Jentesamling for barn og ungdom hos NJJK

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 13. Feb 2005

Vi var veldig glade for å se hele 29 forventningsfulle jenter på lineupen fredag 11. februar!


Det er veldig gøy for både utøverne og trenerne at det dukker opp så mange til tross for litt sen annonsering av samlingen.Ane var hovedtrener på fredagen og lærte oss hennes effektive ippon-seoi-nage (Jeg vet den er veldig bra.. har mye erfaring der (-: ). Det var nok mye nytt for de som hadde hvitt belte men de klarte å henge godt med! I tillegg til spesifikk teknikk gjorde vi mange gøyale judorelaterte øvelser og til slutt hadde vi yaku-soku-geiko og randori(newasa og taschiwasa).Etter treningen og en forfriskende dusj var pizzaen klar!


Etter vi var gode og mette hadde vi en konkurranse med ulike oppgaver. Alle fikk kosedyr til premie. Det var meningen at vi skulle roe oss ned med film og littegrann godteri. Men videokanonen funket ikke som den skulle så det ble ingen film dessverre, bare godteri..


Ungdommer med sukker i blodet har ikke lyst til å legge seg… men vi slukket lyset sånn litt over 23:00. Mye visking, tisking og fnising.. men etter noen tilsnakk og litt tid ble det tilslutt stille. Lover at jeg skal sjekke videokanonen mange ganger før neste jentesamling..Lørdag Kl. 08:00 var det tid for frokost. Tidlig å stå opp på en lørdag, i hvert fall etter en litt sen kveld og soving på judomatter. Kl. 10:00 var det trening. Therese sørget for at alle ble varme til tross for litt søvn i øyet. Ungdomslandslagstrener Andreas stilte sporty opp som trener iført blond parykk og rosa tåsokker, med kallenavnet Andrea. Det førte til mye fnising, spesielt når han prøvde å oppføre seg feminint. Andrea viste en snuing i newasa og o-soto-gari. Begge teknikker kan utføres uten å ødelegge hårsveisen…


Kort tid viste jeg noen okuri-ashi-barai –relaterte øvelser og til slutt selve kastet okuri-ashi-barai. Litt vanskelig kast for mange men det var noen som fikk det bra til!


Avsluttet med yaku-soku-geiko og randori(newasa og taschiwasa); og en god uttøyning.
NJJK håper at alle hadde det gøy og at det blir like mange jenter på neste jentesamling 20-21. mai. Invitasjon kommer på www.judo.no --> terminlisten om kort tid.


Bilder kommer.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.