Vi åpner NJJKhallen gradvis

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Jun 2020

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi er glade for å informere dere om at vi åpner treningshallen gradvis for trening inne igjen.Det er en del regler vi må forholde oss til så det blir litt annerledes. Vi skal ta en prøvetrening med noen av ungdommene våre førstkommende onsdag (10. juni) - Dvs. de som står oppført på partiene "Konkurranse" og "Konkurranse+teknikk". Disse vil få en invitasjon i spond til denne treningen. Andre barn og ungdommer vil fortsette med utetreninger, de vil også få invitasjon om dette fra spond.De som skal være med må melde seg på i spond.Får du ikke spond invitasjon send en sms til 41440311 så sjekker vi det opp.


Alle utøvere utenom knøttejudo (3-6 år) har et treningstilbud til uken (enten inne- eller utetrening)For å kunne åpne lokalene trenger vi en dugnad, som vi arrangerer tirsdag 9. juni. Invitasjon til dugnad kommer i spond også, vi regner med at foreldre også bidrar her.Etter en samtale med bymiljøetaten får vi lov å åpne hallen vår med følgende betingelser, oppsummerer de viktigste punktene her:


- Anlegget skal være låst under trening


- Hver treningsgruppe skal ha en voksen person tilstede som er ansvarlig for treningen


- Hver treningsgruppe skal i tillegg ha en smittevernansvarlig som påser at samtlige av retningslinjene følges. Vedkommende skal ikke ha andre oppgaver under treningsøkten


- Dusjer, garderober, styrkerom er stengt.


- Toaletter er i utgangspunktet stengt men kan brukes ved nød. Smittevernansvarlig kan låse inn «trengende ved nødstilfeller». Ved bruk av toalett skal vask, papirholder, dørhåndtak på begge sider og toalett rengjøres etterpå.


- Oppmøte utenfor anlegget. Omkledning skjer utenfor anlegget


- 10 min pause mellom hver gruppe som trener for at gruppene ikke skal møtes ved start/slutt


- Føre oppmøteprotokoll slik at vi kan drive smittesporing ved behov


- Ha tilstrekkelig desinfiseringsmiddel tilgjengelig


- Rapportering i ORRA må gjennomføres


- Utstyr og kontaktflater må vaskes grundig etter bruk


- Kontaktidrett: et fåtall (vi tolker 6) faste treningspartnere som trener på samme matteområde. (skifte av grupper/kohorter kan skje etter 1-2 uker etter treningsfri 2-3 dager). Gjelder for de under 19 år. Gruppene blir bestemt av trenerne i samarbeid med idrettslig ansvarlige. De som ikke er i gruppe eller er over 19 år må holde minimum 1 meters avstand.


- Ingen skal slippes inn i anlegget hvis vedkommende har symptomer på luftveisinfeksjonStyret henger opp plakater med retningslinjer for håndhygiene, eventuell hosting etc. og sørger for at vi følger alle retningslinjer vi har fått beskjed om å følge.Håper at vi foreldre, utøvere, trenere og andre kan hjelpe hverandre til å få dette til på en god måte.NJJK planlegger sommertrening og holder på å søke om økonomiske midler for å få dette til nå. Mer info om dette kommer etterhvert.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.