Sosialt arrangement

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Mai 2003

PIZZA OG FLÅKLYPA


Fredagen startet med oppmøte for de over 20 som deltok på arrangementet. Etter at alle hadde kommet startet kvelden med en liten konkurranse som Eivind hadde laget. Det ble delt opp i 3 lag som svarte på spørsmål og gjorde oppgaver. Skjebnen ville det slik at alle lagene (tilfeldigvis) løste oppgavene like bra; det ble premie til alle!Deretter var det pizza og brus til alle! Etter maten snurret Andre film for oss. Med nostalgisk bakgrunnsstøy fra fars gamle filmfremviser kikket vi gjennom Flåklypa og Jungelboken.Rundt 2230 var tenner pusset, og (nesten) alle lå i soveposene sine. Helt stille ble det vel ikke før vi ledere la oss. Da ble det plutselig slutt på løping og svampekasting(!).JUDOTRENING FOR ALLE


Trykk på linkene nede for å se flere bilder


Lørdagen startet med frokost kl 0900, og som ellers når det var litt pause mellom aktivitetene; fotball eller innebandy. Kl 1100 var det duket for den store judotreningen. Stian var ansvarlig for denne, og hadde med seg Albert Davis, Morten Schiøtz, Jørn Terje Krekling og Kjetil Ellingsdalen. I tillegg til lederne Andre Sunde Nilsen, Eivind Skjollby og Kristoffer halmøy. Dermed skulle det ikke skorte på judo-kompetanse!Treningen var delt opp i forskjellige poster med ne-waza, benteknikker og hofteteknikker. Og til slutt noe randori. Bilder fra treningen og leiren finner du her:


- Bildegalleri, del 1


- Bildegalleri, del 2Og da var det over for denne gang. En vellyket overnatting med påfølgende judotrening. Håper vi kan få til et lignende arrangement ved en senere anledning.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.