Graderinger høsten 2014

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Des 2014

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Mandag 8. desember var det klart for gradering for videregående barn og unge samt for kandidater på seniorpartiet. I tillegg var det to fra nybegynnerpartiet for barn som ikke kunne komme på tirsdag som graderte seg denne dagen i stedet. Graderingssensorer for barna var Jørn Terje Krekling og Morten Hirre



Beltegradene som ble oppnådd var:


1 Hvitt belte gul lapp


1 gult belte


3 gult belte oransje lapp


9 oransje belte



Barna jobbet bra og det var mye fin judo å se. Det var tydelig at de dyktigste utøverne også var de som hadde trent best og mest igjennom semesteret.



Etter at barna var ferdige var det de voksne sin tur og Terje Bakken og Jørn Terje Krekling var sensorer.



Oppnådde beltegrader:


6 5. Kyu - gult belte


1 2. Kyu - blått belte



Vitaly Yurchenko var først ut og graderte seg til blått med Bo Johansen som partner. Spesielt tachi-waza delen av graderingen var imponerende bra og sensorene likte godt flyten i graderingen og gode bevegelsesmønstre. I ne-waza delen var også flyt og overganger gode, men situasjonsvalg for noen av teknikkene ikke var helt optimalt. Deretter var det de seks voksne nybegynnerne sin tur og alle sammen viste god nok judo til at de fikk gult belte, og spesielt Beatrix og Brage som hadde trent mest hadde fine teknikker og bevegelser.



Tirsdag 9. desember var det de resterende nybegynnerne som skulle gradere seg og det var hele 27 stykker som graderte seg denne dagen. De som hadde trent en dag i uka graderte seg til hvitt belt med gul lapp og de som hadde to treningsdager i uka til gult belte (5. mon)



Oppnådde beltegrader:


5 Hvitt belte gul lapp


22 gult belte



Med så mange som graderte seg samtidig var det nødvendig at kandidatene var ekstra konsentrerte og rolige for at alle skulle få vist det de kunne til de fire sensorene som var Stine Lastein, Jørn Terje Krekling, Morten Hirre og Birger Aune. Det var mange spente foreldre som tilskuere som fikk se barna sine vise alle kastene og holdegrepene de har lært. Sensorene og trenerne var godt fornøyd med ferdighetene.



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.