NJJK får nytt ventilasjons anlegg i sommer!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Jun 2016

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Mellom 20. juni og ca 10. august blir det noe begrenset aktivitet i våre lokaler pga at vi endelig skal skifte ut det eldste ventilasjonsanlegget vårt (garderober, kjøkken, sittegruppe, dojo 1).Vi har fått beskjed at det er fullt mulig å trene i dojo 2. Mulig vi må bruke nødutgangen som inngang. Sommertreningen kjøres derfor som "normalt" men i dojo 2.Har du spørsmål kontakt undertegnede.Vil du vite mer om prosessen styret har vært igjennom les under:
Kort referat:


NJJKs styre har i over 10 år påpekt ovenfor undervisningsbygg(UVB) og bymiljøetaten(BYM) at ventilasjonsanlegget ikke er godt nok.


De siste par årene har vi økt vår innsats:


Vi har sittet som medlem i ISU Alna (idrettens samarbeidsutvalg i Alna) og sørget for å få fokus på at vi trenger bedre luft. I tillegg har vi vært på møter både i kampidrettenes anleggssamarbeid og hos Oslo idrettskrets for å fremme vår sak.Etter en befaring i regi av ISU Alna der BYM, lokale politikere og store deler av ISU var representert ble vårt ventilasjonsanlegg satt som prioritet nr 2 i ISU sitt innspill til Oslos behovsplan for anlegg.


Vi har også hatt noen møter i etterkant med en av de lokale politikerne som var på besøk som kjempet vår sak videre.
Til slutt fikk vi bevilget midler til å skifte ut det eldste ventilasjonsanlegget (garderober, dojo 1, sittegruppe, kjøkken)! Prislappen blir rundt en million og regningen tar kommunen :-)JIPPI!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.