Rekruttering på sentre i nærmiljøet

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Jan 2012

Originalt skrevet av: May Linn Hystad og Thomas Myhre

Alna senter 27. desember - Bjørn Kaare og NarveTveita senter 29. desember - Ihsan, Jonas, Lars V, Kjetil, Therese, Jørn Terje, Embla, Tobias og May LinnBryn senter 21. januar - Magnhart og Thomas
Referat Tveita senter (skrevet av May Linn):


Vi møtte mannsterke på Tveita senter i romjulen, litt tilfeldig da de fleste meldte seg på det siste døgnet :-) De fleste hadde på seg judodrakt og det gjorde oss veldig synlig i tillegg til den fine aluminiumsfiguren vi har skaffet oss. Som er litt stor til å ta i bilen så undertegnede tok den likegreit med på t-banen der figuren og jeg fikk mange undrende blikk :-) Vi fikk delt ut masse flyere på de 3 timene på Tveita. Det hjalp mye da vi fikk lov av vekteren å stå ved t-banen. Siden vi var såpass mange ble det også veldig sosialt og hyggelig der vi konkurrerte om å dele ut flest flyere. Lurer på om Jonas vant...Referat Bryn senter (skrevet av Thomas):


I forbindelse med verving og for å gjøre klubben ytterligere kjent i nærmiljøet var det, lørdagen den 21. januar, to staute karer fra vår Jiu-Jitsu som hadde meldt seg til tjeneste. Denne ettermiddagen, etter en økt med teknikktrening, pakket Magnhart og Thomas med seg bord, plakater og annet materiell inn i bil og satte nesen mot Bryn Senter – her hadde styret ordnet så vi fikk stå på stand. Bilen til Magnhart, Magnhart selv og Thomas trosset snøstormen og kom frem nesten like hele.


Vi hadde fått en fin plass rett utenfor matbutikken og det var masse mennesker på senteret denne dagen. En sentervakt ryddet plass for oss, slik at vi fikk satt opp bordet og den flotte plakaten våres. Selvfølgelig stilte vi mannsterkt i klubbens egen hettegenser, begge i størrelse xxxxxl, samt at vi hang opp en judodrakt på veggen, la frem litteratur, noen belter og brosjyrer på bordet. Det ble også klistret opp noen plakater her og der, slik at info til de som bare tuslet fordi kunne leses - spesielt angående våre åpne dager.


Vi valgte en ikke helt offensiv og veldig pågående metode mens vi var der, men det lot til at de som skjenet litt mot standen, oss, bøker og belter var mer enn villig til å ta med en flyer eller to – også en del barn. I tillegg, på de få timene vi var der, var det mange som stoppet for en prat, noen mer interessert enn andre, men hyggelig allikevel – kanskje vi ser noen av disse i dojo’en fremover? Det var også artig at flere gamle krigere, også flere svartbelter i både jiu-jitsu og judo, kvinner og menn, norske som utenlandske – stoppet for å si hei og prate litt – det er positivt.


At spesielt undertegnede ble sulten under denne tiden, overrasker nok ingen – dette tok Magnhart seg av, slik at vi begge fikk litt i kroppen – også litt god kaffe.


Etter hvert så vi oss ferdig og pakket effektivt sammen igjen og fikk kjørt rekvisitter og annet tilbake til klubben på Haugerud – begge således fornøyd med innsatsen. Skulle det i alle fall komme noen innom og vi på sikt får et medlem eller to (helst mer) på grunn av dette stuntet – var det verdt det.


Oppfordrer flere til å gjøre noe liknende og/eller være med på det samme. Så lenge en er flere, og kan holde hverandre med selskap, er det en helt ålreit greie å kunne bidra med noen timer en dag en har tid.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.