Nye treningstider

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 31. Des 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NJJK øker stadig i medlemsmasse og er nødt til å gjøre noen små endringer i treningstidene.


Sjekk når ditt parti skal trene her



Oppstart 2016

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 31. Des 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

JUDO


Hvis du er usikker på hvilket parti du går på ring/send sms til Jørn Terje Krekling på tlf 91831715




  • Knøttejudo 3-6 år: Tirsdag 26. januar kl. 17:30

  • Nybegynnere 7-14 år: Mandag 25. januar kl. 18:00

  • Nybegynnere 15 år og oppover: Mandag 11. januar kl. 19:30

  • Gul lapp/gult belte 7-14 år: Mandag 11. januar kl. 18:00.

  • Gult belte med oransje lapp 7-14 år: Tirsdag 12. januar kl. 18:30



  • Oransje belte: Tirsdag 12. januar kl. 18:00


  • Viderekommende barn/ungdom: Mandag 11. januar kl. 18:00. OBS! Ny treningstid torsdager 17:30-19:00.



  • Egen ungdomstrening på tirsdager kl. 19:30, oppstart 12. januar.



JIU-JITSU



  • Selvforsvarskurs for kvinner/jenter over 14 år: Tirsdag 16. februar kl. 19:30



Les om treningstidene her



Velkommen til årsmøte ons 10. febr 2016 - Ingen trening

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 31. Des 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi innkaller herved alle medlemmer fra 15 år og oppover til å delta på klubbens årsmøte onsdag 10. februar 2015 kl. 18:00. Foreldre må gjerne også møte da man vil få et interessant innblikk i klubbens drift. det vil ikke bli ordinær trening denne dagen.



Valgkomiteen jobber i disse dager med innstillingen til nytt styre. Ta gjerne kontakt med komiteens leder Birger Aune .



Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet, dvs innen 26. januar.



Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag er tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.



Se ellers NJJKs lover.




Endrede priser/ treningsavgift

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 31. Des 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Grunnet økt aktivitet og økt behov for profesjonalisering har vi valgt å øke treningsavgiften bittelitt for 2016.



se her for nye priser .



Vi minner om at man må huske å betale kontingenten på 250kr og treningsavgiften separat på hver sin kid.


Bruk fakturaen som er vedlagt e-posten med betalingskrav.



God jul
og
godt nytt år!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Des 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NJJK har hatt et aktivt år og håper vi sammen har skapt masse glede.




Vi er spente på om vi blir Norges største judoklubb (basert på medlemstallene vi rapporterer fra 2015).




I løpet av romjulen sender vi ut et nyhetsbrev med blant annet informasjon om oppstart, dato for årsmøte og om endrede treningsavgifter.



Kos dere i julen! Vi sees neste år!



Gradering høst 2015

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Des 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Først ut var nybegynnerne som hadde trent godt med Ole og Mathias som erfarne trenere dette semesteret. Etter en kort introduksjon fra hovedsensor Jørn Terje som informerte at sensorene så etter konsentrasjon, god fallteknikk, godt samarbeid og teknisk nivå både på bakken og for stående teknikker startet graderingen.



Alle utøverne jobbet særdeles konsentrert, og både turnøvelser i oppvarmingen og fallteknikk ble godt gjennomgått. Utøverne gikk så over til å vise sine ferdigheter i holdegrep før de i siste del av graderingen viste kastteknikkene de har lært. Alle utøverne bestod graderingen og fikk gul lapp eller gult belte avhengig av om de hadde deltatt på minimum halvparten av treningene. De som hadde færre treninger har muligheten med god innsats og godt oppmøte til å ta igjen de øvrige utøverne i løpet av vårsemesteret og gradere seg direkte til gult belte med oransje lapp.



Mens nybegynnerne holdt på i dojo 1 var de videregående barna i gang i dojo to til graderinger fra gult belte med oransje lapp og oppover til og med blått belte. Alfredo og Morten var hovedsensorer på denne graderingen.



Ravin fikk oransje lapp og Alva og Fathalla oransje belte etter en fin gradering.



Nytt av i år er det at klubben tilbyr delgradering til grønn lapp og til blå lapp. De som graderte seg til grønn lapp var Sofia, Adam, Sami og Magnus. Anneli og Sindre fikk nytt grønt belte etter fine graderinger. Blå lapp ble tildelt Jonas, Navid og Karl Henrik etter en fin gjennomkjøring, mens Miguel, Jamal og Dennis fikk fortjent blått belte etter å ha levert solid teknisk judo på sine graderinger. Takk også til Musa som stilte opp som uke.



Når barna var ferdige med sin gradering var det de voksne sin tur. Kandidatene som skulle forsøke seg var: Emil og Fabien til oransje belte. Daniel, Lars, Hans Marius og Liv til grønt belte. Zirak og Reza til blått belte og Vitaly og Birger til brunt belte. Etter en god og lang oppvarming startet utøverne rett på de stående teknikkene da prøvegraderingen hadde vist at ne-waza pensum satt veldig bra. Ali, Emil og Fabien leverte en fin gradering til oransje. Til grønt belte var sensorene godt fornøyd med nivået på kastteknikkene og veldig godt samarbeid mellom utøverne. Graderingene til blått for Zirak og Reza viste at teknikkene satt godt, men at det vil være nødvendig å pugge navnene på teknikkene enda bedre frem mot en gradering til brunt belte. Til brunt belte gjorde Birger og Vitaly en fin gradering og sensorene var enige om at de fortjente det brune beltet. Det generelle inntrykket på graderingen er at en del av de voksne utøverne har litt å hente på å få til mykere teknikker med mer flyt og ved bruk av noe mindre styrke - det får de ta med i treningen frem mot neste gradering. Dessverre hadde klubben ikke sjekket ordentlig om vi hadde tilstrekkelig med belter slik at det var noen av de nygraderte som må få utdelt sine nye belter så snart vi har fått levert de fra vår leverandør.



Tirsdag var det mellom-partiene sin tur. Det var 15 utøvere som graderte seg til oransje lapp og hele 20 utøvere som var kandidater til oransje belte. Stine var hovedssensor til de som graderte seg til oransje lapp, mens Jørn Terje ledet graderingen for utøverne som skulle til oransje belte. Konsentrasjonen var på topp for begge partiene og oransje-lapp kandidatene til Stine kjørte gjennom pensum med god kvalitet og alle sammen fikk bestått.



Partiet som skulle opp til oransje belte brukte en del lengre tid, og sensor merket at det manglet litt på puggingen av navn på teknikkene i ne-waza. I tachi-waza gikk det bedre og spesielt noen av de vanskeligste kastene til oransje satt veldig bra. Alle sammen bestod graderingen og fikk oransje belte.



Tidligere i høst har Mathias Hansen gradert seg til 2. dan og Kim Brynhildsen til 1. dan.




Årets trener, sjåfør ++ . Kom med forslag!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 25. Nov 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi vurderer å gi ut noen artige utmerkelser/priser for 2015:


Aktuelle kategorier er:


- Årets trener/Coach


- årets sjåfør (den som har bidratt mest og som har vært best på å skape hyggelig stemning i bilen)


- Fair play pris - En som utmerker seg ved å ta ekstra godt vare på de/den de trener sammen med.


- Årets fighter (fighting spirit)



Ikke sikkert vi deler ut i alle kategorier.


Synes du det mangler en kategori si i fra.



Kom med forslag til personer!




NJJK banket svenskene i Stockholm

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 18. Nov 2015

Originalt skrevet av: Janne Stene

Dennis, Egilsten, Mark, Miguel, Mosa, Navid, Sindre, Viktor og Sofia satte seg på Stockholmstoget fredag ettermiddag for å delta på Sødra Cup 4 på lørdagen og ha en treningsøkt med svenskene søndagsmorgen.



Rundt midnatt kom vi til dojoen i Skarpnäck, Dette var en og en halv time senere enn planen, takket være signal-problemer på veien. Derfor ekstra deilig å krype ned i soveposene sine. Det var ikke mye hvisking og tisking denne kvelden, alle sluknet kjapt, store som små.



Etter en god natts søvn på judomattene var alle klar for dyst i Torvallahallen. Viktor gikk først og deretter gikk det i ett. Sofia, Mark og Navid gikk i første puljen, deretter var det Dennis, Egilsten, Miguel, Mosa, Sindre og Viktor.



Alle våre gjorde en kjempeinnsats. Svenskene er sterke og det fikk vi merke, men NJJK-gjengen viste at vi ikke var lette å slå heller. Vi hadde med oss 9 deltakere og kom hjem med 7 medaljer. Det er helt suverent! Og de som ikke kom hjem med medalje gjorde en eksepsjonell innsats.



Etter en lang dag i judohallen var alle de små og store sultne og trette. Vi dro hjem til judo-hallen, skiftet og gikk gjennom skogen for å spise middag. Sushi-innsatsen var ikke noe dårligere enn judo-innsatsen tidligere på dagen. Dette var nok ukes-omsetningen til sushi-restauranten. Deretter hjem til judohallen igjen. Og etter å ha tatt ut de siste kreftene med mange omganger stikkball i IK-Södras fine dojo, sovnet alle ganske så momentant.



Søndag morgen var det trening med mange svenske barn. Vi fikk alle i oss en bit lasagne før vi hastet avgårde til buss-stasjonen og hjemturen til Oslo. Dette var en suveren helg, og vi gleder oss allerede til neste tur.




Julebord for foreldre og voksne medlemmer og NJJKvenner

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Nov 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

For alle over 18 år som hører til en eller flere av disse kategoriene:


- Forelder til en utøver som trener hos oss


- trener


- styret


- utøver


- støttemedlem


- NJJK-venn



Sted: I NJJKs lokaler


Tid: 12. desember klokken 19:00



Opplegget er slik: Ta med mat for 1-2 personer. Om du vil samarbeide med flere om maten er det helt greit men ikke nødvendig. Siden det helt sikkert kommer folk fra ulik bakgrunn vil dette bli veldig spennende. Vi deler på all mat som medbringes.



Når det gjelder drikke ta med det du ønsker å drikke selv. Dette må ikke nødvendigvis deles med noen med mindre du ønsker dette.



I fjor ble det sang, gitarspill og disko. Hva det blir i år blir spennende... Hvis du har et underholdningsbidrag er det bare å komme med det, vi har allerede "booket" noen av de som underholdt sist :-)



Dette er ikke farlig, bare hyggelig.



Meld deg på gjerne på facebook eller send en e-post til undertegnede.




Klubbmesterskap

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Nov 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Høstsemesterets klubbmesterskap går av stabelen 9. desember kl. 17:45.



Dette er også semesteravslutning for barna, det blir servering av mat og drikke. Det er gratis å være med.



Alle barn, ungdom og også voksne er velkommen til klubbmesterskapet. Dette er ofte det første stevnet de nygraderte er med på og alle får gå mot motstandere på eget nivå både når det gjelder ferdigheter og vekt.



Påmelding til pamelding@njjk.no innen 5. desember. Påmeldingen må inneholde navn, beltegrad, fødselsår og eksakt vekt.



Før stevnet starter blir det gjennomgang av regler, hvordan scoringene fungerer og hva dommeren gjør og sier.



Alle barn får premie.





Gradering 7. og 8. desember!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Nov 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det er viktig at alle møter i god tid denne dagen slik at vi får registrert alle og rekker å få gjennomført graderingen innenfor vanlig treningstid.


Det blir ingen vanlig trening for barna, kun gradering.


Pris for gradering: 300,- som betales med kort eller kontant ved registrering. Graderingsavgiften inkluderer sensor, belte, judopass og graderingsmerke.



Huske på:


- møt opp i god tid


- ta med passet ditt (gjelder ikke de som begynte høst 2015)


- spør treneren din om du er klar til å gå opp til gradering nå i desember.


- Graderingen koster 300kr. Ta med kontanter eller betal med kort ved oppmøte!



Mandag 7. desember kl. 18:00-19:30:


Dojo 2: Gradering for nybegynnere . De som har trent ca. to ganger i uka hele semesteret graderer seg til gult belte, og de som har trent ca. en gang i uka hele semesteret til hvitt belte med gul lapp.


Dojo 1: Gradering for de som skal opp til grønt, blått eller brun mon-grad (under 14 år).


Snakk med Jørn Terje på neste trening om du tenker at du er klar for gradering!



Tirsdag 8. desember kl. 18:00-19:30:


Alle som skal opp til gult/oransje lapp/oransje monbelte.



Onsdag 9. desember kl. 17:45-21:00:


På onsdag 9. desember blir det klubbmesterskap og semesteravslutning, hvor alle med nye og gamle belter får muligheten til å slåss med klubbkompiser, leke og spise og drikke litt.



Mandag 7. desember kl. 19:30-21:30:


Alle som skal opp til kyu-grad (Over 14 år, gult-brunt belte). Alle disse må igjennom en prøvegradering den 30. november kl. 19:30. Spørsmål? Snakk med Stephan/Mathias.






Stevne og treningssamling Sødra cup 4 i Stockholm

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 27. Okt 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Stevnet passer de som har lyst til å konkurrere og prøve seg på litt tøffere motstand enn det en får på juba-pool.



De som har lyst til å være med må spørre Jørn Terje og Alfredo før de melder seg på. To treninger i uka og god innsats på trening er kriterium for å få delta.



Denne turen er veldig fin også for foreldre å være med på og de som er interessert må melde fra til Jørn Terje Krekling



Lagledere er Jørn Terje (91831715) og Alfredo (90048037)



Plan for turen:


Fredag 13. november. Toget går fra Oslo S kl 16:56


Oppmøte på plattformen der toget drar fra er kl 15:40 Toget er på Stockholm C kl 21:54, deretter tar vi enten en taxi eller t-bane til dojoen hvor vi skal sove.


Lørdag 14. november er det judostevne.


Søndag 15. november blir det treningssamling – samme sted som vi overnatter.


Toget tilbake går søndag kl 15:51 og er på Oslo S kl 20:28.



Dette må dere ta med:


sovepose, evt liggeunderlag - vi sover på judomatter, ta med et klesskift, toalettsaker og et håndkle. Barna må selv bære utstyret sitt. Pakk med en god matpakke til togturen. Vi får tak i frokost der vi overnatter i følge Alfredo.



Kostnader:


Vi kjøper familiebilletter som er sterkt rabatterte, dvs 1 voksen pr 2 barn, som betyr at det for 3 personer til sammen blir 1913. Hver person betaler da SEK 640. Hvis det er flere voksne enn vi har barn til som blir med vil voksne måtte betale mer – anslagsvis SEK 1467,- Barnepris alene uten rabatt er SEK 1250,-


Transport i Stockholm– anslagsvis SEK 250/barn. I tillegg må en regne med noe for betaling for overnatting og mat – om lag 300 pr pers for middag de to dagene.



Oppsummert kostnader:


Påmeldingsavgiften på SEK 200,- dekkes av klubben.



Tog tur retur Stockholm 640


Transport i Stockholm 250


Overnatting inkl frokost 200


Mat i Stockholm (om lag) 300


Sum som må dekkes av hver deltaker. 1390



Påmeldingen vil være bindende, og kostnader for transport og overnatting (1090) forhåndsbetales til Jørn Terje på kortterminal på Haugerud før vi drar. 




Oslo Judofestival på Haugerud

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 11. Okt 2015

Originalt skrevet av: Stine Lastein

I helgen arrangerte klubben Oslo Judofestival. Det er lenge siden vi har arrangert stevner i vår egen dojo, og vi var veldig spente.




Grunnet litt sen utsendelse av invitasjon til egen og andre klubber ble deltakelsen litt mindre enn forventet. Vi ble tilslutt ca. 40 deltakere – altså omtrent på størrelse med klubbmesterskapene.





Foruten deltakere fra NJJK, fikk vi besøk fra Ippon Judoklubb, Ringerike Judoklubb, Oslo Judoklubb, Nesodden judoklubb og Fredrikstad Judoklubb. Jørn Terje, som var ansvarlig for arrangementet, satt sammen klassene så alle skulle få så mange kamper hver som mulig, samtidig som det også ble tatt hensyn til alder og beltegrad.





Stine ledet oppvarmingen før kampstart og selve stevnet gikk på to matter i dojo 1, med Morten og Mathias som dommere. Fra NJJK stilte Ravin, Rohil, Egilsten, Jamal, Dennis, Sindre, Fathalla, Sigurd, Trym, Erik, Ismael, Magnus, Mark, Markus, Eivind, Erlend, Adam, Brikt, Markus, Luca, Elias, Sami og Anisten.





Det ble mange kamper på deltakerne og vi fikk se mange fine teknikker både fra NJJKére og de andre deltakerne. Takket være effektiv organisering ble stevnet ferdig kl 13, noe som ble satt pris på av alle oppmøtte. Alle som gikk kamper fikk både medalje og drikkeflaske med Judofestival-logoen.





Å få gå kamper i kjente omgivelser og i en uformell setting tror vi kan være med på å ufarliggjøre konkurranser. Vi håper derfor dette kan få flere til å være med på stevner framover, både fordi man blir en bedre judoutøver men også fordi det er kjempegøy og motiverer til å være i aktivitet.





Vi håper å få til flere stevner framover og at vi får flere klubber med. Dette er kjempegøy! En stor takk til alle som hjalp til med tidtaking, scoringstavler, kiosken og belteknyting, og takk til de tilreisende klubbene. Vi ønsker alle velkommen igjen!







NJJK inviterer til Judofestival 10.10.2015

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Okt 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Endelig skal klubben arrangere stevne igjen. Invitasjonen finner dere litt lenger ned og påmelding gjør dere helst på treningen. Vi trenger hjelp til gjennomføringen av stevnet, inkludert å stå i kiosken og bidra på organisering og sitte i sekretariatet (tavler og tidtaking) - Det trengs ikke erfaring her, de uerfarne får sitte sammen med erfarne og får opplæring.



Vi trenger også bidrag til kiosken i form av kaker, rundstykker etc. Send meg gjerne en beskjed om hva dere kan bidra med.




Vi har begrenset med plass slik at vi setter et tak på antall utøvere til 80. Ved for mange påmeldte vil vi søke å gi beskjed om at det er fullt så snart som mulig.



Stevneleder: Jørn Terje Krekling



Deltagerkrav: Barn født fom. 2008 tom. 2003 med minimum 5.mon (gult belte)



Medlemmer i NJJK melder seg på via tavle i klubben, eller ved å sende epost til info@njjk.no innen 8. oktober.



Inndeling av klasser: Ved påmelding skal vekt oppgis sammen med navn, grad og klubb. Vi vil sette sammen klasser på bakgrunn av dette og tilstreber at alle får minimum 3 kamper. Der det er mulig vil vi også dele inn i aldersklasser.



Gjennomføring: 2 min løpende tid - 2 mattearealer á 4x4 m - poolsystem



Tidsplan:


Gruppe 1 (U11)


Registrering: kl 08:30-09:00


Felles oppvarming: kl 09:30


Kampstart: kl 10


Premieutdeling: estimert kl 12



Gruppe 2 (U13)


Registrering: kl 11:30-12:00


Felles oppvarming: kl 12:30


Kampstart: kl 13


Premieutdeling: estimert kl 15




Oppvarmingsareal er tilgjengelig under hele stevnet. Endringer i tidsplanen kan forekomme. Klubbene vil eventuelt få informasjon om dette på stevnedagen.



Premiering: Alle deltakere får medalje og en ekstra premie fra Judofestivalen



Betaling: 200 kr per deltaker betales ved påmelding via minidrett.no



Dommere: Vi oppfordrer alle klubber til å stille med egne dommere. Stevnet passer også for dem med lite eller ingen dommererfaring.



Førstehjelp: Det vil ikke være førstehjelp tilstede.



Mat og drikke: kan kjøpes i kiosken og det er et supermarked i gangavstand til dojoen.



Beliggenhet: Adresse: Tvetenveien 183, 0673 Oslo. Inngang på baksiden av Haugerud ungdomsskole. Gratis parkering i skolegården!




Ingen ordinær judotrening for barn og unge i høstferien

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 28. Sep 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Alle barn og ungdom har fri i høsferien fra judotrening.



Det er satt opp en ekstra trening mandag klokken 18:00 for avansert barn og ungdom, men de andre har fri hele uka.



35 NJJK-barn på Juba-pool 3.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 21. Sep 2015

Originalt skrevet av: Stine Lastein

Juba-pool 3 ble arrangert i Nadderudhallen søndag 13.11. NJJK stilte som vanlig med mange deltakere, hele 35 denne gangen, og var igjen stevnets største klubb. Morten, Birger, Salambek og Stine var lagledere. Totalt hadde stevnet 175 deltakere og satte dermed rekord for barnestevner i Norge.



I klasse 1 stilte Amina, Elias, Chris, Eivind, Alva, Sofie, Erlend, Ismaeel, Maksim, Gjyljeta, Trym, Hauk, Ilez, Embla, Brikt, Luca og Sami. I klasse 2 stilte Adam, Magnus og Sigurd. Klasse 1 og 2 er altså for de yngste deltakerne med gult og oransje belte.



Det ble mange kamper for laglederne å følge med på, men kjedelig ble det ikke! Alle NJJKére ga alt og kjempet veldig bra. Vi så at alle har trent seriøst på å bli bedre for samtlige viste enorm framgang. Mange fine teknikker, både nye og gamle, ble utført på matta.



I klasse tre, for de litt eldre med gult og oransje belte, stilte Ravin, Sindre, Mathilde, Rohil, Emily, Martin og Fathalla. Her kan vi vel egentlig gjenta oppsummeringen fra klasse 1 og 2. Vi ser at alle har jobba veldig bra på trening og utviklet judoen sin i riktig retning.



I klasse 4 stilte de med grønt og blått belte; Karl Henrik, Dennis, Mark, Navid, Egilsten, Mosa, Jonas og Jamal. Disse utøverne begynner å få mye stevneerfaring og det synes når de går på matta. Flotte kastteknikker kom på løpende bånd og det var ikke bare oss fra NJJK som ble imponerte.



Vi som var lagledere er kjempefornøyde med innsatsen og er utrolig stolte av å ha så mange flotte utøvere som representerer klubben. I desember avholdes Juba-pool 4, det gleder vi oss til!



Hilsen Morten, Birger, Salambek og Stine




NJJK INVITERER TIL JIUJITSU TRENINGS-SAMLING I OSLO 19. SEPT

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Sep 2015

Originalt skrevet av: Arne Ivar Hansen

Tema for treningssamlingen er «Jiujitsun när den er som bäst». Benny er en kunnskapsrik og engasjerende instruktør, få, om noen kan fylle et så ambisiøst tema for en samling bedre enn Benny.



Benny Ericsson 7 Dan er leder for graderings- og utdannelseskomiteen i Svenska Jiujitsuforbundet, SJF, og den høyeste graderte innen forbundet. Benny bringer arven etter Durewall videre som riksinstruktør i SJF, og er dermed sentral i all videre utvikling av systemet.



I Norge er det kun NJJK som er tilknyttet SJF, og dermed Durewalls jiujitsu. Mange av Ju-Jitsu klubbene i Norge startet ut med Durewalls jiujutsu, og for mange er det en viktig del av arven. Jiujitsu basert på Durewalls metodikk (SJF) er et rent selvforsvarsorientert system basert på grunnprinsippet «med minst mulig kraft, oppnå størst mulig effekt uten å forårsake skade eller smerte». Ut fra denne grunntanken vil alle teknikker bygge på seks pilarer: beskyttelse, balanse, bevegelse, smidighet, bestemthet og hensyn. Med dette som bakteppe ønsker vi dere som er voksne og som trener ju-jitsu / jiu jitsu / jijutsu / jiujitsu eller lignende velkommen til en fantastisk dag med jiujitsu under Bennys inspirerende ledelse.



Tid: Lørdag 19 september kl. 12:00 – 17:00



Sted: Treningslokale er i kjelleren på baksiden av Haugerud Skole, Tvetenveien 183, 0673 Oslo, se Google maps.



Pris: Kr. 300,- betales til konto 7874.05.08090 merkes: Navn + Jiujitsusamling.


Ta med kvittering. Det er også mulig å betale med norsk debetkort ved fremmøte.



Påmelding til jiujitsu@njjk.no med Navn + Grad + System + ønsket betalingsmetode.



Invitasjon til Jiujitsusamlingen




30 barn på nattreningen

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 5. Sep 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Klokken 18 møtte 30 forventningsfulle barn opp og var klare til en kveld med mye aktivitet.



Det hele startet med litt klargjøring av regler og hvordan programmet så ut. Alle barna fikk lov til å stemme på hvilken film de ville se og deretter var det klar for en lagkamp hvor barna delte seg inn i seks lag på med fem medlemmer hver. Første øvelse var 30 sekunder med burpees per lagmedlem og innsatsen var formidabel fra alle lagene. Deretter fulgte en løpestafett, som nok var en øvelse hvor det lønte seg å ha de eldste utøverne. Den tredje øvelsen var en quiz, og her var det svært jevnt mellom lagene og det var ingen som hadde alt riktig.


Med quizen unnagjort var klokken passert åtte og det var tid for mat, som også denne gangen var levert av Toni’s.



God hjelp fra Vibeke både til innkjøp og organisering av mat og drikkeservering gjorde at alt gikk i ordnede former. Maten var så vel i magen på barna og det var tid for å se på «De utrolige». Mens filmen pågikk var det en tredjedel av barna som så på, resten av barna lekte, leste og koste seg sammen i både dojo 1 og dojo2.



Etter filmen var ferdig klokken 23 var det tid for selve nattreningen som ble ledet av Lars Moland. Den morsomste øvelsen var hvor en utøver skulle stole på de to andre partnerne sine og la seg falle og bli tatt i mot. Kompisbarna fikk prøve å slåss litt i ne-waza etter undervisning i tre holdegrep og økten ble avsluttet med litt lek.



De fleste endte rett i seng, ganske så slitne etter treningen, men noen få holdt det gående lenge, lenge etter – noen helt til sola sto opp igjen.



Til frokost ble det servert både havregrøt og brødskiver med assortert pålegg.



Treningen på lørdag morgen ble holdt av Jørn Terje og alle judokompisene fikk lært seg litt grunnleggende fallteknikk og fikk prøve både å kaste og bli kastet.



Avslutningsvis hjalp alle til med å rydde og vaske litt og en sliten men godt fornøyd gjeng dro hjem hver til sine igjen.



Tusen hjertelig takk til alle voksenforeldrene som bidro med hjelp til organisering og bistand både til måltider og ellers. Viktigst er det imidlertid at de deler på å være våkne gjennom natten slik at trenerne kan våkne opplagte og kunne gjennomføre en god trening også om morgenen.



Takk også til Ahmed som bidro med hjelp også som hjelpetrener :-)



Nattrening med ikke-judo kompis 21-22. august

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Aug 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Hvem kan delta:


Som tidligere annonsert er det denne gangen lagt opp til at medlemmene tar med en kompis på nattreningen. Vi har satt et samlet tak på 50 barn, som betyr at det er 25 barn som kan ta med en kompis på nattreningen.



Påmelding: Påmelding gjøres ved å skrive navn og fødselsdato og kontakttelefonnr (bruk store bokstaver) på listen som henger opp ved dojo 1 fristen er torsdag 20. august.



Det er viktig at vi vet hvor mange vi blir siden vi må bestille mat dagen i forveien. Hvis du er litt usikker på om du tør å overnatte alene, ta gjerne med mamma eller pappa til å sitte nattevakt! 



Program:


18:00 Oppmøte på Haugerud judosenter, registrering, bagasje og soveposer legges inn i dojo 2.



18:30 Overraskelsesaktivitet.



20:00 blir det mat, som også denne gangen blir pizza fra Toni’s



20:30 Lek, innebandy, film hvor barna stemmer frem hvilken film som skal ses på tavlen utenfor dojo 1 i første treningsuke! Det blir servering av popcorn!



22:30 Nattrening med Lars Moland som trener



24:00 Treningen er ferdig – i dojo 2 er det stille fra nå av.



Etter treningen er det på tide å finne soveposen for de fleste, men det er alltid noen som har våkenatt på nattreningen og det blir mulighet for både innebandy, lek og film. Filmvalg får barna stemme på i den første treningsuken på tavlen i dojo 1



08:00 Frokost – alle spiser frokost som serveres fra kjøkkenet.



09:00 Treningsøkt med Jørn Terje som trener



10:30 Nattreningen er ferdig, alle bidrar på å rydde, sette på plass og gjøre rent der det trengs. Foreldrene kan komme og bistå med disse aktivitetene samt hente barna 




Dette må du ha med:


Godt humør og god innstilling


Judodrakt og treningsklær


Sovepose – liggeunderlag og evt pute er valgfritt – vi sover på mattene i dojo 2.


Toalettmappe, håndkle for å dusje etter trening



Forbudt på nattrening:


Å forlate hallen og eller aktivitetene uten å få OK fra en av de voksne


Spilling på telefon eller nettbrett(det er lov å ringe) – det er lov å spille kort, på brettspill etc (Jørn Terje skal igjen lære bort mattis – til de som vil lære et ordentlig judo-kortspill og tar med mattis-hatten som han selv endte opp med forrige nattrening)



Nattevakter:


Tusen takk til foreldrene som hjelper oss og stiller opp som nattevakter slik at vi får lov til å arrangere nattrening med overnatting i hallen 



Trenere på nattreningen blir:


Jørn Terje Krekling, Lars Moland, Birger Aune alle ønsker dere hjertelig velkommen.




Trenger hjelp til å telle opp og levere flyere på skoler

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Aug 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Ny rekrutteringsrunde er i gang og vi trenger hjelp av spesielt foreldre til å levere flyere til skoler.



Send meg en e-post til may.linn.hystad@njjk.no så kan vi avtale nærmere!



Med vennlig hilsen


May Linn



OPPSTART HØSTSEMESTERET

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 16. Aug 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Det er noen få endringer i treningstidene denne høsten.


Her er oversikten over barnepartiene, les mer i den totale oversikten her



Knøttejudo


12 tirsdager 17:30-18:15 i Dojo 1


Oppstart: Tirsdag 1. september.



Nybegynnere(hvit belte)


Mandager og onsdager kl.18:00-19:30 i dojo 2


Oppstart: 24. august



Gulbelter og hvitbelter med gul lapp


Tirsdager 18:30-19:30 i Dojo 1


Torsdager 17:30-19:00 Dojo 2


Oppstart: 18. august



Gulbelter med oransje lapp


Tirsdager 18:00- 19:30 i Dojo 2


Torsdager 19:00- 20:00 i Dojo 2



Videregående barn og ungdom


Mandager, onsdager og torsdager kl. 18:00-19:30 Dojo 1



Ekstra trening for ungdom: Tirsdager 19:30-21:00


Oppstart 18. august




Velkommen!



Sommer-avslutning for de voksne

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 8. Jun 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

NJJK inviterer til avslutningssammenkomst for de voksne: Foreldre, styret, trenere og utøvere over 18 år.



Vi starter det hele kl. 18:30 på Haugerud Bistro der man kan ta seg en matbit og noe å drikke.


Mat og drikke må hver enkelt betale for selv.



Etter hvert beveger vi nok oss til våre kjente og kjære lokaler. For de som må ha ut litt energi er det fullt mulig å ta en runde innebandy eller lignende.



Påmelding innen torsdag 11. juni til May Linn . Send e-post eller sms til 41440311, eller kanskje aller best: Meld deg på på vår facebookevent her



Vellykket klubbmesterskap med kjempeinnsats fra deltakerne!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 3. Jun 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad og Jørn Terje

De aller fleste møtte opp etter å ha bestått ny gradering mandagen og tirsdagen før og var klare for å vise hva de hadde lært også når det gjelder å gå kamp.



Stine, Veronica og Birger kjørte en lang og god oppvarming for alle sammen slik at både hode og kropp var klare til å yte topp på matta etterpå.



Før kampene startet ble kampreglene meget kort forklart i løpet av en demonstrasjonskamp mellom Veronica og Birger med Morten som myndig dommer.



De minste utøverne med gult belte startet og deretter gikk det oppover i klassene i både vekt, alder og graderingsnivå. Klassene var denne gangen inndelt etter kjente robotfigurer i diverse spillefilmer.



Noen utøvere fikk litt tøffe klasser, men det så ut som at nivået innenfor hver klasse var ganske jevnt og ga passelig store utfordringer for de fleste.



Etter at egen klasse var ferdig fikk utøverne gå til kiosken og motta velfortjent mat og drikke i form av pølser, vafler, kaker, juice og saft 



Dette var avslutningen på vårsemesteret for barna. Mange skal delta på jubapool 2 den 13. juni og derfor er det satt opp frivillig ekstratrening mandag 8. juni – da er det også noen som kommer til å gradere seg.



Vi vil takke alle foreldre og frivillige som var med og bidra til at vi fikk gjennomført klubbmesterskapet:


De som bidro til at utøverne fikk på beltene sine, dommerne, de som førte lister, var speaker, tok tiden, oppdaterte scoringstavlene, sto i kiosken, de som trøstet når det trengte, og alle som var med på å klargjøre og rydde sammen til slutt.



klassene og deltakerne som deltok:



R2D2 - klassen


Markus Hertaas


Brikt Sunde


Paul Aanerud


Apha Bah


Eivind Moe Bech



C3PO - klassen


Amina Abubakarov


Ilez Soslangireev


Eirik Fløtten


AnneLi Berg Aune


Lloyd Forsberg



T1000 - klassen


Erlend halmøy


Chris Sætre Baumgarten


Sondre Lie


Susanne Svendsbøe-Larsen


Tilde Grafsrønningen



Robocop - klassen


Trym Arne Romnes


Erik Svendsbøe-Larsen


Ismaeel Hassan


Isak Alm-Kruse




Wall-E - klassen


Sigurd Bø


Emily Røed


Alpha Bah


Teodora Micic




Terminator - klassen


Mark Don


Jonas Vollset


Sindre Krekling


Sami Yahia


Fathalla Yahia




Eva - klassen


Musa Soslangireev


Karl Henrik Bergh Aune


Navid Lahidji


Nils Aanerud




HAL - klassen


Dennis Alexander Bjertnes


Mansur Abubakarov


Egilsten Pius


Jamal Yahia


Victor Røed


Rohil Noor



Og til slutt Optimus Prime – klassen


Ahmed Yahia


Birger Aune


Mathias (Cyborg) Hansen





37 graderinger gjennomført og bestått på haugerud i kveld

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Jun 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Graderingene gikk i begge dojoene samtidig. I dojo èn ble det holdt graderinger til oransje, grønt og blått mens det i dojo to gjennomførte vårens nybegynnere en veldig solid gradering;



Alle var topp konsentrert og veldig motivert for å vise familie og sensorer at de mestret teknikker og prinsipper og fortjente gult belte. Sensorene var imponert over god fallteknikk og høy disiplin på gjennomføringen. Også holdegrepene og kastteknikkene var solide selv om det var noe mer variasjon i kvaliteten på kastene. Gratulerer med godt gjennomført gradering til alle ny gulbelter!



5. mon/Gult halvbelte (21 stk):


Alpha Bah


Brikt Sunde


Eirik Guldahl Fløtten


Eivind Moe Bech


Embla Krekling


Erik Svendbøe-Larsen


Erlend Halmøy


Ismaeel Hassan


Lloyd Nicklas Forsberg


Lukas Vargas


Maksim Kudresov


Marcel Malesza


Maximillian Röhrl


Paul Aanerud


Solveig Abelvik


Sondre Aase


Timofey Yakushev


Trym Romnes


Hauk Singstad-Murphy


Selma Greenberg Søderlind


Susanne Svendsbøe-Larsen



Blant utøverne på gulbeltepartiet som trener på tirsdager og torsdager var det fem stykker som ikke hadde anledning til å gradere seg på tirsdag som hadde fått lov til å gradere seg på mandag i stedet. Alle fem bestod graderingen, og teknikkene satt ganske bra selv om det nok manglet litt på koblingen mellom navn på teknikkene og utførelsen.



Gult halvbelte med oransje lapp (5stk):


Sara Knoll


Embla Lund Storvik


Gjyljeta Prekaj


Isak Alm-Kruse


Tilde Grafsrønningen



Nytt i år er det at utøverne med oransje belte får gå opp til halvgradering (grønn lapp) som et steg på veien til grønt belte. Alle utøverne bestod graderingen, og det var tydelig at alle sammen skjerpet seg og gjorde sitt aller beste foran sensorene.



Orange halvbelte med grønn lapp (5 stk):


Emily Nashat Krogh


Emily Røed


Maximillian Bagreev-Bergknutsen


Rohil Noor


Sindre Krekling



Til Grønt belte leverte Jonas og Mark en god gradering som helt klart fortjente karakteren bestått og vi gratulerer begge med nytt belte og merke i passet. Dennis graderte seg egentlig til grønn lapp, men sensorene var alle enige i at prestasjonen på graderingen sammen med svært målrettet jobbing på trening og i konkurranser var grunnlag for at det ble gjort et unntak og Dennis fikk direkte grønt belte – vi gratulerer så mye.



Grønt halvbelte (3stk):


Dennis Bjertnes


Jonas Vollset


Mark Don



Tre utøvere gikk denne gangen opp til blått belte og fikk vist frem sine kunnskaper, teknikker og judoforståelse i en ganske krevende gradering. Alle tre viste god judo og forståelse i tori-rollen og graderingen var helt klart bestått. Men sensorene ga uttrykk for at den svakeste delen var arbeidet som uke og da samarbeidet mellom partnerne i graderingen og at det er nødvendig å forbedre denne delen betydelig frem mot neste gradering.



Blått halvbelte (3stk):


Egilsten Pius


Mansur Abubakarov


Musa Soslangirev





Klubbmesterskap onsdag 3. juni for barn og ungdom.

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 23. Mai 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Vårsemesterets klubbmesterskap går av stabelen 3. juni kl.17:45. Dette er også semesteravslutning for barna, det blir servering av mat og drikke. Det er gratis å være med.



Alle barn, ungdom og også voksne er velkommen til klubbmesterskapet. Dette er ofte det første stevnet de nygraderte er med på og alle får gå mot motstandere på eget nivå både når det gjelder ferdigheter og vekt.



Påmelding skjer ved oppmøte



Før stevnet starter blir det gjennomgang av regler, hvordan scoringene fungerer og hva dommeren gjør og sier.



Alle barn får premie.





Gradering for barn og ungdom våren 2015

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 17. Mai 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Gradering for barn og ungdom våren 2015



Mandag 1. juni og tirsdag 2. juni blir det gradering for barn og ungdom dette semesteret.


Mandag 1. juni klokken 18:00 er det gradering for nybegynnerne, hvor de som har trent to ganger i semesteret graderer seg til gult belte, og de som har trent en gang i semesteret til hvitt belte med gul lapp. Denne graderingen foregår i dojo 1 og koster 300,- som betales ved registerering. Graderingavgiften inkluderer sensor, belte, judopass og graderingsmerke. Det er viktig at alle møter i god tid denne dagen slik at vi får registrert alle og rekker å få gjennomført graderingen innenfor vanlig treningstid.




1. juni i dojo 2 klokken 18:00 er det samtidig gradering for videregående barn og ungdom som skal gradere til grønt og blått belte. Nytt i år er det at de utøverne med oransje belte som ikke skal gradere seg til grønt belte dette semesteret er med på gradering som fører til oransje belte med grønn lapp. Hør med treneren din hvis du lurer på om du skal gradere til fullt belte eller om du har noen andre spørsmål. Alle som har ønsker å gå opp til fullt belte bør ha vært gjennom prøvegradering i forkant. Gradering til fullt belte koster som vanlig 300,- og må betales ved registrering.



Tirsdag 2. juni er det gradering for utøverne med gult belte og utøverne med hvitt belte med gul lapp. Graderingen foregår til vanlig tid kl 18:30, men kommer mest sannsynlig til å vare til 20:00. Fint om alle møter opp i god tid for registrering og for å komme punktlig i gang med graderingen. Graderingen koster kr. 300,- og betales ved registrering.



På Onsdag 3. juni blir det klubbmesterskap og semesteravslutning, hvor alle med nye og gamle belter får muligheten til å slåss med klubbkompiser, leke og spise og drikke litt.



Lørdag 13. juni vil det være mulig for alle som har gradert seg til hvitt belte med gul lapp og alle over det til å være med på en konkurranse i Nadderudhallen, Bærum som heter Jubapool. Meld dere på på oppslagstavlen hvis dere har lyst til å være med. I denne konkurransen møter dere andre judoutøvere som har trent like lenge som dere selv.




39 barn på nattreningen i april :-)

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 2. Mai 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

NJJK arrangerte nattreningen for barn og ungdommer 17-18 april.


Klokken 18:00 begynte registreringen og da den var ferdig hadde 39 barn kommet inn dørene og fått lagt fra seg treningssaker og overnattingsutstyr i dojo 2.



18:30 stilte alle på matta i treningsutstyr og fikk en orientering om programmet, regler for orden og oppførsel (bl.a ingen spilling på nettbrett eller mobiltelefon). Deretter var det klart for det som i det oppslåtte programmet var annonsert som overraskelsesaktiviteter.



160 kg tautrekking – barna fikk i oppgave å danne lag hvor samlet vekt ble på mellom 150 og 170 kg – og finne et godt navn på laget.



Uten at det ble noe premiering ble Lars og Jørn Terje enige om at navnet "jeg vet ikke" var det morsomste lagnavnet. Deretter var det klart for demonstrasjon av tautrekking. Daniel stilte opp mot Jørn Terje og Lars som viste at to mot en faktisk er feigt.



Alle lagene fikk minst en kamp, vinnerne gikk videre til neste runde helt til at vinnende lag fikk møte trenerne i en siste duell – den vant Jørn Terje og Lars etter et uheldig fall hos motstanderne som ble rått utnyttet. 1. premien ble likevel tildelt vinneren av barnelagene – og var et kinderegg per deltaker.



Neste aktivitet var en gammel klassiker hvor alle deltakerne fikk utdelt en plastpose og skulle plukke opp så mange grønne tørkede erter som mulig etter at Lars hadde strødd en hel boks utover matta. Her ble det en god del diskinger siden ikke alle hadde helt fulgt oppskriften alle mot alle. Vinner ble Luca Vargas, men alle fikk en seigmann og en Dahlgrens bil som premie.


Til mat ble det også i år pizza fra Tonis pizza på Haugerud. Det var bestilt 11 store pizzaer inkludert klubbens egen judopizza. Det var en god del rester igjen etter måltidet, men alle restene ble på mystisk vis borte i løpet av kvelden natten.



Etter maten var det frie aktiviteter, som betydde innebandy i dojo2, generell herjing samt opplæring i kortspillet mattis i dojo 1(Jørn Terje klarte å ende opp som mattis og har fortsatt hatten til neste judoaktivitet med innlagt kortspill) og filmen dum-dummere på tv-en i sofaområdet. Til filmen ble det servert popcorn.



Klokken 22:30 stilte samtlige barn og fire voksne på matta klare for nattrening – dette er 1,5 timer tidligere enn vi har hatt før. Lars holdt en kul trening som innehold mye koordinasjons- og parøvelser som ga fin variasjon fra klubbtreningene. Øvelsene inneholdt både kjente og noen mindre kjente varianter. Litt ne-waza ble det også.


Etter treningen sang vi bursdagssangen for Isaak som hadde bursdag og alle fikk en bit sjokoladekake som mammaen til Isaak hade bakt og tatt med.



Deretter gikk de fleste (og de smarteste) og la seg til å sove i dojo 2.



For de som var standhaftige og ikke ville sove var det deretter mulighet til videre innebandyspilling. Ny film for de over 11 år som var Bloodsport med Jean Claude Van Damme.



De frivillige foreldrene fordelte våketiden seg i mellom slik at alle fikk to timer våketid og resten soving.



På morgenen ble det frokost kl08:00, hvor om lag halvparten spiste havregrøt og resten fikk brød med pålegg etter at Rimi på Haugerud hadde åpnet.



Treningen startet deretter klokken 09:00 og etter litt innledende sutring blant barn som var litt trøtte og slappe fra dagen før ble det gjennomført en fin økt som ble avsluttet med en runde japansk lagkamp hvor innsatsen var solid!.



Takk til alle sammen som bidro til å få en morsom nattrening: barna som kom med topp innstilling og var bare hygelige ordentlige og reale, de frivillige foreldrene som tok initiativ, organiserte og bidro til å løse alle små og større praktiske problemstillinger (spesielt til å rydde og vaske både innimellom og helt til slutt) og til trenerne som holdt morsomme treninger.



Neste nattrening blir som annonsert på avslutningen 21. august og da skal de som ønsker å delta ta men en venn som ikke går på judo. Som første aktivitet neste nattrening håper vi å få til Parkour i den flotte parkourparken på Furuset.








Nattrening vår 2015 17-18 april

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 9. Apr 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Hvem kan delta:


Alle medlemmer av NJJK som har betalt kontingent og treningsavgift for våren 2015 som melder seg på innen fristen.



Påmelding: Påmelding gjøres ved å skrive navn og fødselsdato på listen som henger opp ved dojo 1 fristen er torsdag 16. april.



Det er viktig at vi vet hvor mange vi blir siden vi må bestille mat dagen i forveien. Hvis du er litt usikker på om du tør å overnatte alene, ta gjerne med mamma eller pappa til å sitte nattevakt! 



Program:


18:00 Oppmøte på Haugerud judosenter, registrering, bagasje og soveposer legges inn i dojo 2.



18:30 Overraskelsesaktivitet.



20:00 blir det mat, som også denne gangen blir pizza fra Toni’s Det er fint om alle sammen smaker på Judopizzaen!



20:30 Lek, innebandy, filmen Dum Dummere på stort lerret – med servering av popcorn!



22:30 Nattrening med Lars Moland som trener



24:00 Treningen er ferdig – i dojo 2 er det stille fra nå av.



Etter treningen er det på tide å finne soveposen for de fleste, men det er alltid noen som har våkenatt på nattreningen og det blir mulighet for både innebandy, lek og film (Bloodsport med Jean Claude van Damme - engelsk tale ingen tekst for barn over 11) utover natten.



08:00 Frokost – alle spiser frokost som serveres fra kjøkkenet.



09:00 Treningsøkt med Stine Lastein som trener



10:30 Nattreningen er ferdig, alle bidrar på å rydde, sette på plass og gjøre rent der det trengs. Foreldrene kan komme og bistå med disse aktivitetene samt hente barna 




Dette må du ha med:


Godt humør og god innstilling


Judodrakt og treningsklær


Sovepose – liggeunderlag og evt pute er valgfritt – vi sover på mattene i dojo 2.


Toalettmappe, håndkle for å dusje etter trening



Forbudt på nattrening:


Å forlate hallen og eller aktivitetene uten å få OK fra en av de voksne


Spilling på telefon eller nettbrett(det er lov å ringe) – det er lov å spille kort, på brettspill etc (Jørn Terje skal lære bort mattis – til de som vil lære et ordentlig judo-kortspill og tar med egen mattis-hatt)



Nattevakter:


Tusen takk til foreldrene som hjelper oss og stiller opp som nattevakter slik at vi får lov til å arrangere nattrening med overnatting i hallen 



Trenere på nattreningen blir:


Jørn Terje Krekling, Lars Moland, Stine Lastein og Mathias Hansen som alle ønsker dere hjertelig velkommen.




Nattevakter natt-trening

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 26. Mar 2015

Originalt skrevet av: Yngve Vollset

Tradisjon tro, planlegges en natt-trening for barna fra fredag kveld 17. april til lørdag morgen 18. april. For at vi skal kunne gjennomføre dette på en trygg måte som også tilfredsstiller brannforskriftene, trenger vi hjelp av minst fire foreldre som kan stille som nattevakter.



En rask tilbakemelding til jorn.terje.krekling@njjk.no med kopi til yngve.vollset@njjk.no i løpet av søndag 29. mars hadde vært supert, da vi er avhengige av nattevakter for å kunne gjennomføre arrangementet.


Håper så mange som mulig kan stille, da dette tidligere har vært et svært populært arrangement blant barna.




Tur til Gøteborg 7. mars, Judits Pokal

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 7. Mar 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

Jørn Terje og Alfredo kjørte hver sin bil og turen ned gikk veldig greit og det var akkurat nok plass til alle sammen.



De som var med var: Una Tomine Tveit Eidshagen, Jonas Vollset, Sindre Krekling, Dennis Bjertnes, Sofia Chinchilla, Egilsten Pius, Mansur Abubakarov, Mark Don, Mosa Soslangireev, Miguel Chinchilla og Rohil Noor.



Alfredo og Jørn Terje var lagledere og i tillegg var Salambek Abubakarov og Ahmad Noor med som supportere.



Vi stoppet på Max i Bäcka og spiste hamburger på vei inn til Gøteborg og passe mette kom vi frem til Hotellet. Rommene ble fordelt slik at det ble to rom med fire barn i hver hvor det var hard indrejustis som gjorde at alle fikk kommet seg i seng og sovet i tide. Neste morgen stod vi opp klokken 07:00 og spiste når frukost åpnet kl 07:30. God mat og god stemning på frokostbordet. Etterpå fikk vi pakket og kom oss til Gøteborg judoklubbs dojo og fikk alle veid inn. Rohil kom direkte til dojoen etter å ha kjørt ned samme morgen. Alle gjennomførte en god felles oppvarming.



Dette stevnet heter Judits pokal og alle våre deltok i U13 selv om de var 8, 9, 10, 11 eller 12 år gamle. Nivået på utøverne var ganske høyt og mange fikk tøffe kamper. Både de yngste og de eldste fikk utfordringer, men vi kom hjem med noen medaljer.



I Sverige er det bare de tre beste som får medaljer, noe de andre synes var litt urettferdig. Medaljene gjenspeiler ikke hvor tøft det var, men alle kjempet seg frem med stor kamplyst, svette og i blant tårer og skuffelse Men alt i alt i slutten av dagen så alle forøyd ut og hadde fått med seg nok en fin livserfaring.



De heldige medaljevinnerne var Egilsten med gull, Mansur, Rohil, Denis og Mark med sølv, og Una med en bronse.



Etter at stevnet var ferdig dro alle sammen og spiste veldig god pizza sammen. Turen hjemover gikk helt supert, mye god stemning og også mye spilling på telefonene. Neste gang vi drar utenlands på judostevne vil vi forsøke å finne en konkurranse hvor det er treningssamling dagen etter slik at vi får hele helgen på judomatten, mer trening utenlands, mer lagsamvær og flere kamper!



Tusen takk for en fin tur, mvh Jørn Terje og Alfredo




Nytt Barne og Ungdomsstevne

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Mar 2015

Originalt skrevet av: Birger Aune

Vårspretten er et stevne for alle barn og ungdommer med gult til brunt belte!



Barn U 13 – født: 2007 - 2003


Ungdom U15 – født: 2002-2001


Ungdom U18 – født: 2000 - 1998



INFO u13:


Alle lagledere må melde sine utøvere ved innsjekkingsbordet i hallen fra kl. 07:30-08:30


Kampstart kl 09:00


Barneklassene blir fordelt i grupper innenfor en grense på 3-5kg. Alle barna vil få minst 2-3 kamper.


Kamptiden er 2 minutter løpende tid



INFO u15 & u18:


Prøveveiing u15/u18 Kl.09:00 – 10:00


Offisiell innveiing Kl 10:00 – 11:00


Kampstart 13:00 NB! Forbehold om antall deltakere i barneklassene, samt endringer i ungdomsklassene.



Kampsystem ungdomsklassene :


Pool & Cup avhengig av antall deltakere. Cup med dobbel rekvalifisering.


NB! Ved liten deltakelse tar vi forbehold om å slå sammen vektklasser (ref. NJF’s stevnereglement)



Vektklasser:


U18 Gutter: 46kg, 50kg, 55kg, 60kg, 66kg, 73kg, 81kg, 90kg og +90kg


Jenter: 40kg, 44kg, 48kg, 52kg, 57kg, 63kg, 70kg og +70kg


U15 Gutter: 34kg, 38kg, 42kg, 46kg, 50kg, 55kg, 60kg, 66kg og +66kg


Jenter: 32kg, 36kg, 40kg, 44kg, 48kg, 52kg, 57kg, 63kg og +63kg



Kamptid: 3 minutter effektiv tid



Kampskjemaer


Ferdige kampskjemaer for ungdom blir trykket og lagt i egne hyller i hallen etter ferdig innveiing


Forøvrig vil det være en egen infotavle i hallen med kamplister, tidsskjema etc.



Judopass skal vises ved registrering/innveiing



Premiering Barneklassene: Alle barn får medaljer


Ungdomsklassene: Premie til 1, 2, og 3. plass.



Påmelding Påmelding for deltakere i barneklassene skal innholde:


Deltakernavn (fornavn og etternavn), kjønn, RIKTIG VEKT og telefonnummer



Påmeldingene for deltakere i ungdomsklassene skal inneholde:


Deltakernavn (fornavn og etternavn), kjønn, beltegrad, fødselår, kategori (U15/U18), vektklasse og telefonnummer.



Påmelding på liste i dojo eller pr. e-post til Påmelding NJJK



Påmeldingsfrist Torsdag 5. mars



Deltakeravgift Dekkes av NJJK



NB.Det er er gjort oppmerksom på at det ikke er tillatt med utesko inne i hallen, vi ber dere å respektere dette ta med innesko som kan brukes i hallen.



Publikum: Fri inngang til tribunene!! Alle kjente og kjære er selvfølgelig velkomne til å møte opp for å heie på utøverne ute på matta!!



Rekordstor deltakelse av NJJK i Juba-pool I 2015

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 1. Mar 2015

Originalt skrevet av: Jørn Terje Krekling

28. februar var det klart for årets første Juba-pool i Nadderudhallen. Denne gangen stilte NJJK med rekordstor tropp og det var 30 NJJK-barn som deltok. Av disse var det hele 16 som hadde sitt første stevne utenfor klubben denne dagen.



I klasse 1 for utøvere med gult belte født 2005 eller senere deltok:


Alva Galand, Gjyljeta Prekaj, Amina Abubakarov, Sarah Knoll, Tilde Grafsrønningen, Embla Lund Storvik, Embla Krekling, Mathias Erlandsen, Iles soslangirev, Sami Yahia, Elias Salim Annfinsen, Isaak Alm-Kruse.



Med unntak av Sami deltok alle disse for første gang. Innsatsen var veldig god og de fleste utøverne fikk både til fine scoringer og vant noen kamper. Alle viste at det de hadde trent på i høst og etterjulsvinteren begynner å sitte bra i kroppen nå.



I klasse 2 for utøver født 2005 og senere med oransje belte var det Frida Lepperød, Mark Don, Jonas Vollset, Magnus Bø og Sigurd bø som deltok. Frida Lepperød deltok for første gang noe som gikk veldig bra. De andre gutta var mer erfarne og herjet til dels med sine motstandere på matta.



I klasse 3 for utøvere født 2003-2004 med gult og oransje belte deltok Hedda Grafsrønningen, Teodora Micic, Daniel Gullbekhei, Dennis Bjertnes, Fathallah Yahia, Sindre Krekling, Karl Henrik Berg Aune, Martin Tronrud, og Rohil Noor som deltok. Hedda, Teodora, Martin og Daniel deltok for første gang og viste fine takter på matta mot til dels tøff motstand spesielt for Martin og Daniel.



I klasse 4 for deltakere født 2003-2004 med grønt og blått belte deltok Mosa Soslangirev, Mansur Abubakarov, Egilsten Pius og Jamal Yahia. Disse fire har etter hvert fått masse kamperfaring og motstanderne endte som oftest i matta med ryggen først!




Østlandscup 1, Stevne for barn og ungdom født 2005 - 1998

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 26. Jan 2015

Originalt skrevet av: Birger Aune

ØstlandsCup er fire uformelle judostevner i året beregnet på utøvere i alderen 10-17 år. Stevnet er spesielt beregnet på de som ønsker mer kamperfaring før de vil delta i NorgesCup-stevner.


Stevnene holdes i Asker, Bærum og Sande.



Årets første stevne arrangeres lørdag 7. februar i Holmenhallen i Asker. Påmeldingsfrist internt i NJJK er torsdag 29. januar på liste i dojo eller per e-post til Påmelding NJJK senest fredag 30. januar.



Informasjon om stevnet finnes på oppslagstavle i Dojo eller på terminlisten til judoforbundet Østlandscup I.



Velkommen til årsmøte 25. februar 2015 - Ingen trening da!

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 24. Jan 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Vi innkaller herved alle medlemmer fra 15 år og oppover til å delta på klubbens årsmøte onsdag 25. februar 2015 kl. 18:00. Foreldre må gjerne også møte da man vil få et interessant innblikk i klubbens drift.



Valgkomiteen jobber i disse dager med innstillingen til nytt styre. Ta gjerne kontakt med komiteens leder Birger Aune .



Forslag som skal behandles på årsmøtet må være sendt til styret senest 2 uker før årsmøtet.



Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag er tilgjengelig for medlemmene senest en uke før årsmøtet.



Se ellers NJJKs lover.




Nyttårstevnet for ungdom, junior og senior 17. januar

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Jan 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Oppfordrer alle NJJKere som fyller 13 år eller mer i 2015 om å melde seg på Nyttårsstevnet! Meld deg på selv i Minidrett:


  • http://minidrett.no/


    Finn frem arrangement under fanen «påmelding», velg riktig klasse(r), meld på og send klubb for betaling/bekreftelse.



Siden dette er en ny påmeldingsmåte... send gjerne en e-post til judo@njjk.no etter du har meldt deg på så får vi sjekket at alt er i orden.



Oppstart JUDO våren 2015

Postet av Norsk Judo og Jiu-jitsu Klubb den 4. Jan 2015

Originalt skrevet av: May Linn Hystad

Dette kom i det seneste laget og det beklager vi veldig. Det var noen utfordringer vi ikke har klart å få på plass før i kveld.



Oppstart de ulike gruppene:



  • Knøttejudo 3-6 år: Tirsdag 27. januar

  • Nybegynnerparti: Mandag 26. januar

  • Gulbelter og de med gul lapp (som gikk på nybegynnerparti høsten 2014): Tirsdag 13. januar

  • Videregående barn og ungdom: Mandag 12. januar.

  • Egen ungdomstrening på tirsdager: Tirsdag 6. januar.

  • Junior- og Seniorparti(14+): Mandag 5. januar



OBS! endringer i treningstider!


Sjekk treningstidene her