Klubbmesterskap i Judo våren 2006

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 29. Jun 2006

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Klubbmesterskapet i Judo våren 2006 ble holdt 7. juni 2006. Vi var litt færre barn og ungdom enn vanlig men det ble spennende og gøy allikevel. Mange voksne funksjonærer som sørget for at klubbmesterskapet gikk som smurt.Vi hadde 3 vektklasser med navn inspirert av noen av Melodi grand prix sine sterke innslag – Abba- , Lordi- og Wig Wam-klassen. Vi brukte kun et kampareal så alle fikk sett på alle.


Vi startet med Wig Wam-klassen: Nataniel, Mina, Lars Iver, Kjetil og Knut. Mye fin judo å se. Mina viste atter en gang at jenter er tøffe de også. Kjempebra innsats av alle.


Neste klasse var Lordiklassen: Nichlas, Stian og Adrian. Undertegnede måtte gå på kontoret og skrive på de fine diplomene men hørte rykter om at også de fightet bra og viste fine takter.


Siste klasse ut var Abba-klassen. Deltagerne var ikke like gamle som Abba men allikevel den største og eldste gruppen. Klassen besto av kun to deltagere da de andre store medlemmene sannsynligvis ble så redde når de hørte om disse at de valgte å ikke dukke opp. Det ble to kamper. Joachim har gått mye lengre på judo enn Mohamed og har etter egen erfaring bein og armer både her og der, ikke alltid der du trodde. Mohamed er en fighter og er i full gang fremover. Vi kommer nok til å se mye fint fra begge disse utøverne fremover.Etter kampene var over var det som vanlig tid for pølser og brus. Så var det premie- og diplomutdeling. Vi avsluttet med å vise filmen ’Lille kylling’ på stort lerret i Dojo 2. Den var visst ganske så popis.Takk for innsatsen til alle som var med og hjalp!Styret og trenerne håper at alle har hatt et fint semester og at de synes semesteret som kommer blir enda bedre.PS. Dere må gjerne sende en e-post eller legge en liten lapp i postkassa ved sofagruppen der dere kan gi oss nye forslag, ønsker, ris og ros.Hilsen May Linn
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.