Kretsmesterskap 2003

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 3. Feb 2003

Krestsstevne for barn


Stian, Alexander og Vegard vare helt overlegne idag, og vant alle sine kamper. Christoffer og Brage gikk også veldig bra.


Linn, Mina og Embla var med på sitt første stevne, og møtte tøff motstand, men gjorde en kjempeinnsats...


Veldig bra av alle barnedeltagerne våre!



Ungdom


Marius og Magnus gikk sitt første stevne, og selv om det ikke ble noen seiere denne gang, gikk de veldig bra og lærte en masse. Sammen med Jørgen endte de uplassert.



Ole og Kenneth var også denne gang i samme klasse (som i Nyttårsstevnet som endte med 2xNJJK på pallen red. anm.). De var også i samme pulje, og Ole trakk det lengste strået dem imellom, og vant klassen. Kenneth endte på 5. plass.


Ole ble altså kretsmester, og har to seire av to mulige så langt i 2003.



I -55kg kom Øivind på 3.plass, mens Haakon kom på 4.plass i -50kg.



Juniorer


I -60kg møttes Lars M. og Atheesan til innbyrdes oppgjør. Atheesan gikk en veldig bra kamp, og ledet lenge med en yoko som var nær ved å bli ippon. Lars vant kampen til slutt, og ble også kretsmester i klassen.



I -73 kg imponerte Mathias stort. Han vant alle kampene sine på flotte ipponkast. Han ble kretsmester ved å slå Lars V. i finalen. Dobbelt NJJK altså, i klassen -73 kg.



Sånn på slutten...


Undertegnede vant sin klasse, -57kg for seniorer. Disse små tenåringene har ikke mye å stille opp med mot teknikkene til "BIG"-May Hystad. Litt heldig at jeg ikke trengte å gå hele kamper... De har jo søren meg økt kamptid for kvinner til 5 min!! men men...


Flott dag i Asker. 4 GULL til NJJK.



Videsonutter fra stevnet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.