Første kretssamling i Stor-Oslo er gjennomført

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Jun 2011

Originalt skrevet av: Narve Bjørneseth

Asker Judo Club, Oslo Judo Klubb og Ski Judo og Ju-Jitsuklubb var representert. Det var i allt 7 svært lærevillige ungdommer som møtte opp klokken 0930 for å gjennomføre i allt to økter denne dagen. Temaet skulle være basisteknikk og undertegnede ledet første økt der det ble lagt fokus på bevegelse og avsluttet med grundig gjennomgang av o-soto-gari.



Det var lagt inn en pause for lunsj og litt sosialt samvær midt på dagen, men da det dukket opp litt færre utøvere enn antatt ble denne tiden kortet ned. Gutta koste seg med dansk stikkball og litt akrobatikk, og ble gode og svette. Utrolig hvilken innsats man kan få av utøvere om man bare gir de en ball!



Etter den planlagte pausen ankom Jon Sommervold, en av mange gode trenere som Ippon kan skilte med. Han holdt en ny teknisk økt der han lærte bort ne-waza teknikk, samt hvordan man kan gå inn i kast i tachi-waza uten å «informere» Uke om hva som kommer.



Gutta var topp motiverte og det var utrolig kult å ha med en så lærevillig gjeng å gjøre. Jon ga samme tilbakemelding. Stå på gutter!


De som var med: Preben Clausen, Øyvind Klyve og Oscar Calisch fra Asker. Tormod Lang, Markus Hongset og Edwin Moe fra Oslo. Kevin flekke var med fra Ski.



Til dere andre som ikke kom, det blir en ny mulighet i september, men da er treningen hos NJJK. Til neste gang er det vel en selvfølge at NJJK og Ippon klarer å stille med egne medlemmer i tillegg til gjestene fra andre klubber, det er i hvert fall Gullik og jeg enige om at vi skal jobbe med.



God Sommer



Hilsen Narve og Gullik



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.