Jentesamling II på NJJK

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Nov 2004

32 unge jenter deltok på jentesamlingen hos NJJK den 8-9. oktober.


Først var det en trening på fredagen. Cecilie, Therese og May Linn var trenere. Vi gikk igjennom en morsom og slitsom oppvarming, deretter litt teknikk(ko-uchi-gari), yaku-soku-geiko og til slutt randori, både newasa og tachiwasa. Det var artig å se så mange små jenter samlet på en trening. Vi fikk også besøk av Jorunn som fikk oss alle til å fnise litt ekstra.


Etter trening var det Pizza og brus. Nam nam! Etter ballonglek og en liten quiz var det premier til alle.Vi avsluttet kvelden med å se den rørende filmen Istid. Det ble nok ikke mest søvn på jentene denne natten .. Mye hvisking og fnising i hjørnene til tider. Men det er jo ikke så ofte det er jentesamling så da er det vel kanskje greit.Kl. 08.00 lørdag var det mange trøtte fjes å se (-:


Etter å endelig ha fått soveposen i sovepose trekket krabbet alle til frokostbordet og spiste en god frokost.En opplagt Ane holdt en kjempefin treningsøkt på søndag morgen med hjelp av May Linn, Therese og Jorunn. Vi gjennomgikk noen kjekke triks i newasa og en av Anes spesialiteter i taschiwasa: sode-tsuri-komi-goshi.Det var en veldig morsom og lærerik helg for alle som deltok.NJJK lover å holde et lignende arrangement i nær fremtid. De fleste helgene i november og desember er opptatt så vi satser på en jentesamling i begynnelsen av vårsemesteret.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.