Klubb-mesterskapet høsten 2018 ble avviklet ons 13. des

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 14. Des 2017

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Klubbmesterskapet høsten 2018 ble avviklet onsdag 13. desember.Ingen Lucia dukket opp, men Narve som hadde bursdag ble behørig gratulert og sunget for. I år var det om lag 30 deltakere fordelt på 6 klasser. Etter konkurransen fikk alle deltakerne pølser, saft og kaker.Kveldens klasser fikk navn fra europeiske fotballag.Klassen med de yngste og aller mest lovende utøverne var Juventus. Her konkurrerte


Hasnain Hassan, Erik Andreas, Ibrahim Hasic, Feliks Bjørneseth, Povilas Oniskiews og Saad Ahmed. Disse seks gjennomførte en fin gradering dagen før og viste at de bade hadde fin fallteknikk, kunne flere kast og hadde bra kontroll på holdegrepene.Bayern München-klassen bestod av Rodion Kudresov, Roman Kudresov, Linus, Roder Murad og Anneli Berg Aune. Her var det stor fightingvilje – men Annelis lengre erfaring og gode teknikk var det vanskelig å hamle opp med for guttene. I kveldens første brødreoppgjør. Fin kamp og underholdende å se på og heie på.Real Madrid-klassen bestod av August Gregersen, Timur Salik, Lloyd Forsberg, Berhard Blaas og Adam Forsberg. I denne klassen ble det enda et realt brødreoppgjør som Lloyd gikk seirende ut av, men Adams tøffe innstilling og pågangsmot gjør at Lloyd ikke kan føle seg for sikker fremover.I Barcelona-klassen deltok Patrik Auzenberg, Anisten Pius, Trym romnes, Sami Yahia,Luca Vargas og Mostafa. Her ble det masse luftige svev, tøffe kamper og fine teknikker.I PSG-klassen deltok Paolo, Adam, Maxim og Ismaeel. Paolo fikk seg en liten smell i albuen i en fartsfylt kamp mot Adam. Klassen var jevn og alle fire vant minst en kamp.Etter at alle hadde fått spist var det klart for kveldens siste klasse – showklassen som fikk navnet Tyskland siden de er regjerende verdensmestere. Her stilte klubbens leder May Linn opp mot Jamal og Sindre, to av ungdommene i klubben. Morsomme kamper med masse fart og teknikk hvor May Linn avgjorde til sin fordel. Kampen mellom Sindre og Jamal ble avgjort i favør av Jamal.Til slutt var det premieutdeling, hvor alle deltakerne fikk utdelt medalje og drikkeflaske fra vår nye sponsor Selvaag Bolig. May Linn og Embla stod for utdelingen.Vi vil rette en stor takk alle som hjalp til med å arrangere klubbmesterskapet:Ungdommene våre som gjorde en fin jobb som dommere: Karl Henrik, Sindre, Jamal, Dennis, Mansur og Egilsten.Alle foreldrene som bidro med:


Å holde orden på scoringstavler og tidtaking,


Klargjøring og rydding,


Kake- og bollebaking til kiosken


Samt de som stod i kiosken hele kvelden.Vi ønsker alle sammen god jul og godt nyttår og gleder oss til et nytt semester med judo.PS: Info om oppstart blir sendt ut på mail så fort vi har planlagt neste semester.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.