God jul og godt nytt år!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Des 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

2017 har vært et år med mye aktivitet.


Tusen takk til alle trenere, foreldre, styret og andre som har bidratt i 2017 til at klubben er et fantastisk sted å være.Vi tar et par dager julepause men kommer sterkt tilbake i romjulen med oppstartstider og informasjon om 2018.


Oppstart 2018 - Se de nye treningstidene!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Des 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Treningstider - det kan komme justeringer i løpet av første uken av januar.Noen får endrede tider, alle får e-post om deres tider i løpet av første uken i januar.
74 graderinger i desember 2017 - ny rekord!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Des 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Gul halvbelte (5. mon) - 24 stk


Saad Ahmad


Hasim Ahmed


Ingrid Auli Østrem


Kirubel Bekele


Feliks Bjørneseth


Enes Bouassida


Ramzi Bouassida


Linus B. Håkedal


Maxim Davodov


Noah Dawit


Simona Dawit


Robel Dereje


Povilas Dovydas


Ibrahim M. Hasic


Hasnain Hassan


Aksel Herefoss Olsen


Kelly Sofia Høst Pope


Shuvo Islam


Roder Murad


Yusuf Nooh Ismail


Oskar Selickis


Kaja Skaga-Johansen


Ludvig Søraa Odland


Erik Andreas ThuneGult helbelte (5. kyu)


Fredrick BørsethGult belte (5. kyu) med Orange lapp: 1 stk


Alma W. Szemes


Oransje halvbelte (4. mon) - 20 stk


Ibrahim Ahmed


Adam Forsberg


August Dobloug Gregersen


Jesper Iversen


Artur Papuga


Even Bjørgum Thobiassen


Bernhard B Wallann


Thamira Ravindraratah


Kai Jakobsen


Jugad Singh Bajwa


Alexander Alp Heide


Max Theodor Hoven


Rodion Kudresov


Roman Kudresov


Hans Kaei Yu Liaaen


Sindre Holm Reite


Dino Salimi


Shayan Shamloo


Hans-Kristian WuOrange helbelte (4. kyu) - 2 stk


Elise Hauge Nilsen


Marija DelicOrange halvbelte (4. mon) med grønn lapp -


9 stk


Mostafa Arakia


Sondre Hasselknippe Hiller


Lukas Knoll


Embla Krekling


Timur Salek Mehmood


Kjetil Holm Reite


Philip Alexander Wegner Searle


Erik Emil Truesdale


Sigrid Klepsvik Filtvedt
Grønt halvbelte (3. mon) - 3 stk


Patrik Auzenberg


Ravin Kasra


Maksim Kudresov
Grønt halvbelte (3. mon) med blå lapp - 12 stk


Lloyd Nicklas Dagui Forsberg


Alva Galand


Sofie Bjølseth Gjerde


Ismaeel Hassan


Marcel Malesza


Ognjen Radosavljevic


Alexandra Svarverud


Luca Vargas


Adam Fernandez Achour


Paolo Davalos


Anisten Pius


Trym Arne RomnesGrønt helbelte (3 kyu)


David Jensen


Asbjørn VorrenBlått helbelte (2. kyu)


Emil Shamloo

Si i fra om du oppdager feil!
Klubb-mesterskapet høsten 2018 ble avviklet ons 13. des

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Des 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Klubbmesterskapet høsten 2018 ble avviklet onsdag 13. desember.Ingen Lucia dukket opp, men Narve som hadde bursdag ble behørig gratulert og sunget for. I år var det om lag 30 deltakere fordelt på 6 klasser. Etter konkurransen fikk alle deltakerne pølser, saft og kaker.Kveldens klasser fikk navn fra europeiske fotballag.Klassen med de yngste og aller mest lovende utøverne var Juventus. Her konkurrerte


Hasnain Hassan, Erik Andreas, Ibrahim Hasic, Feliks Bjørneseth, Povilas Oniskiews og Saad Ahmed. Disse seks gjennomførte en fin gradering dagen før og viste at de bade hadde fin fallteknikk, kunne flere kast og hadde bra kontroll på holdegrepene.Bayern München-klassen bestod av Rodion Kudresov, Roman Kudresov, Linus, Roder Murad og Anneli Berg Aune. Her var det stor fightingvilje – men Annelis lengre erfaring og gode teknikk var det vanskelig å hamle opp med for guttene. I kveldens første brødreoppgjør. Fin kamp og underholdende å se på og heie på.Real Madrid-klassen bestod av August Gregersen, Timur Salik, Lloyd Forsberg, Berhard Blaas og Adam Forsberg. I denne klassen ble det enda et realt brødreoppgjør som Lloyd gikk seirende ut av, men Adams tøffe innstilling og pågangsmot gjør at Lloyd ikke kan føle seg for sikker fremover.I Barcelona-klassen deltok Patrik Auzenberg, Anisten Pius, Trym romnes, Sami Yahia,Luca Vargas og Mostafa. Her ble det masse luftige svev, tøffe kamper og fine teknikker.I PSG-klassen deltok Paolo, Adam, Maxim og Ismaeel. Paolo fikk seg en liten smell i albuen i en fartsfylt kamp mot Adam. Klassen var jevn og alle fire vant minst en kamp.Etter at alle hadde fått spist var det klart for kveldens siste klasse – showklassen som fikk navnet Tyskland siden de er regjerende verdensmestere. Her stilte klubbens leder May Linn opp mot Jamal og Sindre, to av ungdommene i klubben. Morsomme kamper med masse fart og teknikk hvor May Linn avgjorde til sin fordel. Kampen mellom Sindre og Jamal ble avgjort i favør av Jamal.Til slutt var det premieutdeling, hvor alle deltakerne fikk utdelt medalje og drikkeflaske fra vår nye sponsor Selvaag Bolig. May Linn og Embla stod for utdelingen.Vi vil rette en stor takk alle som hjalp til med å arrangere klubbmesterskapet:Ungdommene våre som gjorde en fin jobb som dommere: Karl Henrik, Sindre, Jamal, Dennis, Mansur og Egilsten.Alle foreldrene som bidro med:


Å holde orden på scoringstavler og tidtaking,


Klargjøring og rydding,


Kake- og bollebaking til kiosken


Samt de som stod i kiosken hele kvelden.Vi ønsker alle sammen god jul og godt nyttår og gleder oss til et nytt semester med judo.PS: Info om oppstart blir sendt ut på mail så fort vi har planlagt neste semester.


Klubbmesterskap 13. desember

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 28. Nov 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Høstsemesterets klubbmesterskap går av stabelen 13. desember kl. 17:45. Registrering og veiing er kl. 17:45. Viktig å være presis! De som skal hjelpe til med arrangementet må gjerne komme før.Dette er også semesteravslutning for barna, det blir servering av mat og drikke. Det er gratis å være med.Alle barn, ungdom og også voksne er velkommen til klubbmesterskapet. Dette er ofte det første stevnet de nygraderte er med på og alle får gå mot motstandere på omtrent eget nivå både når det gjelder ferdigheter og vekt. Om man ikke deltar i konkurransen kan man enten hjelpe til med å arrangere eller være tilskuer.Påmelding til pamelding@njjk.no innen 10. desember. Påmeldingen må inneholde navn, beltegrad, fødselsår og ca vekt.Før stevnet starter blir det gjennomgang av regler, hvordan scoringene fungerer og hva dommeren gjør og sier.Alle barn får premie.
Gradering 11. og 12. desember

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 28. Nov 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det blir ingen vanlig trening for barna, kun gradering.Pris for gradering: 300,- som betales med kort, vipps eller kontant ved registrering.Graderingsavgiften inkluderer sensor, belte/lapp, eventuelt judopass og graderingsmerke.Huske på:


- Møt opp i god tid


- Ta med passet ditt (gjelder ikke de som begynte vår 2017)


- spør treneren din om du er klar til å gå opp til gradering i forkant.


- Graderingen koster 300kr. Ta med kontanter eller betal med kort ved oppmøte! (Eller vipps på 65551)Gradering Mandag 11. des:


- Oransje lapp (17:30-18:30 Dojo 2)


- Oransje belte (18:30-19:30 Dojo 2)


- Viderekommende barn/ungdom 18:00-19:30 (dojo 11). Prøvegradering: 4. des. De som skal gradere seg må delta på dette.- Junior/Senior: 19:30-21:00 (dojo 1). Prøvegradering: 4. des. De som skal gradere seg må delta på dette.Gradering Tirsdag 12. des:


- Nybegynnere kl. 17:30-18:30 (dojo 2)


- Gulbelter kl. 18:30-19:30(dojo 1)


- Grønnbelter kl. 18:30-20:00 (dojo 2)VIKTIG! Gradering for de som skal opp til grønt, blått eller brun mon-grad (under 14 år).


Snakk med Jørn Terje eller treneren din på neste trening om du tenker at du er klar for gradering!På onsdag 13. juni kl. 17:45-21:00 blir det klubbmesterskap og semesteravslutning, hvor alle med nye og gamle belter får muligheten til å slåss med klubbkompiser, leke og spise og drikke litt. Hvis man ikke ønsker å sloss men ønsker å hjelpe til med å arrangere snakk med Jørn Terje eller May Linn. Man kan også være tilskuer.Gjenglemtkassen tømmes 1. des.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Nov 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Savner du en genser, en judobukse eller noe annet?


Ta en titt i gjenglemtkassen før 1. des. og se om noe av innholdet er ditt.
Tilbud om ekstra graderingstrening

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Nov 2017

Originalt skrevet av: Birger Aune

Dette vil ikke være et organisert parti, men en mulighet til å få oppfølging og veiledning rettet mot gradering.


For å være sikker på å ha treningspartner så må man avtale oppmøte med en eller flere treningspartnere.
VM for veteraner 2017 i Olbia, Sardinia – Italia

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 3. Nov 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Foruten Alfredo deltok Oddvar Hellan, Stig Traavik, Veronica Kristiansen, Jørn Terje Krekling og May Linn Hystad for NJJK. Både Alfredo og Stig hadde deltatt flere ganger tidligere, mens de fire andre var med for første gang. Stevnet hadde over 1000 deltakere fra 46 nasjoner.I VM var deltakerne delt inn både i alders- og vektklasser. Vektklassene følger de vanlige stegene, mens aldersklassene skifter hvert femte år. Yngste deltaker var 30 år, mens eldste deltaker var 79 år.Alfredo og Oddvar konkurrerte begge i 55-59 års klassen. Oddvar var først ute, og med sin gode kondisjon og positive judo kjørte han hardt i første kamp og vant fortjent på poeng (waza-ari), etter et fint uchi-mata kast. I andre kamp fortsatte han sin positive judo og hadde flere nesten-scoringer mot en motstander som ble mer og mer frustrert og sliten. Imidlertid lyktes motstanderen å kontre et av angrepene til Oddvar, slik til at han tapte på poeng. Surt for Oddvar men en glimrende debut i VM, selv om han dessverre ikke fikk gå flere kamper.Alfredo var regjerende mester i klassen og startet konkurransen med å vinne på en ofreteknikk (yoko tomoe-nage). Den andre kampen ble på vakkert vis vunnet med en innvendig feiing – samme teknikk han vant finalen i fjorårets VM på. I semifinalen møtte han en særdeles dyktig mann fra Brasil. Frem til siste minutt var det mange gode angrep fra begge, men ingen klarte å få inn en scoring. Alfredo var tålmodig og satte inn sin drop-seoi-nage i riktig øyeblikk og lyktes med å få en scoring. Han vant med det kampen, og ble klar for finale. Coach Stig og heiagjengen gjorde oss klare til en tøff og spennende kamp. Imidlertid var ikke det planen til Alfredo, som bare etter noen få sekunder slo til med en ny silkemyk feiing som ga ippon og soleklar seier!Søndag var det Jørn Terje sin tur i 40-44 år klassen. Han møtte en italiener i første kamp og startet fint med å dominere grep og bevegelse. Dessverre var han uoppmerksom et øyeblikk og gikk rolig ned på rygg og kampen var over. Italieneren gikk ikke videre i sin neste kamp slik at debuten i veteran-vm ble av det korte slaget.Mandag skulle Stig fighte i 45-49 år. Første kamp ble greit vunnet på armbend, den neste på flere scoringer, bl.a tomoe-nage. I den tredje kampen møtte han en av de tøffeste utøverne i klassen fra Frankrike. Det ble en svært jevn kamp hvor Stig dominerte de første to minuttene, men uten å få inn en scoring. Franskmannen lyktes med å få en scoring da det gjenstod 30 sekunder og vant dermed kampen. Franskmannen gikk videre til semifinale slik at Stig fikk mulighet i re-kvalifisering. Stig vant første kamp, men i kampen om å komme til bronsefinalen ble det et knepent tap og Stig endte opp med en 7. plass.Tirsdag var det jentenes tur, og May Linn og Veronica skulle i ilden. May Linn kastet sin første motstander hele 4 ganger på de ashi barai og en gang på ko uchi gari. May Linn avsluttet og vant kampen med å få motstanderen i holdegrep rett etter et kast. Neste kamp var mot en dyktig utøver fra Sveits. May Linn var litt nølende og ble offer for nakkegrep og et hoftekast som endte med at May Linn satt fast i holdegrep og tapte kampen. Sveitseren gikk videre og May Linn var klar for bronsefinale. I bronsefinalen møtte May Linn fransk motstand. May Linn tok kommandoen fra start og fikk tidlig inn en o-uchi-gari som ga wazariscoring. Etter vel ett minutt av kampen fikk hun inn et av stevnets aller vakreste kast, en klokkeren okuri ashi barai som ga ippon og bronse til May Linn.Veronica sine kamper gikk om lag samtidig som May Linn sine kamper, og heiagjengen måtte følge godt med for å få med seg alt som skjedde. I første kamp møtte hun lur italiener. Heldigvis var Veronica ennå lurere og fikk inn første kastforsøk, og i overgangen til ne-waza fikk Veronica til et holdegrep som ga seier. Neste kamp var mot en jente fra Tyskland. Veronica god dagsform og kjørte på med grepsfighting og tempo som motstanderen ikke holdt følge med. Hun tok dermed en enkel seier og var finaleklar. Motstanderen var en sterk italiener som nettopp hadde beseiret fjorårsvinneren. Veronica hadde lagt planen for finalekampen i samråd med coach Alfredo og startet forrykende med høyt tempo, grepsfighting og kontrollert taktisk judo. Jenta fra Italia var med på notene, men det var Veronica som etter hvert fikk inn gode angrep og i en overgang til ne-waza var Veronica lynraskt inne, fikk inn en vending til armbend, og motstanderen måtte gi seg. Veronica ble dermed verdensmester!For NJJK var mesterskapet en stor suksess med to gull, en bronse og en sjuende plass. I tillegg til mye bra judo og spennende konkurranser ble det også litt tid til både strandliv, god mat, hygge og salsadansing. Italienske rykter sier at både Veronica og May linn leverte minst like sterkt på italienske salsagulv som de gjorde på judomatten. Hvordan de fire mannlige deltakerne gjorde det på dansegulvet er dessverre en hemmelighet som forble igjen i Italia.Klarer vi 3 gull neste år?Reisebrevet er skrevet av Jørn Terje og redigert av SvenNJJK arrangerer tur til Södra cup 24-26 nov.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Nov 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Lagledere er Jørn Terje (91831715) og Alfredo (90048037)
Plan for turen:


Fredag 24. november. Toget går fra Oslo S kl 16:56


Oppmøte på plattformen der toget drar fra er kl 16:40 Toget er på Stockholm C kl 22:01, deretter tar vi enten en taxi eller t-bane til dojoen til IK Södra Judo, hvor vi skal sove.


Lørdag 25. november er det judostevne.


Søndag 26. november blir det treningssamling.


Toget tilbake går søndag kl 14:55 og er på Oslo S kl 21:29.Dette må dere ta med:


sovepose, evt liggeunderlag - vi sover på judomatter, ta med et klesskift, toalettsaker og et håndkle. Barna må selv bære utstyret sitt. Pakk med en god matpakke til togturen. Vi får frokost i dojoen hvor vi overnatter.På denne turen er det også mulig å være med som forelder, bare si fra tidlig så kan vi bestille billetter sammen.Kostnader:


Det blir en egenandel på kr 1500,- på turen. Det dekker transport og overnatting og mat på turen. Deltakerne må selv ha med penger til mat på togreisen fredag kveld og fra Stockholm søndag ettermiddag (matpakke er lurt på fredag).Påmeldingen er bindende da klubben vil måtte kjøpe billetter og betale påmelding etc. uavhengig av om deltakerne blir med på turen eller ikke. Meld deg på på oppslag i dojo 1 eller ved å sende epost til: pamelding@njjk.no
Norgescup i Judo og Jubapool

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Okt 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

NJJK stilte med henholdsvis 6 og 10 deltakere i senior og juniorklassen, og tok totalt 10 medaljer.I seniorklassen kapret May Linn Hystad gullet i damer -63 kg, mens Mohammad Sedaghati imponerte med gull i gromklassen -100 kg. Veronica Kristiansen, Asbjørn Tryggvason Vorren, Oddvar Hellan og David Jensen gikk flere gode kamper, men lyktes ikke helt i de avgjørende øyeblikkene, og ble stående uten medaljer.I U15 vant Mark Don en sterk sølvmedalje i den letteste vektklassen (-34 kg). Imponerte gjorde også Egilsten Pius som tok gull i -38 kg etter å blant annet å ha slått Dennis Bjertnes i bronsefinalen. Bjertnes vant allikevel en flott bronsemedalje. I vektklassen over (-46 kg) imponerte Sami Yahia med en flott bronsemedalje. Yahias eldre bror, Jamal tok et oppskriftsmessig gull i -55 kg, mens Rohil Noor gikk på et knepent finaletap i -60 kg. Noor ble allikevel stående med en flott sølvmedalje.I U18 klassen tok NJJK tre medaljer. Jamal Yahia var svært nærme å ta sitt andre gull, men tapt en jevn finalekamp i -50 kg. Også Leon Wangen (- 46 kg) og Victor Røed (- 55 kg) imponerte på matta, og tok med seg hver sin bronsemedalje etter flotte prestasjoner.Patrik Auzenberg og Anisten Pius deltok også i U15-klassen og gikk flere gode kamper, uten at det ble medalje i denne omgang.Unge judoutøvere som ikke var gamle nok til å delta i norgescupen, deltok istedenfor på JubaPool, som ble arrangert samme sted. NJJK stilte her med imponerende 29 deltaker som alle viste frem mye idrettsglede og mange fine judoteknikker.
Støtt klubben samtidig som du kjøper ullmaxklær

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Okt 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Bestill ullmaxklær av Sven eller May Linn og støtt NJJK med 30% av kjøpssummen.Her er produktene:


https://issuu.com/ullmax/docs/aw17_no_katalog?e=15116808/50298950Send bestillingen til info@njjk.no (Sven) eller judo@njjk.no (May Linn). Du får varene etter 5-7 dager.Du kan også bestille direkte men da får klubben kun 15% av kjøpssummen https://www.ullmax.com/no/norsk-judo-og-jiu-jitsu-klubb
Støtte fra bydelen til å betale treningsavgift

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Okt 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Bydelen du bor i kan ha støtteordninger for de som ikke har råd til medlemskontingent og treningsavgift. Ikke sikkert man får støtte men man kan søke.NJJK kan nå hjelpe dere med dette. Det er ulike ordninger i de ulike bydeler. Noen steder er det klubben som søker, andre steder må medlemmet søke selv.Ta kontakt med oss om du er i en situasjon som gjør det vanskelig å betale kontingent og treningsavgift så finner vi ut av det sammen. Husk å ta kontakt allerede nå fordi det ofte er søknadsfrister for slike søknader.Send e-post til info@njjk.no eller snakk med Sven/May Linn.
Trening i høstferien

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 28. Sep 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Vi minner om at det ikke er normal trening i høstferien.Jr. / Seniorpartiet vil ha treninger som normalt.Enkelte partier kan ha treninger, dersom man har fått beskjed av sin trener om dette.Det er ikke trening for knøttejudo eller nybegynnere i uke 40.Treningene starter opp igjen i uke 41.


På gjennsyn :)Mvh NJJK

Ønsker du en bedre strømavtale, samtidig som du støtter NJJK

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Sep 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Hva er idrettstrøm?Idrettstrøm gir deg en god strømavtale samtidig som du støtter Judoklubben. 1 øre av hver kWh du bruker går tilbake til klubben. Hver strømkunde gir NJJK ca. 100 – 400 kr i inntekter. 8 av 10 som bytter til idrettsstrøm, får en bedre strømavtale. Avtalen har ingen binding, og kan sies opp når som helst.
Hvem står bak Idrettstrøm?Kraft til idretten er konseptet, produktet er Idrettsstrøm. Produktet er eid av den nasjonale strømleverandøren Kraftinor. Konseptet er utviklet for idretten og brukes av flere hundre idrettslag i Norge.Kraftinor bruker aktiv forvalting som forretningside. Dette betyr at strømprisen vil variere hver måned målt mot spotpris. Dersom du eller din familie har en eldre strømavtale fra f.eks. Hafslund, vil idrettsstrøm med stor sannsynlighet være en rimeligere løsning. 8 av 10 som bytter til idrettsstrøm får en rimeligere strømavtale.
Fordeler ved å velge idrettsstrøm:


- Gunstig strømavtale


- Ingen bindningstid


- Aktiv forvaltning + kun 48,- i påslag pr. mnd.


- Det tar kun 2 minutter å bytte til idrettstrøm.


- NJJK kan hjelpe deg med å bytte strømavtale


- Betaling skjer etterskuddsvis med e-faktura og avtalegiro
Du kan bestille strømavtalen via denne linken:


http://kampanje.kti.no/?kid=norsk-judo-og-jiu-jitsu-klubb&fml=37Send mail til info@njjk, ring 911467 eller snakk med daglig leder Sven for mer informasjon.Bytt til Idrettstrøm, Spar penger, Støtt NJJK!Husk å følg NJJK på facebook for flere gode tilbud og informasjon!

Hjelp NJJK å rekruttere flere medlemmer

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 27. Aug 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

I forbindelse med semesterstart trenger vi hjelp til følgende:1) Dele facebookarrangementene våre med dine facebookvenner.


2) Henge opp plakater (På stolper o.l. i nærmiljøet, Helsestasjon, Fritidsklubber, stasjoner, gater osv.)


3) Dele ut flyere til administrasjonen på skoler i nærområdet.


4) Stå på lokale kjøpesenter for å dele ut brosjyrer.Vi er helt avhengig av frivillig innsats for å opprettholde et godt aktivitetstilbud samtidig som vi holder prisene lave.Vi setter derfor utrolig pris på alle som har lyst og mulighet til å hjelpe oss i forbindelse med semesterstart. Vi setter stor pris på all hjelp, uansett hvor stor eller liten den måtte være.Du kan faktisk bare komme innom klubben å hente noen flyere å henge dem opp på strategiske steder om du vil bidra. Flyere ligger på på kjøkkenet.
1) Del facebookarrangementene våre om nybegynnerstart med dine venner! Arrangementene finner du her:


https://www.facebook.com/pg/NJJK1/events/?ref=page_internal
2) Her skal vi skal henge opp plakater:


Du kan også gjerne henge opp plakater andre steder og (Fra Majorstuen i vest, til lillestrøm i øst). Steder med parentes bak er allerede tatt.- Haugerud T-bane stasjon (Sven)


- Trosterud T-bane stasjon (May Linn)


- Tveita T-bane stasjon (Vibekke)


- Hellerud T-bane stasjon


- Høyenhall T-bane stasjon (Vibeke V)


- Brynseng T-bane stasjon (Vibeke V)


- Godlia T-bane stasjon


- Skøyenåsen T-bane stasjon- Risløkka T-bane stasjon


- Linderud T-bane stasjon


- Vollebekk T-bane stasjon


- Veitvedt T-bane stasjon


- Rødtvedt T-bane stasjon


- Kalbakken T-bane stasjon


- Furuset T-bane stasjon


- Stovner T-bane stasjon


- Romsås T-bane stasjon


- Rommen T-bane stasjon- Helsfyr T-bane stasjon (Vibeke V)


- Ellingsrudåsen T-bane stasjon


- Manglerud T-bane stasjon (Vibeke V)


- Ryen T-bane stasjon (Vibeke)


- Brattlikollen T-bane stasjon (Vibeke V)


- Lambertseter T-bane stasjon (Vibeke V)- Sinsen T-bane stasjon


- Storo T-bane stasjon


- Nydalen T-bane stasjon- Alna Togstasjon


- Nyland Togstasjon


- Grurud Togstasjon


- Bryn Togstasjon (Vibeke)Gater:


- Dr. Dedichensvei - Hellerudveien - Haugerudveien - Stormyrveien- Larsbråtenvn - Haugerudhagan - Gangveien fra Trosterud til Hellerudveien + Valgfrie steder eller gater som du velger selv:
3) Dele ut flyere til administrasjonen på skoler i nærområdet.BYDEL ALNA


- Bakås


- Bryn


- Jeriko


- Tveita


- Furuseth


- EllinsgrudBYDEL GRORUD


- Ammerud


- Rødtvedt


- TiurleikenBYDEL ØSTENSJØ


- Trasop (Unn Christel)BYDEL BJERKE


- LørenBYDEL STOVNER


- Stovner barneskole


- granstangen


- Stasjonsfjellet


- VestliTrenger kanskje hjelp til: Brynseng & Skjønnhaug
4) Stå på lokale kjøpesenter for å dele ut brosjyrer (Her gjelder det å ta med egne barn, da er det mer effektivt)!Du kan stå på disse stedene:


Haugerud senter (Coop) og Metro Senter, Onsdag 30. August – Mandag 4. September


Si et tidspunkt som passer for deg, f.eks 17-18.30Send mail til Info@njjk.no eller snakk med Sven / May Linn om du har mulighet til å bidra med noen av punktene.Hjelp oss å få flere medlemmer, så vi kan gi et enda bedre sportslig og økonomisk tilbudHilsen fra Sven, Daglig Leder.

Seks NJJK-ere på stevne i Nederland

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Jul 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Seks NJJK-ere var i juni i Venray i Nederland for å delta i en international storturnering. Turneringen samlet over 1000 deltakere, og NJJK-guttene møtte knalltøff motstand fra deltakere fra flere europeiske og asiatiske land.Siden det var så mange deltakere i hver klasse, ble det tøft å hevde seg helt i toppen, men guttene viste frem god innsatsvilje, fine teknikker og tok flere seiere
Mansur Abubakarov, Leon Wangen, Victor Røed, Miguel Chinchilla, Egilsten Pius & Dennis Bjertnes deltok for NJJK.Mansur imponerte med seiere mot nederlandsk og tysk motstand, men fikk det tøft mot tsjekkisk og tysk motstand.Leon tapte mot en tysk og en nederlandsk utøver, men tok med seg en fin seier mot en nederlender.


Miguel vant over en tsjekkisk motstand, men fikk det tøft mot to nederlendere.Egilsten gikk hele seks kamper og vant mot belgisk, tysk (x2) og nederlandsk motstand, mens det ble tap mot motstandere fra Nederland og Tsjekkia.Dennis tapte knepent mot en belgier og en nederlender, men tok fine seiere mot estisk og tysk motstand.Victor gjorde flere fine prestasjoner, men tapte mot israelsk og nederlandsk motstand.
Turneringen var fin læring for guttene, og det var spesielt artig å se de ulike stilene motstandere fra forskjellige land har. Mange fine erfaringer på tatt med hjem til Norge.


Oppstart høsten 2017

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Jul 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

JUDO


Barne- og ungdomspartier, eksisterende medlemmer: 21/22. august - treningstider pr parti kommer snart


Nybegynnerparti 7-14år: 5. september


Knøttejudo 3-6 år: 5. september


Furuset bibliotek og aktivitetshus: 9. oktober (5 ganger)


Tyske skolen: 11.september


Junior/senior parti: Trener hele sommeren.JIU-JITSU


Junior/senior parti: 21. august


Selvforsvarskurs: 10. Oktober
Sommertrening Judo

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Jun 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

JUDO JUNIOR/SENIOR


Trening mandag og onsdag i hele sommer. Utøvere fra andre klubber, Jiu-Jitsu utøvere etc er velkommen!
JUDO BARN/UNGDOM


Trening for alle med gult belte og oppover ut juni.


Alfredo tilbyr trening til alle barn og ungdom med gult belte og oppover ut juni. Treningen blir mandag og torsdag, og varer fra kl. 18 til ca. 19.30.


Ivrige judoutøvere får ekstratilbud om å trene ut juni. Tilbudet er gratis og treningen tilpasses nivået til deltakerne. Vi håper så mange som mulig vil komme den siste uken :)


Gradering for tyske skolen

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 22. Jun 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

NJJK har i flere år samarbeidet med den tyske skolen i Oslo sentrum. Samarbeidet gir oss mulighet til å vise hvem vi, hvor gøy det er å trene judo, samtidig som flere får vite om oss, og hva vi holder på med.Barna trener judo fast en gang i uken, og har dette året blitt trent av Kim.NJJK gratulerer alle med nytt belte! :)


Gøy tur, sølv og sterke Judoprestasjoner i Sverige

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Jun 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

I stevnet møtte NJJK-guttene tøff motstand mot deltakere fra flere ulike europeiske land.NJJK stilte med følgende deltakere: Egilsten Pius, Mosa Soslangireev, Dennis Bjertnes, Leon wangen, Mansur Abubakarov, Miguel Chinchilla, Sindre Krekling, Jamal Yahia, Mark Don, Patrik Auzenberg & Anisten PiusDelegasjonen fra NJJK reiste ned med bil og tog, og det ble funnet på mye gøy og mange sprell på hele turen.Alle NJJK-guttene gjorde flere gode kamper i stevnet.


I G-15 under 38 kg, tok Egilsten sølv, Mosa 5. plass og Dennis fikk 7. plass.I -42 kg gikk Leon Wangen gode kamper mot motstandere fra Sverige og Nederland.I -46 kg, stilte Mansur, Miguel, Sindre og Jamal. Her var det mange gode prestasjoner og spesielt Mansur imponerte med en fin 5. plass.I Kids cup stilte Anisten, Mark og Patrik. Patrik vant sin klasse, mens Mark og Anisten begge fikk fine tredjeplasser. .Alfredo og Veronica stilte opp som lagledere. De holdt guttene i ørene, og ga god coaching under kampene.Oppsummert var det en fin tur til Sverige. Mye god læring, god matching og sosial tur.
Klubbmesterskap

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Jun 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

De 24 deltakerne ble delt inn i 6 klasser etter vekt, erfaring og beltegrad. I år var klassene delt inn etter store fjell.Disse deltok i stevnet:Galdhøpiggen:


Even Thobiassen


Hans Kristian


Jonas EriFujiyama:


Anneli Bergh Aune


Leah Rognan


Thamarai Anthas


Jonas EriMt. McKinley:


Luca Vargas


Adam Forsberg


Alexander HeideKilimanjaro:


Mark Don


Anisten Pius


Patric Auzenberg


Luca VargasK2:


Sami Yahia


Sondre Hiller


Lloyd Niklas Forsberg


Sindre Krekling


Ismael HassanMt. Everest:


Leon Wangen


Ali Ali-musawi


Nils Aanerud


Rohil Noor


Jamal Yahia


Sindre KreklingRohil Noor ble vinner av Mt. Everest-klassen, mens Sami Yahia fikk den uoffisielle prisen for stevnets beste kast med en flott Harai tsuri komi ashi (Feiende fotkast med løftende trekk).Dessverre var det flere som ikke hadde anledning til å delta grunnet andre avslutninger.Etter vell gjennomført stevne, kunne deltakerne fråtse i vafler, kake, pølser og saft.
Sommergradering

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Jun 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Hele 56 unge utøvere graderte i fin stil. Sportslig ansvarlig og sensor Jørn Terje Krekling uttalte at han var imponert over den gode innsatsen som ble vist frem. Flere unge viste frem mange fine teknikker, som de har trent på gjennom det siste halvåret.
Graderinger:Gult halvbelte (5. mon)


Ibrahim Ahmed, Bilal Anwar, Adam Dagui Forsberg, August Dobloug Gregersen, Morten Halmøy, Askil Henriksen Stavem, Jesper Gard Iversen, Artur Papuga, Even Bjørgum Thobiassen, Bernhard Blaas Wallann, Omar Wild-Ali, Thamira Ravindraratah, Kai Jakobsen & Odin Ramsøy-Halle Meisfjord.
Gult helbelte (5. kyu)


Elise Hauge Nilsen, Ali Al-Misani, Marija Defic, Alma Weston Szemes & Jane Jakobsen.
Gult halvbelte med orange lapp (5. mon)


Jugad Singh Bajwa, Hans Kaei YuLiaaen, Sindre Holm Reite, Oscar Riley Williams, Anganan Anatha, Thamarai Anatha, Alexander Alp Heide, Rodion Kudresov, Roman Kudresov, Dino Salimi, Shayan Shamloo, Erik Emil Truesdale & Hans-Kristian Wu.
Oransje halvbelte (4. mon)


Mostafa Arakia, Jonas Eri, Sondre Hasselknippe Hiller, Kjetil Holm Reite, Embla Krekling & Leah Viola Rognan
Orange halvbelte med grønn lapp (4. mon)


Noah Velten-Johansen & Patrik Auzenberg
Orange helbelte (4. Kyu)


Sigrid Klepsvik Filtvedt
Grønt halvbelte (3. mon)


Lloyd Nicklas Dagui Forsberg, Selma Greenberg-Søderlind, Erlend Halmøy, Marcel Malesza, Ognjen Radosavljevic, Trym Arne Romnes, Luca Vargas
Grønt halvbelte med blå lapp (3. mon)


Elias Salim Anfinnsen, Chris Sætre Baumgarten, Eira Thomasson Dahlen, Isak Thomasson Dahlen, Sofie Bjølseth Gjerde, Alexandra Svarverud & Anisten Pius
Blått helbelte (2. kyu)


Karl Henrik Berg Aune, Sindre Krekling, Rohil Noor & Nils Pierre Leif Aanerud
Si gjerne ifra om listen er mangelfull.

Årets sommerfest blir førstkommende lørdag 10. Juni.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Jun 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje KreklingVærmeldingen er dessverre ikke sånn som vi ønsket oss slik at vi holder sommerfesten i lokalene våre på Haugerud. Den gode planen med camping, telting og båttur ut til Langøyene utsettes til neste sommer, da været sikkert blir strålende.Alle voksne med tilknytning til klubben er invitert. Alle foreldre, voksne medlemmer, trenere, styret og interesserte NJJK-venner. Spesielt invitert er alle utøverne fra andre klubber som trener sammen med oss og bidrar til god trening og godt miljø.Vi starter klokken 19:00, mat og drikke ordner dere selv, enten enkeltvis eller i egenorganiserte grupper. Det er mulig å grille på utsiden, det er også mulig å bestille mat fra f.eks Sushi-restauranten eller den Indiske restauranten på Haugerud. Vi gleder oss veldig til en hyggelig kveld sammen.Veldig fint om dere melder dere på på facebook arrangementet.
Østlandscup 2 i Sande

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 22. Mai 2017

Originalt skrevet av: Kristoffer Halmøy

I U11 deltok Luca og Sondre.Det ble kun to kamper på hver, noe som var litt skuffende. Når vi reiser helt til Sande ønsker vi gjerne å få litt mer matching. Neste gang blir det påmelding også i U13 for å få flere kamper.
I U13 stilte vi med Chris, Elias, Anisten, Mark, Patrik og ErlendAlle deltagerne ga alt de hadde, og vi fikk se mange fine kast-teknikker og holdegrep.
Alle deltagerne i barneklassene fikk fine judofestival-medaljer fra Judoforbundet.
I U15 deltok Rohil, Sindre, Mark, Patrik, Erlend og Anisten. Her fikk vi tre medaljer i -34 kg. Mark vant med Patrick og Erlend på hhv. andre og tredje plass. I -60 kg fikk Rohil en bronsemedalje etter ett forsmedelig tap i semifinalen.
I tillegg deltok Egilsten, Jamal og Mansur som dommere. De gjorde en fin jobb og fikk skryt av dommersjefen på stevnet i etterkant.Gi beskjed til din trener hvis du også vil prøve deg som dommer, du må minst ha 3. kyu og fylle 14 og år eller mer det året du deltar på dommerkurs.

Sølv og bronse til May Linn i Nordisk mesterskap

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Mai 2017

Originalt skrevet av: Sven Sødal

I mesterskapet stilte deltakere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og Færøyene opp.Egentlig var det en litt større gjeng som skulle delta i Nordisk mesterskap i Sverige i helgen, men pga. skader og andre årsaker var det kun May Linn fra NJJK som reiste til Sverige. May Linn fikk derfor et 6-mannsrom helt alene, og dermed god plass til alle klærne sine.May Linn dro til Sverige fredag og allerede lørdag var det tid for å gå i seniorklassen. Stevnet varte svært lenge og May Linn begynte ikke å gå kamper før i 21 tiden på kvelden. May Linn kjempet seg til bronse og ble kun slått av klassevinner Cecilie Bolander, i tillegg til en en lang, sterk og vanskelig svenske som tok sølvet.Premieutdelingen var ferdig i halv elleve tiden og May Linn måtte spise lunken mat på hotellet, fordi de fleste restaurantene stengte klokken 22:00. Heldigvis hadde Kim og Hanne bestilt og holdt mat varmt for May Linn. Etter litt rask kveldsmatmiddag, feiret May Linn bronseen med med et glass Pepsi og Eurovision på svensk TV.Søndag var det pån igjen. Mørbanket og støl fra gårsdagen var det hardt å varme opp. Heldigvis fikk May Linn oppvarmingsjelp av NJJK-venn John Hansen, og etter tre runder med hode-skulder-kne-og-tå var May Linn klar til å gå kamper i veteranklassen. May Linn hadde spionert på motstanderne under oppvarming og hadde lagt noen lure planer for å lure motstandere som så større og sterke ut. May Linn gjorde det veldig bra og klarte nesten å vinne hele greia, men slet dessverre med ei ny stor og sterk svenske med lange armer i finalen. May Linn så lenge ut til å klare en sliteseier, men hun havnet plutselig i et strangulering hun ikke kom ut av. May Linn tok derfor til slutt sølv, som er veldig imponerende med tanke på at hun ikke får tid til å trene så mye. Dette viser at man kan komme langt med teknikk, erfaring og fighting spirit.


Neste år håper May Linn å få selskap av en hel gjeng NJJKere, samt ta revansj mot årets gullvinner i veteranklassen. Tusen takk til Kim som coachet May Linn gjennom kampene.NJJK gratulerer vår leder May Linn med to medaljer. May Linn bruker det meste av sin tid på å lede klubben og svært lite tid på å trene selv, noe som gjør prestasjonen svært imponerende.

Latvian Youth Judo Championships – Bronse til Egilsten!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Mai 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal, Egilsten, Jamal

For å komme seg til Latvia tok gjengen fly til Riga fredag morgen. På flyet viste de filmen «Never back down», og flyturen gikk derfor raskt. På flyplassen ble troppen hentet av stevnearrangøren Kyodai Judo Club som kjørte guttene direkte til stadion for innveiing. Deretter bar det av gårde til hotellet for litt velfortjent hvile. Alfredo var så heldig at han fikk dele rom med Dennis, Egilsten og Miguel. Mens Salambek passet på Jamal, Mansur og Victor.Etter å ha pakket ut judosakene på hotellet dro gjengen på restaurant, hvor de lokale delikatessene pizza margherita og hamburger smake utmerket. Resten av dagen gikk med til en spennende sightseeing i gamlebyen, leking i en latvisk park, og til å lære seg latvisk på google translate.På lørdag var det tid for å gå kamper i sportshallen i Riga. Guttene varmet godt opp, for de viste at de kom til å møte tøff motstand. Alle guttene stilte i U16. I tillegg stilte Dennis og Victor også opp i henholdsvis U14 og U18.Dennis stilte i -35 i U14 og i -38 i U16. Han vant sin første kamp mot en Polak, men tapte så knepent 2 kamper mot Latvisk og Russisk motstand.Egilsten stilte i -38. Her vant han først mot en polakk, før han tapte mot en russer. I bronsefinalen vant han mot en lokal latvisk utøver. Egilsten vant begge sine kamper etter to flotte baklengs offerteknikker (sumi gaeshi), etterfulgt av et holdegrep. Vi gratulerer Egilsten med bronsemedalje!Jamal stilte i -46: Han tapte dessverre for en deltaker fra Hviterussland i første runde. Deretter feide han en latvier av matten, før han møtte overmakten i en sterk russer.Mansur stilte -42 og vant første kamp på walkover, før han lurte en latvier i neste kamp. I semifinalen ble det dessverre tap mot en hjemmefavoritt fra Latvia, og Mansur endte derfor på en flott 5.plass.Victor stilte i -55. I U18 vant Victor første kamp mot en ire med en fin kroppsfelling (tai otoshia), før han tapte mot en latvier. Også i U18 ble det tidlig exit mot en latvier, mens han i neste kamp ikke rakk start pga. dårlig informasjon fra arrangørene.Miguel stilte i -42. Etter walkover i første runde tapte Miguel mot en hviterusser. Pga. av uheldig kampoppsett fikk ikke Miguel gå flere kamper enn dette.Mandag og tirsdag deltok guttene på treningssamling i Riga. Her lærte de nye teknikker og varianter av latviske instruktører og tidligere europamester Alim Gadanov; en fin erfaring for guttene. Det var fire timer trening begge dager. All treningen kombinert med sterk motvind på flyet, gjorde at det ble en ekstra lang flytur hjem til Norge.Helgen ble en fin lærdom, men vi har lært at Østeuropeere er sterke fysisk, så nå gjelder det å legge seg i hardtrening fremover.Egilsten, Jamal & Sven
NJJK årets idrettslag i Oslo 2017

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Mai 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NJJK årets idrettslag i Oslo 2017!Prisen til årets idrettslag i Oslo 2017 ble tildelt Norsk judo og jiu-jitsu klubb(NJJK) under den årlige prisseremonien i Oslo rådhus 3.mai. Direktør i bymiljøetaten, Gerd Robsahm Kjørven, delte ut prisen på vegne av Oslo kommune.I begrunnelsen står det at NJJK fortjener denne prisen fordi de samlet sett fremstår som en mønsterklubb:


- Sterke verdier, god drift og en solid posisjon både nasjonalt og i eget nærområde.


- Stort fokus på inkludering, og vil at medlemmene skal se på klubben som sin andre familie.


- Opptatt av kvalitet i det sportslige tilbudet.


- Opptatt av sin rolle som samfunnsbygger. Det samarbeides godt med andre idrettslag i området – og klubben er ferd med å utvide samarbeidet med skolene i nærområdet med målsetting om å kunne gi tilbud til flere.


- Sterk posisjon nasjonalt, og bidrar til utvikling av idretten i Norge.Les mer om og se fler bilder fra utdelingen her: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/oslo-idrettskrets/nyheter/arest-idrettslag-2017/NJJK er veldig stolte av å ha fått denne prisen!
Klubbmesterskap 15. juni 2017

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Mai 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vårsemesterets klubbmesterskap går av stabelen 15. juni kl. 17:45. Registrering og veiing er kl. 17:45. Viktig å være presis! De som skal hjelpe til med arrangementet må gjerne komme før.Dette er også semesteravslutning for barna, det blir servering av mat og drikke. Det er gratis å være med.Alle barn, ungdom og også voksne er velkommen til klubbmesterskapet. Dette er ofte det første stevnet de nygraderte er med på og alle får gå mot motstandere på omtrent eget nivå både når det gjelder ferdigheter og vekt. Om man ikke deltar i konkurransen kan man enten hjelpe til med å arrangere eller være tilskuer.Påmelding til pamelding@njjk.no innen 13. juni. Påmeldingen må inneholde navn, beltegrad, fødselsår og eksakt vekt.Før stevnet starter blir det gjennomgang av regler, hvordan scoringene fungerer og hva dommeren gjør og sier.Alle barn får premie.
Gradering mandag 12/6 og tirsdag 13/6, tyske skole 19/6

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Mai 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det blir ingen vanlig trening for barna, kun gradering. Utenom for gulbelter 1 og 2 partiene blir gradering samme tid som vanlig trening pleier å være.Pris for gradering: 300,- som betales med kort, vipps eller kontant ved registrering.Graderingsavgiften inkluderer sensor, belte/lapp, eventuelt judopass og graderingsmerke.Huske på:


- Møt opp i god tid


- Ta med passet ditt (gjelder ikke de som begynte vår 2017)


- spør treneren din om du er klar til å gå opp til gradering i forkant.


- Graderingen koster 300kr. Ta med kontanter eller betal med kort ved oppmøte! (Eller vipps på 65551)Gradering Mandag 12. juni:


- Gulbelter 1 og 2: 17:30- 19:30 (dojo 2)


- Viderekommende barn/ungdom: 18:00-19:30 (dojo 1). Prøvegradering: 5. juni. De som skal gradere seg må delta på dette.


- Junior/Senior: 19:30-21:00 (dojo 1). Prøvegradering: 5. juni. De som skal gradere seg må delta på dette.Gradering Tirsdag 13. juni:


- Nybegynnere kl. 17:30-18:30 (dojo 2)


- Oransje og grønnbelter kl. 18:00-19:30(dojo 1)
På torsdag 15. juni kl. 17:45-21:00 blir det klubbmesterskap og semesteravslutning, hvor alle med nye og gamle belter får muligheten til å slåss med klubbkompiser, leke og spise og drikke litt. Hvis man ikke ønsker å sloss men ønsker å hjelpe til med å arrangere snakk med Jørn Terje eller May Linn. Man kan også være tilskuer.VIKTIG! Gradering for de som skal opp til grønt, blått eller brun mon-grad (under 14 år).


Snakk med Jørn Terje eller treneren din på neste trening om du tenker at du er klar for gradering!De som trener judo ved den tyske skolen har gradering klokken 18:00 på mandag 19. juni
Kul tur til åpent trøndersk. 3 gull, 2 sølv og 3 bronse!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Mai 2017

Originalt skrevet av: Anisten, Patrik og May Linn

Åpent trøndersk er en konkurranse som er en del av Norgescupen. I tillegg til konkurransen arrangerer alltid Levanger treningsleir dagen derpå.8 unge og 3 litt mindre unge dro på tur til Levanger denne gangen:


- Sindre


- Patrik


- Anisten


- Egilsten


- Mansur


- Victor


- Dennis


- Jamal


- May Linn (lagleder)


- Jørn Terje (lagleder)


- FedericoEn lang men veldig hyggelig togtur med artige quizer tok oss frem. Vi overnattet i treningshallen til Levanger judoklubb. Dette var veldig sosialt.Lørdag morgen var vi klare for kamp. Noen av deltakerne var så spente at de de nesten ikke klarte å spise. Laglederne var strenge og fikk alle til å spise littegrann.


Alle gjorde en solid innsats men Jamal og Egilsten imponerte ekstra i U15 klassen. Sannsynligvis hjalp den ekstra halve brødskiva de måtte spise 


Det var mange fine ulike teknikker og bevegelser hos alle NJJKerne. Dennis fikk ekstra trening da han måtte gå en ca 10 minutters kamp.


Resultatmessig fikk ungdommene med seg 2 gull (Jamal Yahia U15 -46kg og Egilsten Pius U15-38kg), 1 sølv (Patrik -34kg) og 3 bronse (Dennis Bjertnes -38kg, Mansur Abubakarov -42kg og Jamal Yahia -46kg).NJJK stilte med 3 seniorer: Federico, Jørn Terje og May Linn.


Federico Maltese(senior herrer -73kg) tok gull og May Linn Hystad (Senior damer -70kg) tok sølv men Jørn Terje Krekling (senior herrer -90kg) var kanskje den som vant på innsats. Hans klasse -81kg ble slått sammen med -90kg. Det ble derfor en litt tøff klasse. Jørn Terje vant to kamper og tapte to etter helteinnsats . Jørn Terje fikk en liten skade på nesa slik at han begynte å blø litt. Sindre lagde krigsmaling av blodet til Jørn Terje til glede for mange. Etter stevnet fikk vi tid til å leke i svømmehallen. Her ble det både wrestling og stuping. Ungdommene hørte på lyden fra sjøen og fanget krabber. Sindre ble plutselig borte og vi var ganske bekymra men så viste det seg at han bare satt på do. Patrik ble avhengig av biljard.Søndag var det treningssamling med effektive teknikker vist av Erik Alsgaard og masse morsom randori. Levanger ordnet både lunsj og transport til toget etterpå. Hvilken god behandling vi fikk!


Togturen var artig. Jamal spiste et helt salathode og vi tok en buss som gikk fort pga medvind.Vi håper vi blir en god gjeng også neste år på åpent trøndersk!
Gull til NJJK på NM i Sumobryting

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Apr 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

NM i sumo var tilfeldigvis samme dagen som bursdagen til Lars Vasaasen. May Linn hadde derfor meldt han på som bursdagsgave. Noe overrasket var nok Lars, men May Linn var sporty nok til å stille selv også. Jørn Terje var med som coach i de første klassene.Reglene i sumo er relativt enkle, du må holde deg innenfor ringen, og kan bare berøre bakken med fotsålene.Lars deltok først i sin egen klasse -92 kg, og etter en grei men litt for nølende start mot en mer erfaren bryter fra Bergen bryteklubb som endte med tap tok han det igjen i sin andre kamp slik at han sikret sølvet i klassen.May Linn brukte også litt tid før hun kom i gang, men også hun endte opp med sølv i egen klasse.Utover dagen klarte våre to utøvere å tilpasse egen teknikk og taktikk enda bedre til sumomatta og begge to meldte seg på i åpen klasse.Atletiske og eksplosive Lars hadde nå kommet inn i en god steam og begynte å vinne kamp etter kamp. Eneste tap i åpen klasse kom mot Oslo Judoklubbs Joakim Sandberg Rusvik (som også vant gull i egen klasse), men siden han hadde tapt tidligere var det Lars som endte opp i finalen mot en stor erfaren sumobryter som vanligvis stiller i -132 kg klassen.Finalen ble elegant avgjort på et inspirert beinplukk med god balanse og Lars sto igjen som vinner av gull i åpen klasse i NM i Sumo 2017!
I åpen klasse for damer gjorde May Linn en strålende innsats og endte opp med bronse med NJJK judovenn Rikke Juell Bugge som sølvmedaljevinner. Rikke hadde tidligere på dagen vunnet sin egen klasse.Siste øvelse på programmet var lagkamp, hvor det er tre deltakere på hvert lag. May Linn og Rikke ble enige om å stille som «Team-judo» med bare to deltakere slik at de var avhengige av at begge vant sine kamper for å kunne vinne en lagkamp. May Linn og Rikke leverte nå «judo-sumo» av høy klasse og vant hele lagkampen uten å tape eneste kamp.Hele stevnet ble vist på tv, og det er mulig å se våre helter og heltinner sine kamper på denne linken:


https://www.facebook.com/fatstone.tv/videos/872692002870594/(siste kampene i åpen klasse menn ca 57 minutter ut i sendingen)
2 gull, 3 sølv og 6 bronse til NJJK i NM (ungdom, junior og

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Apr 2017

Originalt skrevet av: Stephan Rörhl, Egilsten Pius og Sven Sødal

Senior:Landets beste senior Judoka møttes i helgen i Sande for å konkurrere om titler. NJJK stilte med 4 deltagere: May Linn Hystad, Stig Traavik, Alfredo Chinchilla og Mohammad Sedagathi Reza.Mohammad Reza stilte i åpent klasse der han møtte Erik Erland Pham Alsgaard fra Ippon Judo klubb i første match. Etter en jevn kamp i Tachi waza havnet Mohammad i en fastholdning av Ne Waza-spesialisten. Alsgaard tapte dessverre neste kamp, og NM sluttet derfor dessverre allerede etter første kamp for Mohammad.Stig Traavik startet i den vel besatte 73 kg klassen. Første kamp vant han etter kun noen få sekunder etter å ha fullført en Yuko Tomoe Nage som gav han Wazaari. Han fortsatte direkte med en Juji gatame som gav han Ippon. Han vant også andre kamp med samme teknikk, kun noen få sekunder inn i kampen. I semifinalen møtte han Yoan Ivov Tutunarov fra Sandnes Judo klubb. Stig startet frisk og hadde sin sjanse med en Juji gatame etter en Tomoe nage. Stig dro ikke konsekvent nok og motstanderen kunne vri armen unna. Senere i kampen ble Stig overrasket av en rask reversert Seoi nage, som gav Ippon. Dermed måtte Stig ut i bronsekamp mot Daniel Pedersen fra BK Judo. Motstanderen var fysisk sterk og Stig hadde noen gode forsøk i starten, uten å lykkes. Rundt halvtid samlet Stig kreftene og satset alt på en rask Seoi nage. Ippon! Stig tok en helt fortjent bronsemedalje.May Linn hadde i forkant av konkurransedagen et håp om bronse i -70kg klassen. På grunn av få påmeldte slo arrangøren dameklassene -63kg og -70kg sammen. May Linn møtte flere tøffe motstandere enn forventet og kom i en tøff pulje. I første kampen gikk hun mot erfarne Rikke Bugge fra Oslo Judo klubb, som hun tapte mot under Lag NM i 2016. May Linn startet kampen med en klar plan. Rikke startet som forventet med et sterkt høyregrep. Ved aller første angrep fra Rikke så May Linn en åpning og svarte med en rask og konsekvent Ko Uchi gari som er et innvendig beinkast som ble belønnet med en Wazaari. Rikke presset May Linn hardt under resten av kampen men May Linn klarte å unngå angrepene. Det ble 4 lange minutter for May Linn men hun stolte på sin lang kamperfaring og tok hjem seieren. May Linn fikk dermed sin revansje fra lag-NM. Hennes neste kamp gikk mot Cecilie Bolander fra Ippon Judo klubb. May Linn havnet dessverre ganske raskt i en Juji gatame og møtte dermed sin overmann. I neste kamp sto det om deltakelse i finalen mot Rosa Alsgåård. Kampen var jevn i starten, men den unge bevegelige Rosa klarte å kontre en feiing av May Linn med et reversert skulderkast (Seoi nage) for Ippon. Dette ga May Linn en bronsemedalje i denne tøffe klassen.Alfredo Chinchilla stilte med pågangsmot og erfaring i – 66kg klassen. Første kamp var mot Deni Mataev fra Stavanger Judo klubb. To klokkerene Tomoe nage, ga han poeng på Wazzari, og til slutt kunne han avslutte med en fin armlås. Neste match var mot Frederico Pellanese fra Oslo Judo klubb. Etter kort tid lyktes han med et skulderkast for Ippon. Dermed var han i semifinalen mot Jon Hansen fra Romerike Judo klubb. Etter flere kast kom han seg inn i et holdegrep som ga han finaleplass. I finalen traff han den unge Sander Knutsen fra Sande Judo Klubb. Det gikk jevnt og begge hadde gode angrep. Alfredo landet en flott O soto gari-kontring, men det gikk for raskt for dommene som ikke ga han poeng. Alfredo gikk deretter inn i en innvendig feiging med full risiko. Begge kampløvene havnet på matten og den unge Knutsen rullet raskt inn i en kvelning, og Alfredo tapte kampen. Likevel var dette en fantastisk prestasjon av vår veteranverdensmester som fikk sølv i årets NM.


Det var en utrolig flott innsats av alle deltakere. Dette gir mersmak og lover godt for høstens Lag-NM til høsten. Gratulerer til alle!
Ungdom:U15


Sindre Krekling, Egilsten Pius, Rohil Noor, Dennis Bjertnes, Jamal Yahia, Miguel Chinchilla og Mansur Abubakarov gikk alle i U15 klassen.Utøverne stilte i følgende vektklasser: Egilsten Pius og Dennis Bjertnes (-38kg), Sindre Krekling (-42kg), Jamal Yahia, Mansur Abubakarov og Miguel Chinchilla (-46kg) og Rohil Noor (-60kg).I -38 klassen ble det to NJJKere på pallen. Egilsten Pius tok hjem gullet, mens Dennis Bjertnes kapret en fin bronsemedalje. På sin vei mot seier overmannet Egilsten Marcus Romnæs fra Ippon Judoklubb, Dennis Bjertnes fra NJJK, Mats Eek Gerhardsen fra Sande SK og Julian Dreyer fra BK judoklubb. I finalen møtte han tøff motstand i Nicolay Aamot fra Ippon judoklubb. Likevel tok det kun 11 sekunder før Egilsten fikk inn en fin feiing og ble norgesmester! Vi gratulerer Egilsten med gull og Dennis med bronse i sitt første NM.I -42 klassen representerte Sindre Krekling NJJK. På tross at mange gode prestasjoner og jevne kamper, ble nivået litt for høyt og Sindre nådde ikke opp til pallen. Vi gratulerer Sindre med flott innsats.I – 46 kg klassen gjorde NJJK storeslem med gull, sølv og bronse! Fantastisk! Jamal vant gullet foran Mansur som tok sølv og Miguel som kompletterte pallen med sin bronse. På vei til finalen slo Jamal Oliver Solheim fra Stord Judo Klubb og en av sine hoved rivaler Kristian Bautz-Holter fra Ippon judoklubb. I semifinalen mot Bautz-Holter vant Jamal med en fin hoftefeiing. I finalen møttes Jamal og Mansur. Kampen mellom de to NJJKerne utviklet seg som en jevn affære, men Jamal utmanøvrerte Manusur med en kontring mot slutten og vant på Ippon. Miguel gikk sitt første NM og gikk samtidig opp en vektklasse. Til tross for dette imponerte Miguel med en imponerende tredjeplass. Vi gratulerer alle tre.Som eneste NJJKere i -60 kg klassen gikk Rohil Noor flere gode kamper, noe som førte han helt til finalen. I finalen møtte han sterke Sander Næssan fra Levanger, som han tidligere har slått i NC. I finalen ble dessverre Næssan for sterk. Vi gratulerer likevel Rohil med et svært imponerende sølv i sitt første NM.
U18


På grunn av aldersbegrensninger kunne ikke alle våre ungdommer gå i U18 klassen. Egilsten, Jamal, Miguel og Mansur representerte NJJK i -46 kg klassen, mens Victor Røed som ensom svale fra klubben gikk -50 klassen. På tross av flere gode prestasjoner endte Victor tilslutt opp uten pallplass. I -46 kg klassen fikk NJJK tilslutt to imponerende bronsemedaljer ved henholdsvis Miguel og Egilsten. NJJK gratulerer med medaljer i deres første NM i U18 klassen. Duoen kvalifiserte seg med sine prestasjoner til nordisk mesterskap, som går av stabelen i mai. Også Jamal og Mansur viste god innsats i denne klassen, selv om de ikke nådde helt opp i denne omgang.Takk til Stephan Maximilian Herbert Röhrl og Egilsten Pius for originaltekster.


Koselig påsketrening for jenter på fredag

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Apr 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

11 jenter møtte opp på trening rett før påsken.


Motiverte og flinke jenter fulgte trener May Linn sine øvelser for benteknikker og til slutt fikk de prøve ut en av May Linn sine favorittteknikker: eri-seoi-toshi.Etter trening denne gangen ble det servert japanskinspirert kyllingrett og saft i selskap med viskeleker og hyggelig stemning!Neste jentetrening er planlagt 5. mai i Oslo judoklubb sine lokaler!
Meld deg på Sommerleir nå!!!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Mar 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

14. – 18. august arrangerer


Norsk Judo og Jiu-Jitsu Klubb


på Haugerud (NJJK) sommerleir


for barn og ungdom.


Tidspunkt er kl. 8-16.Sommerskolen passer for barn


i alderen 8-12 og for ungdom


i alderen 13-15.Gjennom sommerleiren får du prøvd flere idretter bl.a. ballspill, judo og turn.


I tillegg blir det utflukter, bading, grilling, Teknisk Museum, utendørs overnattingstur + mye mer!Sommerskolen koster 1500,- per deltaker.


Inkludert i prisen er flere daglige aktiviteter


og utflukter. I tillegg får deltakerne servert


frokost og lunsj hver dag.Del gjerne vårt arrangementet på facebook!For mer info og påmelding:


info@njjk.no / 91146719/www.njjk.no


Påmeldingsfrist 15. april.
Fine resultater fra Norgescup på Kongsberg

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Mar 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

NJJK stilte med til sammen 14 deltakere fordelt på 12 i u15, 1 i U 18 og 2 i senior.I U 15 deltok Anisten Pius og Dennis Bjertnes i -34 kg. Dennis vant klassen og Anisten fikk tredje plass.I -38 kg deltok Egilsten Pius og Musa Soslangireev, og her ble det fine kamper og gull og sølv til hhv Egilsten og Musa.Miguel chinchilla og Sindre Krekling var våre deltakere i en sterk -42 kg klasse hvor Miguel endte opp med sølv etter mange fine kamper og en tøff motstander fra Trondheim i finalen. Sindre fikk tre fine kamper, men motstanden ble litt for tøff denne gangen.I -46 deltok Jamal Yahia, og han leverte fin judo som holdt til sølvmedalje i klassen.Rohil Noor var vår deltaker i -66 kg klassen som var sammenslått med -60 kg hvor Rohil egentlig hører hjemme. Til tross for at han var blant de letteste viste Rohil super fighter-egenskaper og vant klassen. Han avgjorde sin siste kamp tre sekunder før kampens slutt etter å ha ligget bak det meste av kampen.Sean Vinje deltok på sitt første stevne på flere år med sin deltakelse i U18 -60 kg. Fantastisk innstilling og masse guts og mot var imidlertid ikke nok denne gangen, men det mangler bare litt rutine før Sean begynner å vinne kamper på dette nivået.I seniorklassen deltok Zolteqar Azzizi og Mohammad Reza Sedaghati i en sammenslått -90 kg klasse. Her ble Azzizi litt for lett med sine 75 kg, mens Mohammad kom greit til finalen. I finalen tapte han for en dyktig utøver fra Ippon judoklubb som fikk inn sin spesialsnuing på bakken.Oppstart av judokurs for AKS Lutvann

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Mar 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Våre flinke trenere Louise, May Linn og Kim vil over åtte uker holde spennende treninger og introdusere barna for judo på en spennende og lærerik måte.Vi håper slike kurs fører til at enkelte av barna fortsetter med judo i klubben vår. I tillegg får foreldre og deres bekjente i nærområdet opp øynene for hva judo er, og hva vi driver med i klubben vår.
Judo i Aktivitetskolen

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 27. Feb 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

For å introdusere Judo til flere barn, har NJJK i vår holdt Judokurs på Tyske Skolen v. Bislett og Fernanda Nissen v. Storo. Snart starter vi opp kurs for 1. klassinger ved Lutvann skole, i regi av AKS.Våre flink trenere Kim og Louise er instruktører, og ser stor fremgang blant barna.NJJK håper at slike kurs skal bidra til at flere for øynene opp for Judo og at dette på sikt vil bidra til at vi får enda flere medlemmer.
Vinterferie - ingen trening for barn og ungdom

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Feb 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det er ingen trening for barn og ungdom denne uken. Det er heller ikke trening mandag 27. Februar på grunn av årsmøte. Foreldre er velkomne til å være med på årsmøtet.
Jubapool - Barnestevne i Nadderudhallen - søndag 5. mars

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Feb 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Sødang 5. mars arrangere Ippon Judoklubb årets første Jubapool, som det første av fire stevner.


De som deltar på alle de fire stevnene, får en ekstra premieStevne arrangeres i Nadderudhallen. Og er for utøvere født fra 2005-2010.Det er delt inn i følgende klasser:U9-1: Barn født 2009-2010 - Gult belte


U9-2: Barn født 2009-2010 - Oransje belteU11-1: Barn født 2007-2008 - Gult belte


U11-2: Barn født 2007-2008 - Oransje belte + grønt belteU13-1: Barn født 2005-2006 - Gult + oransje belte


U13-2: Barn født 2005-2006 - Grønt belte og oppoverStevnet er laget for de med lite stevneerfaring.


Det blir fin medalje til alle deltagere, og de som er med på alle fire stevnene i løpet av året får en ekstra premie.Påmelding senest mandag 27. februar på liste i dojo eller pr. epost til pamelding@njjk.noPåmelding senest mandag 27. februar.Mer informasjon om stevnet finnes på oppslagstavle i Dojoen.
MEDALJESKRED I SVERIGE

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Feb 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Av totalt 52 klubber fra hele Norden, kom NJJK helt oppe på 9. plass på medaljestatistikken.Mosa Soslangireev, Chris Baumgarten, Anisten PIUS, Egilsten Pius, Dennis Bjertnes,


Miguel Chinchilla, Mansur Abubakarov, Jamal Yahia, Sami Yahia, Viktor Røed,


Veronica Kristiansen, Elias Anfinnsen, Mark Don, Mohammad Reza Sedaghati,


Patrik Auzenberg deltok for NJJK.
Soslangireev, Sedaghati og Kristiansen imponerte stort med gull i sine respektive klasser.Imponerte gjorde og brødrene Pius, Chinchilla og Røed, som alle tok sølv.Baumgarten, Soslangireev, Bjertnes, Abubakarov (2), og J. Yahia komplementerte medaljesankingen med flotte bronsemedaljer.

Jentetreninger starter opp igjen sammen med Oslo judoklubb!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Feb 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Nå starter vi opp igjen med jentetreninger!


Allerede 3. februar er vi i gang. Første gang er vi i NJJKs lokaler men vi kommer til å veksle mellom NJJKs lokaler og OJKs lokaler på Skullerud.


Jentetreningene er en gang i mnd, stort sett første fredagen i mnd.Tid: 17:30-19:00


Alder: 7-100 årDet vil være flere trenere tilstede men vi vil ha en hovedtrener pr gang. det vil variere hvem som er hovedtrener for å gjøre det både morsomt og variert for utøverne:3. februar - Louise Newton - NJJKs lokaler


10. mars - Marie Holm - OJKs lokaler


7. april - May Linn Hystad - NJJKs lokaler


5. mai -


9. juni -


7. juli -
Østlandscup I, Asker, Lørdag 11. februar

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 29. Jan 2017

Originalt skrevet av: Birger Aune

Østlandscup starter opp igjen i 2017.


Første stevne er i Asker judoklubbs Dojo i Holmenhallen.


Stevnet er for utøvere født fra 2000 – 2010, og er delt inn i klassene


U11: Utøvere født 2007 - 2010


U13: Utøvere født 2005 - 2006


U15: Utøvere født 2003 - 2004


U18: Utøvere født 2000 - 2002


U13 utøvere med minst 4. mon (oransje belte) og som er født i 2005 gis tillatelse til å delta i U15. Øvrige U13 deltagere må klarere med sportslig ansvarlig (Jørn Terje)


Utøvere født i 2003, og gradert til minst 3. kyu (grønt helbelte) kan delta i U18 i tillegg til U15.


Påmelding senest torsdag 2. februar på liste i dojo eller pr epost til Påmelding NJJK


senest torsdag 2. februar.Informasjon om stevnet finnes på oppslagstavle i Dojo.
Meld deg på til Sødra cup Stockholm!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 22. Jan 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Påmeldingsfrist: 25. januar til pamelding@njjk.no , eventuelt på oppslagstavle i dojo 1Lagledere: Alfredo (90048037), Mohammad, Veronica(92642643) og muligens også May Linn (41440311).Transport: Vi planlegger å ta tog hvis det er ledige plasser igjen. Dette tar vi utgangspunkt i i tidsplanen underDeltakerkrav:


- Må fylle 11 år eller mer i 2017 (Dette er i følge Norges idrettsforbund sine barneidrettsbestemmelser som klubben må følge).


- Beltegrad: Minimum 5. mon


- Trent ca 2 ganger eller mer i uken, og vært tilstrekkelig fokusert og konsentrert på treningene.Hvis man har lyst å være med men er usikker på om man tilfredsstiller kravene snakk med din trener eller en av de to idrettslig ansvarlige (May Linn eller Jørn Terje).Tidsplan:


Fredag 3. februar:


Oppmøte på plattformen der toget drar fra er kl. 16:40


Toget går fra Oslo S kl 16:56.


Toget er på Stockholm C kl 22.01, deretter tar vi enten en taxi eller t-bane til dojoen hvor vi skal sove.


Lørdag 4. februar: Judostevne


Søndag 5. februar: Treningssamling


Toget tilbake går søndag kl 16:14 og er på Oslo S kl 21:29Huske å ta med:


- sovepose, evt liggeunderlag - vi sover på judomatter


- klesskift


- toalettsaker, et håndkle


- vannflaske


- God matpakke til togturen


- Hvit judodrakt (hvis jente: Hvit t-skjorte til å ha under drakten). Sjekk at judodrakten har riktig størrelse med din trener i forkant.


- NJJK genserBarna må selv bære utstyret sitt.Kostnader:


Egenandel for denne turen pr person er 1500kr. Klubben dekker da startkontingenten til konkurransen, kostnader for laglederne og litt til.Andre opplysninger: Frokost blir servert der vi overnatter

Velkommen til årsmøte mandag 27. febr 2017 - Ingen trening

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Jan 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi innkaller herved alle medlemmer fra 15 år og oppover til å delta på klubbens årsmøte mandag 27. februar 2015 kl. 18:00. Foreldre må gjerne også møte da man vil få et interessant innblikk i klubbens drift. Det vil ikke bli ordinær trening denne dagen.Valgkomiteen jobber i disse dager med innstillingen til nytt styre. Ta gjerne kontakt med komiteens leder Birger Aune.Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet, dvs innen 13. februar.Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag er tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.Se ellers NJJKs lover
Aaoooouuuuuuuuuu – Nattrening 13-14 januar.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Jan 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Kom og bli med på morsom trening og aktivitet sammen med nye og gamle judovenner. Det blir mulig å trene judo på både høyt nivå og judo for de som aldri har prøvd før.Påmelding ved oppmøte :-)Du må ha med:


Godt humør, judodrakt/treningstøy, toalettsaker, håndkle, sovepose og evt. liggeunderlag.
Program:


Fredag 13.:


kl 18:00 oppmøte og registrering


kl 18:30 - 20:00 - Judotrening for alle


kl 20:15 mat - pizza fra Tonis


kl 21 - 23 fri lek og aktivitet, film og kos.


kl 23 - stille i dojo 2 zzzzzzzzzLørdag 14.:


kl 09:00 - 09:45 frokost


kl 10:00 - 11:30 judo – morgenøkt


kl 11:45 - 12:30 rydding og hjemreiseVi trenger hjelp av foreldre til å dele på å være våkenvakt. Meld fra til Jørn Terje hvis du kan være med. Det vanlige er at en voksen må være våken et par timer i løpet av natten da vi deler timene mellom oss.

Internasjonal treningssamling for barn og ungdom 13-15 jan.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Jan 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Trenere blir Noorullah Malang, Martin Thiblin, Alfredo Chinchilla og Sven Sødal med bistand fra Veronica Kristiansen og Jørn Terje Krekling.Det kommer deltakere fra flere norske og svenske klubber.Treningssamlingen skjer samtidig med nattreningen for alle i klubben, og fortsetter utover lørdagen og søndag formiddag.Det du må ha med er:


Judodrakt(er) , Treningstøy til fysisk økt, undertøysskift, håndklær til dusjing, toalettmappe, sovepose og evt. liggeunderlagProgram:Fredag 13.:


kl 18:00 oppmøte og registrering


kl 18:30 - 20:00 - Judotrening med Noorullah Malang


kl 20:15 mat - pizza fra Tonis?


kl 21:00 - 23:00 fri lek og aktivitet, film og kos - leker i regi av Lars Moland


kl 23:00 - stille i dojo 2 Zzzzzzzzz Lørdag 14.:


kl 09:00 - 09:45 frokost


kl 10:00 - 11:30 judo - morgenøkt med Martin Thiblin


kl 12:00 - 13:30 rydding, lunsj.


kl 14:00 - 18:00 Vi reiser til HSIL, hvor det blir en fysisk økt - styrke og utholdenhet med Sven SødalSøndag 15.:


kl 09:00 - 09:45 frokost


kl 10:00 - 12:00 judotrening med Martin Thiblin


kl 12:30 - 13:00 rydding og avslutningVi trenger hjelp av foreldre og frivillige til rekruttering

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Jan 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Det er ikke lett å få et idrettslag til å gå rundt. Faktisk er vi helt avhengig av frivillig innsats, for at det i det hele tatt skal være mulig å opprettholde et aktivitetstilbud, og holde prisene lave.Vi setter derfor utrolig pris på alle som har lyst og mulighet til å hjelpe oss. Vi setter stor pris på all hjelp, uansett hvor stor eller liten den måtte være.I januar trenger vi hjelp til følgende:


- (Send mail til Info@njjk.no om du kan bidra)1) Henge opp plakater (På stolper o.l. i nærmiljøet, Helsestasjon, Fritidsklubber, stasjoner, gater osv.)- Du kan faktisk bare komme innom klubben å hente noen flyere å henge dem ut på strategiske steder om du vil bidra. Flyere vil ligge på pultene på kjøkkenet.Steder/gater vi skal henge opp:- Haugerud T-bane stasjon (Sven)


- Trosterud T-bane stasjon (May Linn)


- Tveita T-bane stasjon


- Hellerud T-bane stasjon


- Høyenhall T-bane stasjon (Vibeke V)


- Brynseng T-bane stasjon (Vibeke)


- Godlia T-bane stasjon


- Skøyenåsen T-bane stasjon- Risløkka T-bane stasjon


- Linderud T-bane stasjon (Girth Evele)


- Vollebekk T-bane stasjon


- Veitvedt T-bane stasjon


- Rødtvedt T-bane stasjon


- Kalbakken T-bane stasjon


- Furuset T-bane stasjon


- Stovner T-bane stasjon


- Romsås


- Rommen- Helsfyr T-bane stasjon (Vibeke)


- Ellingsrudåsen T-bane stasjon


- Manglerud T-bane stasjon (Vibeke)


- Ryen T-bane stasjon(Vibeke)


- Brattlikollen T-bane stasjon (Vibeke)


- Lambertseter T-bane stasjon (Vibeke)- Sinsen T-bane stasjon


- Storo T-bane stasjon


- Nydalen T-bane stasjon- Alna Togstasjon


- Nyland Togstasjon


- Grurud Togstasjon


- Bryn Togstasjon (Vibeke)Gater:


- Dr. Dedichensvei


- Hellerudveien


- Haugerudveien


- Stormyrveien


- Larsbråtenvn


- Haugerudhagan


- Gangveien fra Trosterud til hellerudveien2) Dele ut flyere til administrasjonen på skoler i nærområdet.BYDEL ALNA


- Bakås


- Bryn


- Ellingsrudåsen


- Gran


- Haugenstua (Aleksander!)


- Skjønnhaug


- Jeriko


- Trosterud (Sven/ML)


- TveitaBYDEL GRORUD


- Ammerud


- Rødtvedt
BYDEL ØSTENSJØ


- Godlia skole


- Trasop (Unn Christel)BYDEL BJERKE


- LørenBYDEL STOVNER


- Høybråten


- Stovner barneskoleBYDEL NORDRE AKER


- Norberg


- Ullevål
3) Stå på lokale kjøpesenter. For å dele ut brosjyrer. Her gjelder det å ta med egne barn! Da er det mer effektivt!Tveita: 14. jan. 11-13. 13-15 15-17 17-18.30Haugerud (Coop): Tidspunkt kommer. Her er de fleksible: Send/skriv gjerne inn tidspunkt som passer deg.Om du ønsker å stå lengere/kortere, tilpasser vi det. Det er og mulig å få sine barn til å bidra.Dersom du ønsker/har mulighet til å bidra, send en mail til info@njjk.noHjelp oss å få flere medlemmer! :)Nyttårshilsen fra Sven, Daglig Leder.


 

Oppstart våren 2017

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Jan 2017

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Etter en del frem og tilbake har vi kommet frem til det vi tror er den optimale løsningen på oppdeling av partier, treningstid og trenere.Se treningstider på ditt parti her: TreningstiderVi har sendt ut e-post til alle barn og ungdom (som trener Judo) om hvilket parti de er tiltenkt.Legg merke til at de fleste starter opp trening 9. eller 10. januar, utenom judo senior som starter allerede 2. januar og videregående barn og ungdom som starter opp 5. januar.
Kontakt oss


E-post: info@njjk.no

Telefon: 41440311.

Postadresse:
Norsk Judo og jiu-jitsu Klubb, c/o May Linn Hystad, Krokstien 8D, 0672 Oslo


Treningslokale:
Haugerud Skole, Tvetenveien 183, 0673 Oslo

Organisajonsnr:  983245536