Tre utøvere, to gull og masse kamperfaring i høststevnet

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 19. Okt 2011

Originalt skrevet av: Morten Hirre

Barn gutter klasse 2 (Jonas Morshedy)


I Jonas sin pulje var det fem utøvere inkl. han selv, Jonas gikk fire kamper og vant alle med følgende poengsum 3x10p og 1x5p


Som en tilleggsopplysning satt mor og besteforeldre ringside og fulgte kampene med begeistring og var med god grunn stolte av Jonas.Barn gutter klasse 4 (Herman Rustad)


I Herman sin pulje var det fem utøvere inkl. han selv, Herman gikk fire kamper og møtte sterk motstand. Han tapte de to første og gikk uavgjort på to siste kamper. Herman var skuffet over innsatsen, men trøsten var mye god kamptrening.Senior damer -63 kg (Therese Marie Fårnstrøm)


I Therese sin pulje var det tre utøvere. Dem hun møtte var Lene Borgen Halvorsen, Sande 2.kyu og Lill Merethe Tjeldvoll, Larvik 1.kyu. Begge utøverne som Svenske jenta møtte veide vesentlig mer.


I den første kampen møtte hun Lill Merethe, den kampen ble avgjort på tilleggstid etter at Therese fikk kjempet inn en O goshi som resulterte i waza ari.


Kampen mot Lene var også en slitekamp, Lene fikk en Yuko tidlig i kampen, men Therese kjempet inn en O goshi mot slutten av kampen som resulterte i en Ippon.Kort fortalt, tre utøvere og to gull er bra. Ellers mye god kamperfaring for utøverne, samt at undertegnede registrerte flere regelendringer.
Hilsen


Morten
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.