Klubbmesterskap høst 2003

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Des 2003

Årets klasser var inspirert av den vidunderlige verden av poteter, og hadde fått navn deretter.Først ut var deltagerne i Asterix-klassen. Der deltok Anentan, Linn og Fredrik. Deretter fikk vi Beate-klassen med Stian, Daniel og Øystein.Gutta i Blå Kongo var de neste. Dette var en stor klasse med 5 utøvere; Jegan, Martin, Leon, Armend og Andreas. Armend og Andreas gjorde sine saker bra selv om de nettopp har fått gult belte, og dette var deres første stevne.Pimpernel-klassen besto av Alkesander, Petter og Robert. Laila-gutta var Patrick, Andre og Robin.I barneklassene blir det ikke samlet poeng (iht. NIFs reglement for barneidrett), og det ble delt ut medaljer til alle deltagerne.

Peik-klassen var ren ungdomsklasse, så her skulle en klubbmester kåres. Deltagerne var Kenneth, Kjetil, Marius og Ole. Mange trodde det ville stå mellom Kjetil og Ole, de mest rutinerte gutta. De møttes i den fjerde kampen, og Ole trakk det lengste strået. Ole og Kenneth gikk en spennende og lang kamp like etterpå, som Ole klarte å avgjøre til sin fordel. Han vant på yoko, og da var det avgjort. Ole ble klubbmester. Gratulerer.Da var det klart for de største gutta i Kerrs Pink. Lars, Øyvind, Tore, Jørn Terje og Stig Atle.


Første kamp var mellom Jørn Terje og Stig-Atle. Det ble en spennende kamp. Jørn Terje er vanskelig å kaste, men Stig Atle fikk inn en yoko-scoring rett før kampslutt, og vant på det. Tore og Jørn Terje møttes senere i kamp hvor Tore holdt på å gjøre det helt store! Teknikkeren Tore kjørte på med en rask tai-otoshi som nesten ble perfekt, men det endte med yoko. Etter det var det panservogna Jørn Terje som kjørte kampen, og vant. Stig Atle fortsatte med å vinne alle sine kamper, og ble fortjent klubbmester.Da var det premieutdeling, og pølser og brus til alle deltagerne.Semesteret er over. God jul til alle, og vel møtt igjen på nyåret.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.