Nattrening 8-9 april 2016

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Apr 2016

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Hvem kan delta:


Alle som er medlemmer i NJJK kan delta og hvis noen har veldig lyst til å ta med en kompis er det greit etter avklaring med Jørn Terje først.Påmelding: Påmelding gjøres ved å skrive navn og fødselsdato og kontakttelefonnr (bruk store bokstaver) på listen som henger opp ved dojo 1 fristen er torsdag 7. april.Det er viktig at vi vet hvor mange vi blir siden vi må bestille mat dagen i forveien. Hvis du er litt usikker på om du tør å overnatte alene, ta gjerne med mamma eller pappa til å sitte nattevakt! Program:


18:00 Oppmøte på Haugerud judosenter, registrering, bagasje og soveposer legges inn i dojo 2 Godt inn til sidene siden vi trenger plassen til å bygge hinderløyper18:30 Hinderløypebygging og leking i dojo 1 og 2.20:00 blir det mat, som også denne gangen blir pizza fra Toni’s


20:30 Lek, innebandy, film Det blir servering av popcorn!


22:30 Nattrening med Lars Moland som trener


24:00 Treningen er ferdig – i dojo 2 er det stille fra nå av.Etter treningen er det på tide å finne soveposen for de fleste, men det er alltid noen som har våkenatt på nattreningen og det blir mulighet for både innebandy, lek og film.08:00 Frokost – alle spiser frokost som serveres fra kjøkkenet.


09:00 Treningsøkt med Jørn Terje som trener10:30 Nattreningen er ferdig, alle bidrar på å rydde, sette på plass og gjøre rent der det trengs. Foreldrene kan komme og bistå med disse aktivitetene samt hente barna 
Dette må du ha med:


Godt humør og god innstilling


Judodrakt og treningsklær


Sovepose – liggeunderlag og evt pute er valgfritt – vi sover på mattene i dojo 2.


Toalettmappe, håndkle for å dusje etter treningForbudt på nattrening:


Å forlate hallen og eller aktivitetene uten å få OK fra en av de voksne


Spilling på telefon eller nettbrett(det er lov å ringe) – det er lov å spille kort, på brettspill etcNattevakter:


Vi trenger hjelp av foreldre til å være nattevakt. Vi deler på tiden slik at det blir hver nattevakt får sove mesteparten av natten. Tusen takk til foreldrene som hjelper oss og stiller opp som nattevakter slik at vi får lov til å arrangere nattrening med overnatting i hallen Trenere på nattreningen blir:


Jørn Terje Krekling, Lars Moland og kanskje noen til som alle ønsker dere hjertelig velkommen.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.