Vellykket nattrening

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Sep 2014

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Det var etterhvert 25 deltakere som deltok og det var en fin blanding av nåværende judoutøvere og kompiser som var med og prøvde judo for første gang.



Oppmøtet var kl 18:00 og alle ble registrert med navn og telefonnr til foresatte. Alle barn og unge var deretter ute på matta og lekte til det var tid for utendørstrening med Lars Vasaasen. Her ble deltakerne innordnet på to rekker og det ble en fin time med grunntrening fra forsvaret med vekt på kondisjon. Løp på rekke, ildmarsj og trening på kryping med rumpa lavt i terrenget var elementer vi fikk vært med på.



Tilbake på Haugerud fikk alle seg litt å drikke og deretter var det på tide å leke mer i dojo 1 frem til maten var klar like før klokken 21. Da kom det ni store pizzaer fra Toni’s pizza. Etter maten var det omlag to pizzaer som ikke var spist om – men neste morgen viste det seg at restene hadde forsvunnet helt av seg selv i løpet av natten.



Nattreningen startet klokken 23:30 og vi holdt på i 90 minutter og fikk gjort masse koordinasjonsøvelser i par samt lært bort fallteknikk og et par holdegrep til judovennene våre og deretter fikk alle både slåss med hverandre og prøve å bli kastet av trenerne.



Etter treningen var det valg mellom å legge seg i dojo 2 og å herje videre med noe lavere lydvolum i dojo 1. De aller fleste valgte herjing og lek i dojo 1. Det var en god del barn som prøvde å døgne, men bare et fåtall som ikke duppet av litegrann mot slutten.



Frokosten ble servert kl 08:00 og da ble også alle vekket slik at de fikk spist og gjort seg klar før siste treningsøkten som startet klokken 09:00.



På siste treningsøkt fikk judovennene repetert instruksjon av holdegrep samt at alle sammen fikk slåss i sumo-stil mot hverandre. Ingenting å si på innsatsen her og alle så fornøyde ut selv om det kan tenkes at opptil flere kom til å legge seg tidlig på kvelden lørdag.



Etter treningen hjalp alle barna med å rydde og få det fint i lokalene før de ble hentet av foreldrene.



Tusen takk også til trenerne, Lars Vasaasen, Lars Moland, Mathias Hansen og Birger Aune. Takk også til Elen Røed som bidro med god hjelp til rydding og ordning.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.