searle


Bernhard Blaas Wallann


Tim Yakushev


Adam Dagui Forsberg
Grønt halvbelte (3. mon) – 12 stk.


Alexander Alp Heide


Hans-Kristian Wu


Artur Papuga


Shayan Shamloo


Roman Kudresov


Rodion Kudresov


Jugad Singh Bajwa


Ibrahim Ahmed


August Dobloug Gregersen


Dino Salimi


Max Theodor Hoven


Jesper gard Iversen
Grønt halvbelte (3. mon) med blå lapp – 2 stk.


Sondre Hasselknippe Hiller


Embla Krekling
Grønt halvbelte (3. mon) med 3 blå lapp – 4 stk.


Eira Thomasson Dahlen


Isak Thomasson Dahlen


Lloyd Nicklas Dagui Forsberg


Marcel Malesza
Blått Halvbelte (2. mon) – 3 stk.


Maxim Kudresov


Sami Yahia


Luca Vargas
Gult helbelte (5. kyu) – 8 stk.


Jama Abduhlraman


Alexander Seear Haugen


Hamsel Arbolaez Nocedo


Glenn-Erik Mathisen


Vadim Saniarov


Saiid Ahmed Noor


Lasse Fossen


Anders Ellevold Seielstad
Gult helbelte (5. kyu) med orange lapp – 1. stk.


Magnus Truesdale
Grønt helbelte (3. kyu) – 1. stk.


Gabriel Krippendorf
Blått helbelte (2. kyu) - 1 stk


Ravin Kesra
Brunt Belte (1. Kyu) – 1 stk.


Lars Knoll
Svar Belte – 2 stk.


Dainius Jasinskas


Karl Jakop Berg
NB1: Dersom du gikk glipp av gradering og ønsker å gradere deg over nyttår, ta kontakt med Sven eller Jørn Terje.NB2: Dersom du mot formodning oppdager en feil i graderingene, gi gjerne beskjed om dette.
Vi gratulerer alle med god innsats!