Referat fra populær nattrening 7-8. januar

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 30. Jan 2011

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Følgende var med på arrangementet:


Kristoffer


Lars


Petter


Victor


Arvid


Brage


Konrad


Tuva


Maud


Herman


Eskild


Osman


Sofie


OttoAnsvarlige for arrangementet: Lars Moland, Mette Johansen, Birger Aune og May Linn Hystad7-8. januar var den første nattreningen i 2011.


Det startet med at alle dro og bowlet. Deretter var det god mat, kake og drikke. Utover kvelden ble det arrangert konkurranser, leker og quizer. Alle fikk premier og stemningen var høy.Kl. 24:00 var det tid for den tøffe nattreningen – en spesiell og gøyal judotrening med noen av våre mest sprudlende trenere: Lars Moland, Mette Johansen og Birger Aune.


Noen prøvde å ”døgne” etterpå men som vanlig sovnet de til slutt på de merkeligste steder. Det er selvfølgelig alltid flere voksne med som passer på at alle har det bra til enhver tid på slike arrangementer. To voksne er våkne hele tiden.


Undertegnede fikk også prøvd ut hvordan det er å sove på judomatter som gravid - noe som gikk overraskende bra - man må jo venne ungen til judomatter tidlig?Klokken 08:00 morgenen etterpå var det frokost og alle ble vekket med god latter fra de voksne. Det var mange trøtte og morsomme fjes å se! Klokken 09:00 var det trening igjen (med Mette Johansen og Birger Aune) og de som forsøkte å ”døgne” angret nok litt. Men er man tøff om natten må man også være tøff på morgenen deretter.


Etter treningen bar det hjemover. Alle var veldig fornøyde og litt trøtte :-)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.