Gradering og klubbmesterskap 2004

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Des 2004

Gradering mandag 6. desember


Det var endel som skulle i aksjon denne dagen. Sensorene var Dag Hodne (5. dan), Albert Davis (3. dan), Jørn Terje Krekling (1. dan), Andre Sunde Nilsen (1. dan) og May Linn Hystad (1. kyu).Først ut var gulbeltene. De viste frem fine teknikker, og godt humør. De virket veldig godt forberedt, og det så virkelig ut som de koste seg. Hvem er det som har sagt at gradering skal være skummelt?


Alle barna klarte seg fint, og fikk alle 10 bestått graderingen til gult belte.


De litt større klarte seg også utmerket, og på slutten av graderingen var det bare to igjen; Stian Bakken som skulle til 2. mon og Ole Moland som skulle til 1. kyu. Begge fikk bestått sine graderinger.I romjulen graderte dessuten Aleksander Bakken og Mette Johansen seg til 1. kyu i regi av ungdoms-landslaget.Totalt hadde vi følgende graderinger;


10 til 5. mon


6 til 5. kyu


2 til 4. mon


3 til 3. mon


1 til 2. mon


3 til 1. kyuGratulerer til alle med nye beltegrader!Klubbmesterskap 8. desember


Årets klubbmesterskap hadde klasseinndeling etter geologiske tidsperioderTertiær-klassen besto av Tobias Rystad og Lars-Iver Johansen.Kritt-klassen besto av Knut Eikum, Kjetil Skarstein og Mina Fosse Kristoffersen.Jura-klassen besto av Stian Bakken, Simen Aas, Simen Bjørseth, Øystein Synstad, Jon Petter Harwiss og Nicklas Bakken.Trias-klassen besto av Ole-Jørgen Walmestad, Håvard Kaasen, Fredrik Bevreng, Christian Rystad og Aleksander Bakken.Perm-klassen besto av Patrick Mauseth, Anders Fossum, Andre Five, Hauk Jacobsson-Røsten og Joachim Bakken.


Anders viste seg som en skikkelig tøffing da han stilte opp i denne klassen med bare grønnbelter når han selv bare har gult belte.Devon-klassen ble en åpen klasse med alt fra barne-utøvere (Ja, Kjetil er faktisk bare 12 år) til senior-utøvere.


Deltagere her var Ole Moland, Kjetil Stiansen, Lars Moland, Kim Massey, Christer Ruud og Øyvind Stiansen.


Den største bomben kom da Kjetil klarte å slå storebror Øyvind. Kjetil fortsatte med å vinne alle sine kamper helt frem til finalen mot Lars.Lars var vel storfavoritt på forhånd i denne klassen, i og med at han var den eldste og mest rutinerte av dem alle, men han skulle få litt problemer.


Finalen mot Kjetil gikk tiden ut og golden-score ventet. Kjetil kastet, og var litt nølende dømming fra å få en koka.


Lars klarte etterhvert å få inn en scoring, og ble med det klubbmester.Alle deltagerne fikk flotte medaljer for innsatsen.God Jul og Godt Nytt År til alle!


Semesteret starter igjen 10. januar, se foreløpig terminliste for 2005


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.