Vellykket dugnad - Styret takker for innsatsen!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 20. Aug 2006

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi var minst 30 i lokalet samtidig som var høyt og lavt med kluter, støvsugere og hammere..Dette er noe av det vi gjorde:


Vi klatret inn i ventilasjonsanlegget, støvsugde og moppet over og under matter, vasket veggmattene, fikset nedgangen til inngangsdøra, tørket støv av alle pokaler, vasket alle speil, skrubbet dusjer, vasket over rør og skap, rengjorde både stekeovn og kjøleskap og fikk opp nye dorullholdere og lister.


Og ingen kan lenger si at å gjøre rent i ventilasjonsanlegget er en guttejobb. Tre av jentene tok oppgaven i dojo 2 og var ikke redd for å bli skitne.. (men neste gang blir det guttas tur?)Siden vi var så mange fikk vi rengjort og fikset på ting vi ellers ikke pleier å rekke. Det var derfor veldig positivt at vi fikk samlet så mange personer. Mer hyggelig og mer effektivt!


Vi mikset gruppene litt slik at personer som driver med ulike grener kunne lære hverandre å kjenne. Noe komplisert å prate sammen med støvsugersumming overalt, men jeg tror vi samarbeidet godt og ble noe bedre kjent. Det er bra.Alle som kom fikk pizza og brus etter et par timers jobbing. Folk var sultne og tørste etter den intensive jobbingen, så pizzaen fløy fort avgårde. Spesielt fikk Haugerud pizzas nye tilbud - kyllingpizzaen ’El Diablo’ - mye skryt. Kan anbefales! Men spør om en mild variant om du er litt pysete...Alle som var på dugnaden gjorde en veldig god innsats!


Undertegnede hadde med seg kamera for å dokumentere hendelsen men hun ble dessverre litt vel engasjert og glemte å ta bilder…May Linn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.