Grasrotandelen kan gi klubben inntekter

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Feb 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vil du gi din støtte til NJJK?



Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i NJJK!



Når du skal levere spill fra og med mars 2009, vil du bli gjort oppmerksom på at Grasrotandelen finnes. Denne informasjonen vil møte deg uansett om du spiller hos en kommisjonær, via norsk-tipping.no, på en spillterminal eller på mobilen.



Det blir satt av penger til grasrotmottakeren din for hvert eneste spill du leverer. Selv om ordningen starter i mars, vil den ha tilbakevirkende kraft fra 1. januar av. Det betyr at NJJK vil motta Grasrotandelen av det du har spilt for så langt i 2009.



Spillerkortet til Norsk Tipping er selve nøkkelen til Grasrotandelen. Du må altså spille registrert for å være grasrotgiver. Når du har funnet frem til den du ønsker å støtte, blir dette registrert på deg som spiller. Grasrotandelen gjelder på alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.



Vinn – vinn!


Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto gir Norsk Tipping fem kroner, som går direkte til den mottakeren du selv har knyttet til deg.



Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen allerede 1. mars, og du gjør det på én av følgende måter:


  1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer. Last ned strekkode her


  2. SMS: GRASROTANDELEN 983245536 til 2020 (tjenesten er gratis).


  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no


  4. Norsk Tipping Mobilspill.



Mer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.



Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.