Oppussingen nesten ferdig!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Apr 2009

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

(20.04.2009) StatusTormod og jeg var innom judoen i går for å se status for oppussingen samt for å vaske over mattene slik at det er klart for trening i kveld.


Det går sakte men sikkert fremover. Vi fokuserer på kvalitet og da tar det tid!Det som gjenstår nå er trapp ned til dojo 2, lister over mattene, noen spesialtilpassede matter og litt småplukk her og der.Det er moro å se hvor fint det blir!(08.04.2009) Inspeksjon!Bildene er fra dagens "inspeksjon" (større bilder her). Det er fortsatt mye arbeid som gjenstår. Spesielt kutting av gulvmatter langs alle vegger. Mattene ble ikke levert før sent mandag, så det er grunnen til forsinkelsen. Noen må nok jobbe hele påsken, ser det ut til!!I dojo 2 blir det 8 små 3x3 arealer i gult. I dojo 1 blir det to 4x4 arealer (som eventuelt skal utvides til 5x5).Ingen veggmatter er montert enda.Dette blir veldig bra! Alt skal være klart til første trening etter påske!


(05.04.2009) Dugnad i helgen!Mattene er fjernet, gamle ledninger er dratt ned, og det feltet som er synlig over de nye veggmattene er nymalt.Noen få har holdt ut hele helgen!Nå er det klart for Ifas som skal stå for montering av veggmatter og legging av nye gulvmatter.


(03.04.2009) Nå forsvinner veggmattene!Vi river ned mattene på veggene i dojo 1. Disse har stått der siden ca. 1980! Nå skal vi få nye veggmatter i bedre farge og kvalitet. Siden vi fokuserer på brannsikkerhet fikk vi ikke så mange fargevalg, men det blir mye bedre enn nå!I tillegg til dette bytter vi ut alle gulvmattene til noen mer friske og nye matter.De "gamle" mattene blir midlertidig lagret på kjøkkenet (Vi kommer til å lage et lager til de om en liten stund i nødutgangen i dojo 2) Disse mattene skal vi bruke til stevner og oppvisninger NJJK arrangerer. Vi kan også bruke de til utleie og eventuelt salg.


(02.04.2009) Dojoen pusses opp!Dette er et resultat av en prosess som startet for nesten 3 år siden. Styret har jobbet jevnt og trutt for å få dette til sammen med idrettsetaten.


Flere store endringer vil komme i løpet av 1-2 år.Det blir veldig spennende å se hvordan våre lokaler ser ut etter påske!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.