Sesongavslutning vår 2002

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 19. Jun 2002

Gradering onsdag 12/6
Det ble vist masse god judo, og sensorene var godt fornøyd med det som ble vist. Alle som gikk opp til gradering sto, og fikk sine nye belter. Det var:
- 8 utøvvere til gult belte (5. mon)
- 24 utøvere til oransje belte (4. mon)
- 4 utøvere til grønt (3. mon)
Vi gratulerer alle så mye med de nye beltene !

Klubbmesterskap 17/6
Det var i år 35 deltagere i klubbmesterskapet. Det startet med barneklasserne Elefant, Elg, Bever og Struts. De viste god judo, og innsatsvilje. Spesielt moro var det å se nybegynnerne som nettopp hadde fått gult belte. Masse bra judo.
I Barneklassene blir det ikke delt ut seier etter kampene, men det fokuseres på at alle skal ha det moro, og få gå noen kamper. Alle blir derfor premiert etter at de har gått sine kamper.

Det året utøverne fyller 13 år kan de være med å konkurrere om seire, medaljer, heder og ære. Det var to ungdomsklasser i år.
I Hauk-klassen møttes de to favorittene Tore og Erik Rudlang allerede i første kamp. Det skulle vise seg å bli en liten finale ettersom de begge skulle vinne sine resterende kamper. Det ble som alltid jevnt når disse møtes, men Tore som forøvrig veier 2 kg mer enn broren fikk satt inn et fint kast, og fikk ippon. De andre kjempet tappert om plassen etter Rudlangerne, og Martin Hemmer kapret bronsen. Klubbmesterskap til Tore Rudlang.
1. Tore Rudlang, 2. mon
2. Erik Rudlang, 2. mon
3. Martin Hemmer, 3. mon

I Ugle-klassen skulle det igjen bli oppgjør mellom Håkon, Ole og Øyvind med Kim Andre som outsider. Disse gutta har møttes utallige ganger de siste årene, og resultatene er som alltid umulige å spå. Øyvind trakk det lengste strået denne gangen, og sikret seg Klubbmester-tittelen med seier i alle kampene. Håkon Kristiansen kom på andre, Ole deretter, og så Kim Andre som ikke hevdet seg i toppen denne gangen. Kim Andre viste tæl idag, så han kommer nok sterkere tilbake.
1. Øyvind Stiansen, 2. mon
2. Håkon Kritiansen, 2. mon
3. Ole Moland, 2. mon

Så var det nissene sin tur...
Den siste klassen med de store gutta, eller "Nissene" som vi også kaller dem kom etter at de små hadde fått seg en pølse, og benket seg klar til action.
Lars mot Lars i første kamp ville nok gi oss en pekepinn på om om den 4 ganger tidligere klubbmester Lars Moland skulle klare det for 5. gang på rad, eller om det kanskje skulle bli Lars Vasaasen som tok over hegemoniet. Moland ble for passiv, og ble tappet for de kreftene han hadde. Vasaasen fikk 3 kokaer, og sikret med det en fortjent, men ikke overlegen seier. Meget bra av Vasaasen.

Mathias vant sine to første kamper enkelt mot en gjest fra Førde; Sergei Kirienko, og Moland. Det ble dermed en ren mesterskapsfinale når Vasaasen og Mathias møttes i den siste kampen. Lars scoret først, go fikk yoko, men Mathias kom tilbake og kastet Lars flott. Ledet med Waza-ari når han begynte å bli sliten... Han gikk rolig og behersket rundt og sparte på kreftene før han kastet en skikkelig Harai-goshi så Lars ikke skjønte hva som hadde skjedd før han tenkte; "dette var flaut". Overlegen seier til Mathias, og igjen Klubbmester etter at han de siste årene har måttet se Lars Moland foran seg.
1. Mathias Hansen, 1. kyu
2. Lars Vasaasen, 4. kyu
3. Lars Moland, 2. kyu

Vi sees til høsten igjen alle sammen.
Treningen starter opp like etter skolen har begynt.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.