Oppstart 2010

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 27. Des 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Oppstart for de som allerede er medlemmer: 4. og 5. januar med unntak av knøttejudoen.Knøttejudo starter opp igjen 26. januar.Oppstart Nybegynnerparti for de mellom 7 og 14 år: 26. januar.Se treningstider for tidene.
God jul og godt nytt år!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Des 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad
God stemning på klubb-mesterskapet

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Des 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

I år var det 21 deltakere på høstens klubbmesterskap. Det er et akseptabelt antall :-) Det var ingen voksne som turte å stille denne gang men jeg oppfordrer seniorene til å gjøre det neste gang!Akers Avis var på besøk og fikk med seg begivenheten. Trolig kommer det en reportasje i avisen på fredagen.Vi kom noe sent i gang da det tok litt tid å skrive kamplister.Vi begynte med å vise hvordan en kamp foregår siden mange av deltakerne ikke hadde deltatt på noe konkurranse før.


Kort tid etter var vi i gang.Her er de 5 vektklassene:1:


Jonas Morshedy


Torje Agerborg Bjørshol


Maud Grønli Størland


Matteus Samany2:


Sivert Hognes


Said Eltujev


Asad Anwar


Herman Rustad


Jakob Häfner


Nils Pierre Aanerud3:


Wisam Abu Afifeh


Mahmod Saiew


Kim Oliver Hjertstedt Andersson


Fredrik Aas4:


Eskild Aalerud


Arvid Skjærstad


Tommy Karlstad


Osman Rasul


Kristoffer Stordalen Hansen5:


Omar Abu Afifeh


Petrit Asani


Kristoffer Stordalen HansenDet så ut til at alle koste seg og hadde det moro på matta. Det er det som er viktig!


Moren til kristoffer, Marianne, hadde bakt noen nydelige kaker som forsvant raskt. Foreldrene fikk både kaker og kaffe mens de ventet.Etter kampene var det utdeling av medaljer og diplomer. Det var populært.


Deretter var det kyllingpølser og brus/juice til alle.Vi hadde en liten oppvisning av noen voksne judoutøvere som viste noen luftige kast. Barna var ikke så opptatt av dette da det var viktigere for dem å spise pølser og studere medaljene sine :-)Stor takk til alle som bidro til at vi fikk gjennomført klubbmesterskapet på en bra måte nok en gang!


Shopen er åpen mandag 14. des kl. 19-19:30

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Des 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Narve kommer og holder shopen åpen for salg klokken 19:00-19:30 på mandag 14. desember.Klubbgenser:


Størrelser for barn: 4-6 år, 8-10 år, 12-14 år Pris: 300,-


Størrelser for voksne: Small, Medium, Large, XL, XXL Pris: 450,-Dersom man vil ha brodert navn på genseren koster dette 100 kroner ekstra (må etterbestilles)Ikke nødvendig med bestilling da vi har alle størrelser i shopen.Drakter, bager og diverse


Ikke sikkert vi har alt på lager, ta kontakt med Narve i forkant slik at han får bestilt. Vi garanterer ikke at vi klarer å skaffe det du vil ha, men vi skal prøve så godt vi kan :-)
Gradering Høsten 2009

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Des 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Følgende graderte seg:Til gult belte (5. mon):


Mats Samani


Julie Frøvik


Irma Fearnley


Otto Fearnley


Jonas Morshedi


Torje Bjørshol


Alexander Gooch


Benjamin Tong


Herman Helling


Nils Aanerud


Maud Grønli


Adrian Groth


Konrad Herefoss


Per Sørdal


Vilhelm Thoresen


Miguel Chinchilla


Assad Anwar


Omar Akram


Karl Henrik Berg Aune


Jesper Røn


Truls BrændvangTil gult med orange stripe(5. mon):


Brage Bjørshoel


Jacob Häfner


Fredrik Aas


Arvid SkjærstadTil orange (4. mon):


Wisam Abu Afifeh


Sean Vinje


Mahmod Saiew


Kim Oliver Hjertstedt Andersson


Said Eltujev


Victor Røed


Herman RustadTil grønt helbelte (3. kyu):


Rune Karlstad


Atle QuillerTil blått helbelte (2. kyu):


Mohamed EltujevNJJK gratulerer alle med det nye beltet!
Trøtte tryner og svette drakter

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Des 2009

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Denne gangen dro vi til Metro Bowling og her fant vi oss til rette med Bowling og Pizza. Litt kaos med pizzaen, men alle fikk mat til slutt.


Mye fin bowling, og kreativ bruk av barnegjerder gjorde at poengsummene jevnt over var høye.Nils kunne ikke være med på bowlingen da han spilte fiolinkonsert på skolen, men han kom sprekt tilbake på treningen senere på natta!


Første trening var det undertegnede som sto for, med fokus på at vi skulle samarbeide om oppgaver. Vanskeligere å gjennomføre i praksis enn man skulle tro;) Etter denne treningseansen ble det mer film for de som ville det, og andre aktiviteter som innebandy og fotball. Noen gikk og la seg ganske umiddelbart etter trening, men atter andre hadde satt seg store mål om å "døgne" (ikke sove på et døgn), og de klarte det. Stemningen når undertegnede sto opp blant disse var heller laber, og tilbakemeldingen var vel at man aldri skulle gjøre dette igjen. Ven til russetiden gutter, det blir nok av døgning da ;)Frokosten ble fortært etter særdeles snill vekking av Vibeke, og etter dette hadde André en kampinspirert økt, der man lærte noen triks rundt grep og snuinger.Oppryddingen ble gjennomført med de fleste barna som medhjelpere, men det var visst noen som stakk raskere hjem enn andre gitt....Til slutt må jeg takke alle foreldre som stilte opp: Ingunn, Arnfinn, Anders, Mads, Eivind, Vibeke, og Elen. TUSEN TAKK, uten dere hadde dette arrangementet ikke blitt så vellykket.Til neste gang vi skal trene sent og sove lite, sov godt :)Judohilsen fra André, Birger, Marius og Narve


Juba Pool

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Des 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Juba Pool er et stevne kun for de med gult og orange belte. Det er et kjempefint stevne på mange måter. Det er passe bra nivå på utøverne, det var ferdig i 12 tiden og det er i nærheten (Nadderudhallen).Følgende var med fra NJJK:


Deltagere:


Kim Oliver Hjertstedt Andersson


Kristoffer Stordalen Hansen


Said/Cedic Eltujev


Herman Rustad


Mahmood SaiewLagleder:


May LinnAlle vant flere kamper enn de tapte. Ikke nok med det så kjempet de med stil.


Tror trenerne gjør noe veldig bra om dagen, nå har utøverne våre gjort det veldig bra to stevner på rad. Som lovet hadde lagleder med sjokoladekake (Eskil hvor var du?).Tusen takk til alle foreldre + Mohamed som hjalp til!
Styret og trenerne utdanner seg i NJJK

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 6. Des 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Norsk grunnkurs i førstehjelp – 10.09.2009 Osloidrettens Hus, EkebergFra NJJK stilte Trener André Sunde Nilsen på dette kurset:Kurset var på 3 timer og dekket grunnleggende kunnskaper i førstehjelp. Vi gikk gjennom teori og gjorde praktiske øvelser og rollespill i grupper.Vi tok for oss følgende emner/tema:


• Kjeden som redder liv


• Medisinsk nødtelefon 1-1-3


• Sykdom, rus eller skade (finner man en person i hjelpeløs tilstand, må man finne ut hva tilstanden skyldes)


• Hjerte-lungeredning


• Fjerning av fremmedlegeme i halsen


• Akutt hjertesykdom


• Skader og ulykkerFor hjerte-lungeredning gjorde vi praktiske øvelser både på hverandre og på Anna (førstehjelpsdukke).For andre skader og ulykker hadde vi rollespill i grupper; her skulle noen fra en gruppe spille skadet og den andre gruppen skulle gi korrekt førstehjelp. Her tok ble det gjort øvelser for forskjellige senario som: bilulykke, fall (trapp, sykkel etc), brannskader m,m. Oppgavene gikk ut på hvordan man opptrer og best mulig behandler når mulig / eller gir midlertidig hjelp til medisinsk personell kan hjelpe. Vi tok for oss: sår, brannskader, indre og ytre blødninger, brudd og fjerning av fremmedlegeme i halsen.Mvh.


André


Trener NJJK
Regnskap for idrettslag


Dette er et kurs som settes opp av Oslo idrettskrets hvert år. Kurset er en gjennomgang av regnskaps- og revisjonsbestemmelsene for idretten, virkeområde, bokføring og


ansvar. Kurset egner seg for kasserer, valgte revisorer, styremedlemmer og leder i idrettslag. Det kan også være nyttig for andre som har verv i IL. Varighet 3 timer.Denne gangen sendte vi Vibeke Vinje på kurset, referat fra henne her:


Alle som hadde meldt seg på kom, så det ble litt trangt om plassen, men alle fikk et bord og en stol.


Foredragsholder var Vidar Waaden. Han har vært med i idretten i flere tiår, sittet i flere kubber som regnskapsfører og hadde bred kunnskap om hvordan dette skulle føres.


Kunnskapen om dette delte han med oss på en enkel og grei måte, det var ikke vanskelig å følge med på hvordan et regnskap burde føres, selv uten alt for mye mattekunnskap som bakgrunn. For som han sa at i dag finnes det mange regnskapsprogrammer for bedrifter som også kan brukes i klubber og foreninger om de store eller små.


Jeg vil absolutt anbefale alle som sitter i styret om å gå på dette kurset.Vennlig hilsen


Vibeke Vinje.


Styremedlem NJJKKurs om Klubbdrift.


Dette er også et kurs Oslo idrettskrets arrangerer hvert år. Vi sendte Vibeke Vinje og Lasse Kristiansen, les referat her:Vi fikk en enkel og grei innføring i hvordan man bør styre en klubb eller et idrettslag.


Hvilke lover som vi må forholde oss, og regler som Idrettskretsen har kommet med både av gamle og nye regler som gjelder i dag.


Hvordan vi skal Få inn penger i klubben var også et av temaene vi var innom. Det var mange som kom med innspill om hvordan de håndterte sine utfordringer i hvordan klubben best bør drives. Mange hadde også tips til hvordan man får penger inn fra medlemmene, ved at man har oppdaterte medlemslister, og at man måtte sørge for at alle utøverne følte at de ble tatt godt hånd om i klubben.Vi fikk også vite at skal man få gode utøvere så må man sende trenere og utøvere på treningskurs, med jevne mellomrom.Slik at man ikke sitter igjen med trenere som ikke følger utviklingen og man igjen mister utøvere. Vi fikk også vite hvilke kommunale midler vi bør og må søke på for å kunne få inn ekstra inntekter som sikrer driften i klubben.Vi må få flere på kursene som idrettskretsen holder, pluss at vi må følge med på trenerkurs innen vår egen særgren.Vennlig hilsenVibeke og Lasse


Styremedlemmer i NJJK
Referat fra Den store Kurs helgen


Dagen startet med å finne ut hvilke temaer vi ville være med på, alle foredragene gikk i store aulaer slik at mange kunne få med seg de foredragene med kjendisene som skulle komme.


Foredraget med Fredrik Skavland handlet om ”Deg på ditt beste”. Han fortalte hvordan han selv la opp dagen sin før han skulle på tv. Og hvordan de jobbet for å finne bakgrunnsstoff om gjestene som skulle være med. Hvordan de la opp de forskjellige temaene etter gjestene. Noen av gjestene hadde spesielle behov og hvordan de skulle behandle alle gjestene etter deres behov, og hvordan dette passet inn for hans måte å styre programmet på. Veldig artig å høre på han en hel time.


Et fordrag av Carsten O.Five handlet om bedriftsidrettslaget som en Gullgruve. Her hadde jeg ikke så mye å hente, men for de som driver med bedriftsidrett er dette virkelig vært å få med seg. Noen tips kunne jeg få med likevel, om hvordan man bør drive en klubb eller et lag i forhold til det økonomiske. Han hadde mange sammenligninger til hvordan tjene penger fra et lite eller stort lag/idrettslag. Definitivt verdt å få med seg dette også.Det var litt vanskelig å velge mellom noen av temaene, siden her er det mange gode foredragsholdere som har mye å komme med. Man bør nok være med på dette flere år, for noen av temaene går igjen. Og noen er nye hvert år.


Neste del som jeg var med på handlet om å sette musikk til ett arrangement. Det gikk på hva som ble gjort, og hvem som er speaker. Hvordan sette sammen et godt opplegg som gjør at publikum ønsker å komme tilbake til samme arrangement neste gang. Kanskje fordi de husker det var en veldig god stemning under pausene og selve det som ble utøvet under arrangementet. Her ble det laget en liten smakebit på hvordan man kunne gjøre det. Mange tips kom om hva man burde si, og hvor lenge man bør snakke mellom hver gang noe skjedde. Vi fikk komme med spørsmål og gi mulige forslag til forskjellige arrangementer. Absolutt noen å ta med seg dette også.


Siste del av dagen var jeg på et fordrag av Else-Marthe Sørlie Lybekk (Håndballspiller) Handlet om sunn jenteidrett. Her ble det snakket om idrett og spiseforstyrrelser, hvordan bør man håndtere dette, og hva kan man som trener gjøre for om mulig forebygge dette. Her hadde Else-Marthe mange gode innspill som hun selv hadde sett innen håndball, men som også kan relateres til mange andre idretter. Og særlig turn, ble nevnt. Her er det trenere som bør være gode rollemodeller, og være flinke til ikke å favorisere enkelte tynne utøvere, men også motivere de som er tykkere. Og få gjerne inn eksperter som kan komme til klubben og fortelle om hvordan man kan håndtere dette, og fortelle utøvere hvor viktig det er med et sunt kosthold. Slik at de kan prøve å unngå slanking og slankepress blant utøverne. Kan anbefale å høre på dette foredraget også.


Vibeke VinjeNY NJJK GENSER, ÅRETS ALLER BESTE JULEGAVE!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Nov 2009

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Størrelser for barn: 4-6 år, 8-10 år, 12-14 år Pris: 300,-Størrelser for voksne: Small, Medium, Large, XL, XXL Pris: 450,-Dersom man vil ha brodert navn på genseren koster dette 100 kroner ekstra (må etterbestilles)Ikke nødvendig med bestilling da vi har alle størrelser i shopen.Shopen er som vanlig åpen onsdag og torsdag
Natt-trening fredag 27. november 2009

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 17. Nov 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NATT-TRENING:


NJJK inviterer til natt-trening fredag 27. november 2009For: Nybegynnerparti barn, gulbelteparti barn og avansert ungdomStart: fredag 27. november – Kl. 18:00


Slutt: lørdag 28. november – Kl. 11:30Oppmøtested: NJJKPris: 200kr
Foreløpig program:


Vi tar t-banen til byen for å bowle litt + spise litt, deretter går turen hjemover til NJJK der vi har forberedt diverse leker og overraskelser.
Nattrening kl. 24:00 - 01:30.


02:00: Lysene slukkes i den ene dojoen, i den andre er lyset på


08.30: Frokost


09:30-11:00: Morgentrening


11:00-11:30: Opprydning og vasking (Det gøyeste av ALLT!!!)Husk å ta med:


• 200 kr


• Sovepose (+ underlag)


• Judodrakt


• JudopassPåmeldingsfrist: tirsdag 24. novemberKontaktperson:


Narve Bjørneseth TLF: 920 25 376


Påmelding på oppslagstavlen


eller på e-post til: narve.bjorneseth@njjk.noForesatte som kan delta:


Av trenerne stiller Narve (trener nybegynner og avansert ungdom) og André (trener nybegynnerparti). I tillegg til trenerne trenger vi foresatte som kan delta på bowling og foresatte som kan overnatte for å få til dette. Meld dere på!!
Klubben i mitt hjerte

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Nov 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Avstemningen Klubben i mitt hjerte er i gang, og stemmeperioden varer helt til 20. november kl 12.00.Gjør ditt for at så mange som mulig stemmer på NJJK. Alle kan stemme en gang per dag ved å lete frem klubben på dagbladet.no/klubben, eller ved å bruke linken under:Klikk her for å stemme på Norsk Judo og Jiu-jitsu KlubbDet er store pengepremier til vinnere, så vær med å stemme frem NJJK!

Imponerende innsats i Ippon cup 7. nov

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Nov 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det var hele 14 utøvere fra NJJK som deltok på Ippon cup i helgen:Eskil Aalerud


Victor Røed


Sam Lorgen


Sean Vinje


Sivert Hognes


Arvid Skjærstad


Lars Sundh


Petter Sundh


Kim Oliver Hjertstedt Andersson


Herman Rustad


Kristoffer Stordalen Hansen


Bjørn Kaare Aune


Simen Aas


Carl-Magnus FossumLagledere: Marius og May Linn med god hjelp fra foreldrene da kampene gikk på hele 4 matter samtidig :-)Vi trenerne var veldig stolte av utøverne da den ene etter den andre viste god teknikk og bevegelser, og god variasjon i kastteknikkene. Dette virker veldig lovende for fremtiden. Ikke bare fikk vi se taschiwasa(stående teknikker) men også newasa(teknikker nede).


Vi fikk inn mange scoringer og flere vant kamper eller gikk uavgjort.Fighterinnstinktet til utøverne våre var mer på plass denne gangen enn jeg har sett før.Mange gode judoopplevelser både for utøverne og trenerne denne helgen, her er noen korte stikkord om noen av de:


Herman fikk utøverne til å fly og Sean skremte motstanderne med spesielt fine judotakter og vinnerglede. Oliver viste at han kunne newasa bedre enn de fleste, Kristoffer viste at hvis man vil nok så kan man også vinne over gutter som er en del større enn han selv.


Simen avgjorde kampene sine overlegent på bare sekunder, ikke uventet. Simen er en klasse for seg.


Selv om senioren Carl Magnus måtte vente helt til kvelden med å få kamp viste han at han ikke har glemt judo selv om det er lenge siden han har gått konkurranse. Han ga ungguttene som trener to ganger daglig en motstand det oser respekt av :-)Vi ser at barna lærer utrolig mye av å konkurrere og oppfordrer alle å bli med på konkurranser for å lære teknikkene mer "i praksis".Som trener og leder av klubben var jeg utrolig glad for og stolt over å se hvor bra utøvere våre gjorde det!Go NJJK!830 cup 24. oktober

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Nov 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi var 9 påmeldte til 830 cup. Dessverre var det bare 5 som deltok pga


sykdom:Lars Sundh


Orts Asajev


Sivert Hognes


Bjørn Kaare Aune U15 -60


Simen Aas -60 U17 og U20Lagledere: Narve og May LinnDet var god innsats fra alle og vi tar med oss mange erfaringer hjem til treningen.


Vi hadde det gøy både på matta og utenfor :-) Storfavoritt Simen Aas tok både gull og sølv. Han var uheldig i en kamp der han kastet seg selv på ryggen men var suveren i de andre!


- Rekordunge judobarn

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 12. Okt 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Utdrag fra artikkelen under. Les hele artikkelen på Lokalavisen Groruddalen.– Knøttejudo er for barn fra tre til seks år. Dette er vårt mest populære parti, forteller NJJK-leder May Linn Hystad.Knøttepartiet trener én gang hver uke. Totalt skal barna gjennom tolv økter før jul.Fin grunntrening


Birger Aune er hovedinstruktør for knøttepartiet. Han ser fram til hver eneste trening.– Dette er veldig gøy. Jeg trener her for fjerde semesteret på rad, gliser han.Aune legger vekt på mye forskjellig på trening.– Kroppsbeherskelse er veldig viktig å lære, og det får de ved hjelp av diverse turnøvelser. I tillegg fokuserer jeg på at barna skal fungere i en gruppe, sier han.May Linn Hystad er fornøyd med opplærinngen klubben har å tilby.– I fotball er det ofte slik at foreldre uten trenerutdannelse trener laget. Hos oss har vi bare kvalifiserte trenere med utdannelse, sier Hystad.LInk til hele artikkelen: lokalavisen.no.

Ingen trening for barna i høstferien

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 28. Sep 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Som vanlig er det ingen trening for barn og ungdom i skoleferien, også høstferien.Ta kontakt på tlf 41440311 hvis du har spørsmål!
Fantastisk oppmøte på nybegynnerparti og knøttejudo

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Sep 2009

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

De var flinke, søte og små


vi trenger flere trenere nå!
Treningstider høsten 2009

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Aug 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Nye treningstider er lagt ut i dag.


Oversikten over trenere vil bli oppdatert innen kort tid.


Har du spørsmål eller ser eventuelt feil ta kontakt på info@njjk.noTreningstidene


26 utøvere graderte seg mandag 8. juni 2009

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Jun 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Disse graderte seg:Gult halvbelte (5. mon)


Sam Lorgen


Rasmus Lorgen


Einar Skjærstad


Arvid Skjærstad


Fredrik Aas


Jakob Häfner


Sivert Hognes


Brage A. Bjørshol


Serkan AydinGult halvbelte med orange stripe (5 mon+)


Victor Røed


Ask Rønaasen


Wisam Abu Afifeh


Kim Oliver Andersson


Arne Aune


Herman Rustad


Sean VinjeOrange halvbelte (4.mon)


Petter Sundh


Lars Sundh


Kristoffer Stordalen Hansen


Mathias BakkejordGult helbelte (5. kyu)


Anders IhlenOrange helbelte (4 kyu)


Atle Qviller


Geir Kvikne Skogsletten


Bo Nordlie Johansen


Thomas Førde


Therese EikumAlle gjorde en god innsats og alle besto til graden de gikk opp til.


I forhold til den tekniske utførelsen vil vi trekke frem nybegynnerpartiet barn/ungdom og de voksne som viste en spesielt bra gradering. Oliver og de voksne imponerte med å kunne det teoretiske veldig godt.Vi gratulerer alle med nytt belte!
SANDEFJORD CUP

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 27. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det var Lars og Petter sitt første stevne utenfor klubben. Det kunne man ikke merke. De viste kjempefin judo og gjorde undertegnede stolt. Kristoffer kastet sitt første Ipponkast med å bruke judoens grunnprinsipp: Utnytte motstanderens ubalanse. Når man beveger seg rett og har god balanse er det lett å kaste!Disse tre gutta vil nok imponere masse i fremtiden hvis de fortsetter på samme måte!Til en god forandring var alle NJJK-utøvere ferdig litt over 12:00. Aldri har laglederen gått sååå tidlig fra en judohall.


Været var strålende så det gjorde ikke noe å bli ferdig tidlig!
Referat Klubbmesterskap onsdag 10. juni

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Følgende vektklasser var det i klubbmesterskapet:Young Guns (20-27kg):


Sean Vinje


Rasmus Lorgen


Miguel Chinchilla


Victor Røed


Mathias BakkejordMiddel guns (30-35kg):


Einar Skjærstad


Jakob Häfner


Herman Rustad


Arvid Skjærstad


Fredrik Aas


Kim Olver Hj. AnderssonFast guns (36-40kg):


Sam Lorgen


Brage Bjørshoel


Mohamed Saiew


Wisam Abu Afifeh


Said EltujevTop Guns (40-49kg):


Tommy Karlstad


Kristoffer Stordalen Hansen


Youssef Jabran


Petrit AsaniSupertop guns (50-57kg):


Omar Abu Afifeh


Bjørn Kaare Aune


Ihsan Aatif


Serkan Aydin


Eskild AalerudGammel og god..:


Birger Aune


Lars Moland


Jakob Berg


Narve BjørnesethÅrets nye klubbmester ble Lars Moland!
Vi gratulerer alle med en god innsats!

Gradering 8. juni 2009

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Barn/ungdom


mandag 8. juni


Kl. 18:00 - 19:30


Junior/Senior


mandag 8. juni


Kl. 19:30-21:00
Graderingen koster 300,-


Inkluderer:


Sensorer


Nytt belte


Graderingsmerke


Judopass (til de som ikke har fått det før)Hvem skal gradere seg?


Det er treneren som melder på utøvere til gradering. Hør med treneren din om du er aktuell for gradering.

Sommerfest 13. juni for \"voksne\" NJJKere + foreldre

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Sommerfest for NJJKere over 18 år + foreldre:Program


13:45— Oppmøte Vippetangen. Vi tar ferge til hovedøya der vi griller og leker.


Samtidig som sommerfesten feirer vi også at Tormod blir 50 år!


Siste ferge går 23:53 men det er lov å dra før. Vanligvis drar den harde kjerne videre på et koselig sted i sentrum.
Ta med:


Penger til ferge/sporveiskort


Grillmat


Drikke


Godt humør


NJJK fikser/organiserer:


Griller, leker, premier og gave til TormodPåmelding på oppslagstavla eller til May Linn på e-post innen 8. juni.Kontaktperson: May Linn —> may.linn.hystad@njjk.no eller på tlf 41440311Klokkeslett: 13:45 —?


Dato: 13. Juni 2009
Meld deg på!Mvh


NJJK


LITE SØVN OG MYE MORO

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Mai 2009

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Hele overnattingen begynte litt skjevt da det ble påvist ringorm på torsdag med den følgen at dojoen måtte klores ned, i tillegg til at to av fire medhjelpere måtte melde avbud.


Det viste seg at barna synes det var gøy å vaske, og med mye hjelp fikk vi vasket en del før det ble reise til veitvet bowling. Med hjelp av Pappaene til Brage og Fredrik, i tillegg til Sverke (Pappaen til Rasmus og Sam) fikk vi kjørt hele gjengen i et lass. På veitvet ventet Lars og vi spilte bowling og spiste Pizza.Som seg hør og bør på guttetur fikk vi en liten skade, men Osman var kjempetøff og lot seg ikke hindre av bowlingskader på overnattingen ;)Sverke var med på bowlingen og hjalp til med å få barna tilbake til Haugerud. Stor takk for det!!! Uten denne hjelpen hadde Lars og undertegnede sannsynligvis slitt litt...Vel hjemme på Haugerud ble det mer vasking, og Brage utmerket seg som en kjempevasker og tok nesten hele dojoen alene!Etter nøye soveplass-sjekk av General Narve og Oberst Lars, ble det litt film før første trening begynte. Undertegnedes lag vant Sumo-konkurransen, og alle var kjempemotiverte.Etterpå ble det en sprett og innebandy for de som ville, men de fleste endte opp med å se på film. Noen ville gjerne døgne (være opp hele natta!), men de siste gikk til slutt og la seg 06:00.Som advart om tidligere på kvelden ble barna vekket av brannøvelse klokken 08:15, og brukte litt tid på å tømme dojoen (to og et halvt minutt), gør de kom ut i solskinnet og ble overrasket med frokost i det grønne. Etter en matbit og litt klaging over at det var kaldt, hadde Lars og undertegnede laget en ”fantastisk” treningsøkt med mange nye utfordringer. Etterhvert hørte man faktisk latter i dojoen selv om alle var stuptrøtte.Takk for nå og vel møtt til neste NATTRENINGRei fra Narve

Treningssamling med Davor Vlaskovac til helgen

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

BARN:


Det er en trening for barn på lørdagen 12:30-14:00.UNGDOM/JUNIOR/SENIOR:


Fredag: 18:00-20:00, Lørdag: 10:00-12:00, 15:00-17:00.STED: NJJKs lokaler på Haugerud.Meld dere på til info@njjk.no innen onsdag kveld!For spørsmål: Ta kontakt på tlf 41440311. Tar jeg ikke tlf .. legg igjen nummer på telefonsvareren så ringer jeg tilbake.

Forbundstinget

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NJJK stilte med 3 representanter (Narve Bjørneseth, Lasse Kristiansen og May Linn Hystad) og en observatør (Dag Hodne) på forbundstinget. I tillegg var Kristoffer Halmøy tilstede som generalsekretær, Gøril Johansen som leder av Landslagskomiteen og Esther Myrebøe som medlem av Medisinsk-Psykologisk Komité.Det gikk ganske rolig for seg selv om det var nok noen med høyere puls enn andre der.Vi har fått en ny president og fått en del nye medlemmer i forbundsstyret. Dette tror NJJK kan bli bra og ser frem til å se hva dette kan føre til.Undertegnede ble valgt inn som ny leder av forbundets valgkomite.Les mer om forbundstinget på www.judo.no .

4 GULL, 2 SØLV, 1 BRONSE OG KONGEPOKAL TIL NJJK I NM

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NM var i år lagt til et hotell på Bolkesjø i sammenheng med forbundstinget.Vi hadde 6 deltagere med denne gangen: Musafir Malang, Stig Traavik, Gøril Johansen, Stian Bakken, Simen Aas og Esther Myrebøe.Stian Bakken og Simen Aas imponerte som vanlig med lekre teknikker og vant sine klasser. Stian Bakken stilte også i Juniorklassen (U20). Der ble motstanden noe tøffere men han klarte allikevel å prestere til et sølv!Musafir hadde ikke dagen og kom dessverre ikke videre ut av puljen sin.Gøril sin klasse -63 Senior Damer var en kjempetøff klasse med 11 deltagere. Det var mange spennende kamper å se. Ane fra Oslo Judoklubb slet seg til gullet. Hun kommenterte at spesielt kampen med Gøril var veldig slitsom. Gøril viste bra takter og endte på en 3. plass.Åpen klasse for Damer var tilsvarende tøff. Esther viste seg å være den tøffeste. I finalen imponerte hun stort og tok gull. Gøril fikk 5. plass i samme klasse. Esther vant også sin egen vektklasse, -70.Stig Traavik var også en av favorittene. Han viste at de eldste er eldst… helt til finalen.


Junioren Vegard Sæther Grytting (Ippon judoklubb) trener med Stig hver uke. Stig har forsøkt å få Vegard til ikke å gjøre en feil han alltid gjør i forhold til sin yoko-tomonage. Denne gangen hørte han på Stig :-) Det ble sølv på Stig.Det var en koselig bankett denne gangen med både NM sanger og tørre vitser.GULL:


Esther Myrebøe -70kg Senior Damer


Esther Myrebøe Åpen vektklasse Senior Damer


Simen Aas -66kg U17 Gutter


Stian Bakken -55kg U17 GutterSØLV:


Stian Bakken -55kg U20 Herrer


Stig Traavik -73kg Senior HerrerBRONSE:


Gøril Johansen -63 Senior Damer5. PLASS:


Gøril Johansen Åpen vektklasse Senior Damer
Åpent trøndersk - referat

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Mai 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Utøvere:


Kristoffer Stordalen Hansen


Victor Røed


Wisam Abu Afifeh


Omar Abu Afifeh


May Linn HystadLagledere:


Vidar Hansen


Elen Røed


May Linn HystadSjåfør: Vidar HansenFor en liten stund siden dro vi en liten gjeng nordover til Levanger for å delta på Åpent trøndersk med treningssamling. Vi leide en 9-seters bil slik at vi alle var i samme bil.


Det er ganske langt å kjøre til Levanger slik at vi får god tid til å bli bedre kjent med hverandre. Vi spilte Nintendo DS Lite, hadde spørrekonkurranse, så filmer og pratet masse.


Vi spiste middag i Trondheim på veien. Ikke visste vi hvor smart det var å servere Vidar kald pizza.. hehe.. det endte i hvert fall med at vi hadde gratis middag på veien tilbake!Når vi kom frem var det kun tid til bittelitt leking før det var tid for å sove. Alle sov i hallen. Foreldre er visst ikke helt vant til dette underlaget men det gikk bra. Det var mange som overnattet i hallen så litt knirking og snorking måtte vi tåle.Så var det konkurranse. Barna våre var spente. De kjempet bra alle sammen. Kristoffer imponerte med å vinne overlegent en av kampene, det samme gjorde Omar. Victor gikk veldig jevnt med sine motstandere. Wisam har blitt ungdom og måtte gå i ungdomsklassen. Dette var en ekstremt tøff klasse i år men Wisam gjorde utrolig mange gode judobevegelser som han kommer til å få uttelling for litt senere. Blant annet hadde han et veldig godt o-uchi-gari forsøk.


Trener May Linn hadde også bestemt seg for å bevege seg litt ute på matta denne gang. Det viste seg at disse gamlingene går ikke kamp før nesten på kvelden. Barna og foreldrene tok derfor en tur på tivoli. Der moret de seg godt og brukte opp nesten alle pengene sine..En god stund etter tivolituren var over skulle undertegnede ut i ilden. Det gikk overraskende lett til å være første ”judotrening” i år. Det viser seg at man glemmer ikke så lett judo når man først har lært seg det. Jeg fikk gull i både -63 og åpen vektklasse. Det var gøy.Så var det tid for mat igjen. Vi spiste på kinesisk restaurant. Masse god og rimelig mat. Selv om vi spiste masse var det plass til dessert.


Tilbake i hallen igjen viste barna at de har mye energi, spesielt etter desserten kanskje?


Vidar klagde over at det var varmt. Utspekulerte kvinner har alltid en løsning på slike problemer ..hehe.Til slutt var det tid for å sove. Litt mindre snorking denne natten da mange andre klubber hadde dratt hjem.


Dagen etter konkurransen var det treningssamling. Det var ikke så lett å vekke alle men vi fant en passende metode for alle Etter frokost var det trening med flere gode trenere, blant annet Wolfgang Biedron (7. Dan).


Etter trening ble det mattebæring og en lang tur hjem igjen.Vi var alle enige om at det hadde vært en kjempebra tur! Vi satser på at flere drar neste år.

Natt-trening fredag 8. mai

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Mai 2009

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Foreløpig program:


Vi tar t-banen til byen for å bowle litt + spise


litt, deretter går turen hjemover til NJJK der vi


har forberedt diverse leker og overraskelser.


Start: 8. mai - Klokka 18:00


Slutt: 9. mai - Klokka 11:30


Oppmøtested: NJJK


Pris: 150krNattrening kl. 24:00 - 01:30.


02:00: Lysene slukkes i den ene dojoen, i den andre er lyset på


09:30-11:00: Morgentrening


11:00-11:30: Opprydning og vasking (Det gøyeste av ALT!)Husk å ta med:


• 150kr


• Sovepose (+ underlag)


• Judodrakt


• JudopassKontaktperson:


Narve Bjørneseth TLF: 92025376


Påmelding på oppslagstavlen


eller på e-post til Narve Bjørneseth


Oppussingen nesten ferdig!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Apr 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

(20.04.2009) StatusTormod og jeg var innom judoen i går for å se status for oppussingen samt for å vaske over mattene slik at det er klart for trening i kveld.


Det går sakte men sikkert fremover. Vi fokuserer på kvalitet og da tar det tid!Det som gjenstår nå er trapp ned til dojo 2, lister over mattene, noen spesialtilpassede matter og litt småplukk her og der.Det er moro å se hvor fint det blir!(08.04.2009) Inspeksjon!Bildene er fra dagens "inspeksjon" (større bilder her). Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår. Spesielt kutting av gulvmatter langs alle vegger. Mattene ble ikke levert før sent mandag, så det er grunnen til forsinkelsen. Noen må nok jobbe hele påsken, ser det ut til!!I dojo 2 blir det 8 små 3x3 arealer i gult. I dojo 1 blir det to 4x4 arealer (som eventuelt skal utvides til 5x5).Ingen veggmatter er montert enda.Dette blir veldig bra! Alt skal være klart til første trening etter påske!


(05.04.2009) Dugnad i helgen!Mattene er fjernet, gamle ledninger er dratt ned, og det feltet som er synlig over de nye veggmattene er nymalt.Noen få har holdt ut hele helgen!Nå er det klart for Ifas som skal stå for montering av veggmatter og legging av nye gulvmatter.


(03.04.2009) Nå forsvinner veggmattene!Vi river ned mattene på veggene i dojo 1. Disse har stått der siden ca. 1980! Nå skal vi få nye veggmatter i bedre farge og kvalitet. Siden vi fokuserer på brannsikkerhet fikk vi ikke så mange fargevalg, men det blir mye bedre enn nå!I tillegg til dette bytter vi ut alle gulvmattene til noen mer friske og nye matter.De "gamle" mattene blir midlertidig lagret på kjøkkenet (Vi kommer til å lage et lager til de om en liten stund i nødutgangen i dojo 2) Disse mattene skal vi bruke til stevner og oppvisninger NJJK arrangerer. Vi kan også bruke de til utleie og eventuelt salg.


(02.04.2009) Dojoen pusses opp!Dette er et resultat av en prosess som startet for nesten 3 år siden. Styret har jobbet jevnt og trutt for å få dette til sammen med idrettsetaten.


Flere store endringer vil komme i løpet av 1-2 år.Det blir veldig spennende å se hvordan våre lokaler ser ut etter påske!
Kjempegod innsats i Juba Pool i helgen!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Mar 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Juba Pool er en konkurranse for barn med gult og orange belte. Det var hele 90 barn med i helgen. Selv om Ippon Judoklubb hadde glemt mikrofonen hjemme så gikk det veldig bra :-)Vi hadde følgende deltakere fra NJJK:


Sean Vinje


Johan Flaa


Marit Flaa


Arne Aune


Eskild Aalerud


Kristoffer Stordalen Hansen


Oliver AnderssonLagledere: May Linn Hystad og Birger Aune.Sean kastet selv de store gutta og Oliver ble ferdig med kampene sine på noen sekunder pga fine Ippon-kast (10 poengere).


Det ble flere seiere enn før for alle sammen og barna viste fin judo. Det er deilig å se at vi er noen av de med best bevegelse og teknikk!


Vi er stolte av dere!Stevnet/konkurransen ble ferig klokken 13:00 med at alle fikk fine medaljer.

To GULL til NJJK i Vårspretten

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Mar 2009

Originalt skrevet av: Bjørn Kaare

Vi hadde mange fine utøvere på Vårspretten den 07.03.09. Alle stod på og gjorde det de var gode for. Det var dessverre noen som gikk på nesa, men flere gjordet det veldig bra.En av pappaene prøvde å filme mye av det som skjedde ute på matta men det viser seg at dommerne går i veien for kamera hele tiden. Mange strålende kast. Noen ikke så strålende. Og en dommer som er trangsynt, han sa ippon (ti poeng) etter at jeg hadde landet veldig på siden/skulderen.Stian og Simen tok GULL.Bjørn Kaare
DUGNAD 11. MARS

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 10. Mar 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Alle som møtte opp var flinke og vi fikk gjort kjempemasse!Jeg er noe overrasket over at når det var dugnad så kom det kun ca 5 stykker fra seniorpartiet når det pleier å være nesten 30 der på vanlig trening. Regner med at noen har dårlig samvittighet og dukker opp 3. april da vi skal rive ned veggmattene i dojo 1.
Superdrops - taekwondo med Mona Solheim!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Mar 2009

Originalt skrevet av: Esther Myrebøe

Les mer om Mona her: www.monasolheim.noDet skjer først fredag 20. mars 18.30, men beskjeden kommer tidlig så dere har tid til å tøye dere mjuke som strikk så vi under kyndig veiledning kan more oss med å sparke hverandre i hodet slik taekwondofolk er så flinke til. (siden jeg personlig har små forhåpninger om å bli mjuk nok til å rekke opp til andres hoder med mine føtter er min hemmelige plan åpne med et lite kast så den andres hode rekker ned til mine føtter...)Det hele finner selvfølgelig sted i dojoen på Haugerud. Hold dere ellers oppdatert om om blanda drops og andre aktiviteter med kalenderen på njjk.no!

Grasrotandelen kan gi klubben inntekter

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Feb 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vil du gi din støtte til NJJK?Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i NJJK!Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av. Det betyr at NJJK vil motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i 2009.Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.Vinn – vinn!


Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede 1. mars, og du gjør det på én av følgende måter:


  1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Last ned strekkode her


  2. SMS: GRASROTANDELEN 983245536 til 2020 (tjenesten er gratis).


  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no


  4. Norsk Tipping Mobilspill.Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!

Årsmøte NJJK 25.02.2009

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Feb 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

18 medlemmer stilte opp på årets årsmøte i NJJK.


Mange tanker og ideer gjorde til at årsmøtet varte vel og lenge i ekte NJJK-stil.Protokoll kommer etterhvert, men vi kan røpe resultatet av valget:Styret NJJK fra og med 25.02.2009:


Leder - May Linn Hystad


Nestleder – Lasse Kristiansen


Styremedlem – Magnus Harder Nilsen


Styremedlem – Narve Bjørneseth


Styremedlem – Terje Bakken


Styremedlem – Vibeke Vinje


Styremedlem - Arne Midtlund


Styremedlem – Therese Eikum


1. Varamedlem – Nils Halvor Valen


2. Varamedlem – Håvard HamarslandValgkomite:


Leder - Stian Jespersen


Medlem – Jørn Terje Krekling


Medlem – Lars Moland


Varamedlem – Birger AuneRevisorer:


Revisorer - Terje Lund og Andre Sunde NilsenRepresentanter til ting og møter i de organisasjoner laget er tilsluttet:


Norges Judoforbund mai 2009: Lasse Kristiansen, Narve Bjørneseth og May Linn HystadUndertegnede gleder seg til å arbeide med et nytt styre!


Saksliste årsmøtet onsdag 25. februar kl. 1800

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Feb 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Last ned årsberetningen.SAKSLISTE1. Konstituering


- Registrering og godkjenning av de stemmeberettigede


- Godkjenning av innkallingen


- Godkjenning av sakslisten


- Godkjenning av forretningsorden


- Valg av dirigent – Styrets innstilling: Terje Lund


- Valg av referent – Styrets innstilling: Arne Ivar Hansen og Therese Winger


- Valg av 2 medlemmer til å til å undertegne protokollen


- Valg av tellekorps2. Behandle styrets årsberetning


- Komiteenes arbeide og resultater


- Medlemsstatistikk


- Styrets og komiteenes sammensetning3. Behandle regnskap


- Resultatregnskap for 2008


- Balanse pr. 31.12.08


- Revisors rapport4. Innkomne forslag – Ikke lovsaker


Ingen innkomne forslag.5. Innkomne forslag – Lovsaker


Ingen innkomne forslag.6. Fastsette kontingent


Styrets foreslår å beholde dagens kontingentsats7. Vedta budsjett for 20098. Behandle idrettslagets organisasjonsplan9. Valg


Styret:


Leder - May Linn Hystad


Nestleder – Lasse Kristiansen


Styremedlem - Magnus Harder Nilsen


Styremedlem – Narve Bjørneseth


Styremedlem – Terje Bakken


Styremedlem – Vibeke Vinje


Styremedlem - Arne Midtlund


Styremedlem – Therese Eikum


1. Varamedlem – Nils Halvor Valen


2. Varamedlem – Håvard HamarslandValgkomite:


Leder - Stian Jespersen


Medlem – Jørn Terje Krekling


Medlem – Lars Moland


Varamedlem – Birger AuneKomité for Henrik Lundhs Minnefond:


Leder - Morten Kompen


Medlem - Jørn Terje Krekling


Medlem – Stian Jespersen


Varamedlem - Dag HodneRevisorer:


Revisorer - Terje Lund og Andre Sunde NilsenRepresentanter til ting og møter i de organisasjoner laget er tilsluttet:


Styrets forslag:


Norges Judoforbund mai 2009: Lasse Kristiansen, Narve Bjørneseth og May Linn Hystad


Norges kampsportforbund: Har ikke ting i 2009.10. AvslutningLast ned årsberetningen.

KM 31. jan 2009 - Gøril ble kretsmester!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Feb 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Victor var først ut i ilden. Kjempemotivert gikk han ut og viste at han hadde lært mye judobevegelse og teknikker. Johan gikk rett etterpå og viste samme gode takter som Victor. Johan viste også at han var god på overgangen fra tachiwasa(Stående teknikker) til newasa(bakketeknikker).


Arne gikk samtidig med Johan og viste at han har lært mye han og. Arne klarte å slå en grønnbelte! Bra Arne!Victor, Arne og Johan viste et enormt fighterinnstinkt, lagleder May Linn ble imponert over innsatsen.Etter en god stund var det dags for seniorene. Trener Esther kom og fikk tapet opp Azizi og hjalp til med coachingen av utøverne.Vi stilte med Azizi og Gøril i seniorklassen.Azizi vant den første kampen på blant annet en heftig kataguruma mot en brunbelte. Vektklassen var slått sammen slik at Azizi gikk med folk som var hele 10 kg mer enn han. Han kjempet veldig bra og viste at han har et bra talent. Det var flere godt trente og erfarne utøvere i klassen så vi er veldig fornøyd med innsatsen til Azizi.Gøril viste at de eldste er eldst og banket de yngre jentene i hennes klasse. Gøril ble kretsmester!Alle kom seg trygt hjem, selv de som satt på med undertegnede :-)
Nyttårsstevnet 2009

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Jan 2009

Originalt skrevet av: Esther Myrebøe

Fem NJJK´ere var påmeldt til Nyttårsstevnet i helgen som var – Azizi som eneste senior, Sakan og Mohamed i junior, Stian og Simen i ungdomsklassene, mens undertegnede og Andreas hadde tatt på seg å ta vare på dem på vegne av klubben.


Stian og Andreas blei dessverre forhindra fra å møte på grunn av sjukdom. Det spørs om det ikke var flere som ikke var helt friske, verken Azizi eller Simen følte seg i form og var nok ikke helt fornøyd med egen innsats.Simen klarte seg greit i u17 allikevel og vant klassen med fire seire, så resultatet ble så bra som det kan bli – men om man som Simen har langsiktige og høye mål er prestasjonen i løpet hver enkelt kamp viktigere på sikt enn sluttresultatet. Simen var opprinnelig påmeldt også i u20 men trakk seg, et smart trekk med tanke på at sesongen så vidt har begynt og at det kommer flere og viktigere stevner framover.Sakan og Azizi gjorde det ikke fullt så godt resultatmessig, begge tapte to kamper hver, men gjorde en veldig god innsats under kampene, spesielt med tanke på at begge har trent judo i svært kort tid.Azizi graderte seg til gult i slutten av november og deltok nå på sitt andre judostevne noen sinne mens Sakan tok opp judo igjen i oktober etter en veldig lang pause og også nettopp har byttet ut sitt gamle monbelte med et gult seniorbelte. Med mer trening og erfaring vil tilsvarende innsats garantert gi bedre utbytte.Mohamed gikk nok ikke fullt så bra som han pleier og tapte også sine to kamper, fredagens juleball med skolen hadde kanskje litt å si?Azizi følte seg så pass dårlig at han måtte reise hjem tidlig, mens vi andre blei igjen helt til alle var ferdig med sine kamper og enda til Simen hadde fått sin medalje - jeg synes det er både hyggelig og viktig at vi som klubb er der for hverandre når vi er ute på tur.Felles for alle våre deltakere er at de er veldig motivert for mer trening og konkurranser og vi kan se fram til å følge dem videre!


Esther