Ønsker du en bedre strømavtale, samtidig som du støtter NJJK

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Sep 2017

Originalt skrevet av: Sven Sodal

Hva er idrettstrøm?Idrettstrøm gir deg en god strømavtale samtidig som du støtter Judoklubben. 1 øre av hver kWh du bruker går tilbake til klubben. Hver strømkunde gir NJJK ca. 100 – 400 kr i inntekter. 8 av 10 som bytter til idrettsstrøm, får en bedre strømavtale. Avtalen har ingen binding, og kan sies opp når som helst.
Hvem står bak Idrettstrøm?Kraft til idretten er konseptet, produktet er Idrettsstrøm. Produktet er eid av den nasjonale strømleverandøren Kraftinor. Konseptet er utviklet for idretten og brukes av flere hundre idrettslag i Norge.Kraftinor bruker aktiv forvalting som forretningside. Dette betyr at strømprisen vil variere hver måned målt mot spotpris. Dersom du eller din familie har en eldre strømavtale fra f.eks. Hafslund, vil idrettsstrøm med stor sannsynlighet være en rimeligere løsning. 8 av 10 som bytter til idrettsstrøm får en rimeligere strømavtale.
Fordeler ved å velge idrettsstrøm:


- Gunstig strømavtale


- Ingen bindningstid


- Aktiv forvaltning + kun 48,- i påslag pr. mnd.


- Det tar kun 2 minutter å bytte til idrettstrøm.


- NJJK kan hjelpe deg med å bytte strømavtale


- Betaling skjer etterskuddsvis med e-faktura og avtalegiro
Du kan bestille strømavtalen via denne linken:


http://kampanje.kti.no/?kid=norsk-judo-og-jiu-jitsu-klubb&fml=37Send mail til info@njjk, ring 911467 eller snakk med daglig leder Sven for mer informasjon.Bytt til Idrettstrøm, Spar penger, Støtt NJJK!Husk å følg NJJK på facebook for flere gode tilbud og informasjon!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.