Landsstevne + NC

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Okt 2003

Starter med de største glad-sakene:


Undertegnede (May Linn Hystad) fikk GULL i -70 (slått sammen -70,-63,-57 og -52), i tillegg til pokal for raskeste ippon og Norgescuppokal.Lars Moland fikk GULL i -60/ -66 i Junior Menn. Lars gikk bedre enn på lenge og det ser ut som helsa er på vei oppover etter et langt slit med sykdom.Mette Johansen fikk sølv i landsstevnet for ungdom.


-Med litt bedre flaks kunne det fort blitt gull!Ole og Øyvind fikk begge en 7.plass. Det var over 100 ungdommer med og ungdommene fikk mange å bryne seg på.Lars Vasaasen måtte gå i seniorklassen pga av for liten påmelding i juniorklassen. Lars møtte hard motstand og kom ikke ut av puljen sin. Selv etter å ha løpt 3 mil i militæret dagen før kjempet han bra.Aleksander fikk også tøff motstand fra ungdommene i -38 som var større og sterkere. Han veier ikke mer enn 33 selv. Med litt mer erfaring i ungdomsklassen vil nok Aleksander begynne å ta medaljer også her. Motstanderne var en del større og nokså tøffe. Aleksander hadde to seire og to tap, og endte på 5. plass.Juniorene og seniorene måtte vente lenge og vel på å få gå sine kamper, ikke før rundt kl. 16.30 begynte de første juniorene å gå...

Stor takk til sjåfør og kameramann Rune og lagleder Eivind som var tålmodige og ventet helt til slutt - etter både medaljeutdeling og dopingprøver... (vel.. Igor fra OSI måtte bli igjen sammen med kontrollørene stakkar).Se bilder fra stevnet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.