NJJK på Lunden festivalen

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Jun 2013

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Lunden festivalen er et årlig arrangement som holder til på et sted kalt Youngslunden. Dette er rett bak Bryn skole.



NJJK ble tipset om dette fra Stordalen Hansen familien. Tusen takk :-)



Med partytelt, noen matter og njjkere stilte vi opp for å vise oss litt frem. Etter hvert ble vi veldig populære... Det som slo an var å la ungdommene/barna sloss mot hverandre. Vi fulgte godt med og ingen ble skadet ;-)



Vi hadde dessuten med oss noen tøffe gutter til å lede kampene, lære barna/ungdommene litt teknikker og innimellom vise litt luftige kast.


Undertegnede fikk vist noen kast også for å vise at vi jenter kan få det til vi også ;-)



Magnhart gikk rundt og pratet med folk, Agnar lurte ungdommene til å komme og prøve, Maia pratet med jentene, Kaisa lå der i sin hjemmelagde judodrakt og så søt ut og jeg passet på at alt gikk bra.



Bjørn Kaare var en engel og fikset all bæring av judomatter, bord og judofigur hjem til NJJK med god hjelp fra Vidar "Transport" Hansen :-)



Det var en koselig festival som vi håper å komme til også neste år.



Tusen takk til alle som hjalp til for at NJJK på en god måte fikk vist seg frem på Lundenfestivalen. Disse hjalp til: Kristoffer Stordalen Hansen, Vidar Hansen, Lars Vasaasen, Marianne Stordalen Hansen, Noor Malang, Musafir Malang, Nazar Nazari, Bjørn Kaare Aune, Azizi Zolteqar, Maia Blomfeldt, Magnhart Johannesen, Agnar Bjørnseth, Kaisa Hystad Vasaasen og May Linn Hystad


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.