Jentesamling hos NJJK

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Mai 2004

Fredag 30. april arrangerte NJJK en jentesamling for jenter under 15 år. Invitasjonen ble sendt ut til klubber i nærmiljøet.Det viste seg å være stor interesse for slike jentesamlinger da hele 16 jenter dukket opp til tross for at det bare ble sendt ut en mail til de nærliggende klubbene og ikke ble annonsert på nett.Disse klubbene var representert:


OJK


Slemdal


Romerrike


Asker


NJJKSamlingen varte bare en kveld og startet med en treningsøkt med Mette og undertegnede som trenere. Etter en god og lang oppvarming med lek og judorelaterte øvelser gikk vi i gjennom o-uchi-gari. Deretter kastet vi litt og gikk en del randori. Til slutt var det uttøyning.


Etter litt dusjing og hvile kom de rykende ferske pizzaene og de kalde brusene/Juicene inn på bordet. Nam nam.


Det var mange som skaffet seg nye venninner og det virket som om de fleste hadde det veldig gøy.Vi rundet det hele av med en spørrekonkurranse etterfulgt av en premieutdeling. Det var svært jevnt og det var to lag som delte førsteplassen. 8 jenter var heldige å få en liten premie hjem.Siden samlingen viste seg å være en suksess kommer vi til å prøve å holde minst 3 slike samlinger i året (neste gang vil vi forsøke å nå alle klubber i Norge, ikke bare i nærmiljøet). Send mail til may.linn.hystad@njjk.no om du vil være med på en mailliste som får informasjon om slike samlinger.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.