NJJK online fyller 1 år

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Jan 2002

Undertegnede, Kristoffer Halmøy, er redaktør for internettsidene til NJJK. Jeg skal ta for meg noe av det vi har oppnådd med sidene våre i løpet av dette første året, og også hvor vi håper å være til neste år igjen.

Klubben har fått mange fine tilbakemeldinger på denne siden, og det er vi stolte av. Den kanskje største utmerkelsen vi har mottatt var av sjefen for JudoMania Online, som kåret oss til "Norges beste side for en judoklubb". Det var moro.

Hva har vi fått til med sidene våre?
I løpet av året har vi fått nytt design. Vi er kjempefornøyde, og det er et design som passer oss bedre føler vi selv.
Av alt innhold er vi mest stolte av graderingspensumet for beltene 5.-1. mon/kyu. Det ble utarbeidet av Jørgen Moland, og tilrettelagt for internett av undertegnede. Det har vist seg å være en nyttig ressurs for medlemmene våre, og er en av de sidene med flest treff. Spesielt moro var det å få godkjennelse av "The Judo Information Site" til å bruke bilder fra deres arkiv for å illustrere kastene.
Nyhetsarkivet vårt begynner å bli respektabelt. Vi har referert fra stevner og turer, samt intervjuet aktuelle personer i miljøet vårt, med god hjelp fra medlemmene. Klubbnyhetene har en egen kategori hvor man finner info fra klubben til medlemmene. I tillegg har vi en egen kategori for nyheter funnet andre steder på nettet. Mye henvist til Norges Judoforbund og det Internasjonale Judo Forbund, men med noen godsaker fra annen presse med javne mellomrom.
Løsningen for å presentere nyhetene er utviklet av Astra Design og spesiallaget til NJJK. Med autorisasjon gitt av redaktør kan trenere og styremdlemmer selv skrive inn nyheter gjennom en ren webapplikasjon. Gjør mye av arbeidet enklere. Samtidig genereres det automatisk en "nyhets-ticker" som vises på forsiden, som faktisk andre enkelt kan implementere på sine egne sider. Akkurat som VG og andre store nettaviser tilbyr!
Samtidig har vi et nyhetsbrev som sendes ut omtrent annenhver måned, har det vist seg å bli, med aktuelle nyheter og ny info på siden.
Bildearkivet vårt teller nå etter 1 år 170 bilder! Vi takker alle bidragsytere så mye. Det finnes også et lite utvalg av små videosnutter av kast fra konkurranser. Dette liver opp siden vår.

Hva er status?

 • Nyhetsbrevet vårt har 76 mottakere.
 • Over 8800 besøkende på siden dette året. Det betyr nesten 25 besøkende hver dag!
 • Vi har fått sponsorer som betaler rundt halvparten av utgiftene vi har hatt med siden.
 • Stor del av rekrutteringen til nybegynnerpartiet har kommet gjennom internettsiden.

  Hva er neste skritt?

 • Vi har planer om å lage et online medlemsregister for enkel registrering og oppdatering av info.
 • Vår egen lille butikk på nett med aktuelle produkter for våre medlemmer.

  Til slutt vil jeg bare takke alle som har bidratt til å utvikle sidene våre. Håper at sidene våre vil fortsette å brukes, og at enda flere vil bidra!


 • Kommentarer

  Logg inn for å skrive en kommentar.