Budo Nord Cup

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 22. Mai 2007

Originalt skrevet av: Simen og Stian

Vi møtte opp på Oslo S onsdag kl 06:30.


Derfra tok vi tog til Göteborg, hvor vi hadde en matpause.


Videre tok vi et tog til Lund.


Fra Lund tog stasjon tok vi taxi til Victoria stadium.


Gikk så videre til et sted vi kunne spise mat,


og det var "deilig" middag.På kvelden veide vi oss, Stian Bakken fikk vektklasse i -42 og Simen Aas fikk vektklasse i -46.


Kl 09:00 dagen etter starta stevnet. Kl 10:30. Vi kampene våre samtidig,


så vi kunne ikke se på hverandre: Stian vant 4 kamper og tapte semifinalen over en fra Tyskland, som vant klassen(litt kjipt men sant), men Stian kom rett til bronsefinalen. Den vant han, så det ble bronse på Stian.Simen gikk også 5 kamper, men han tapte sin første på kveling og det er jo ikke lov. Den dumme dommeren så vel ikke det, så Simen "slo av" og tapte den kampen. Heldigvis kom han til rekvalifisering, da vant han 3 kamper. Det førte Simen også til bronsefinalen. Den tapte han dessverre, så da ble det 5 plass.Etter stevnet dro vi på restaurant.


Dagen etter våkna ikke Lars Moland, da bestemte Stian og Simen seg for å ta av belte på hengekøya til Lars. Etter det ble lars sur på oss(han som digger å spøke med andre). Like etterpå var det trening, og den varte i 2 timer, puh. Da var det godt med litt mat, som vi hadde kjøpt på butikken. 4 timer etterpå var det trening igjen. Da hadde vi oppvarming ca 30 min, teknikk ca 20 min og randori i 1t og 10 min. Det hadde vi hver trening. På lørdag løp Stian og Simen på feil sted til feil tid. Det likte ikke Andreas(25) og Lars (67), så vi fikk straff . Straffen var å spise laks m/ chilisaus, urk......Søndag hadde vi en trening, før vi skulle hjem. Da hadde vi oppvarming i ca 30min, teknikk i ca 30 min, newasa i ca 20 min og 40 min koka randori.Etter trening kjappa vi oss med å dusje og pakka alt ferdig. Gikk så ut av hallen, for å ta taxi til togstasjonen. Koste oss med mat og is.


Dette ble en kjempe fin tur.
Hilsen Stian Bakken og Simen AasKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.